Roxeanne Hazes ergert zich aan jury The Masked Singer

Roxeanne Hazes ergert zich aan de jury van de RTL 4-show The Masked Singer. Ze heeft het idee dat de juryleden zich een beetje van de domme houden. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in Beau. The Masked Singer is een programma waarin bekende Nederlanders anoniem, dus met een masker op, liedjes ten gehore brengen. De jury en de kijkers thuis kunnen dan raden om wie het gaat. Volgens Hazes ligt het er in sommige gevallen dik bovenop, maar doet de jury alsof ze het niet weten.

Hazes vindt dat flauw. “Ik was al heel erg fan van de Amerikaanse versie, wat overigens ook echt een grote hit is, maar ik irriteer me zo aan sommige juryleden. Dat je dan niet weet wie er achter zit.

Gisteren kwam Joke Bruijs onder één van de pakken vandaan. Wist Hazes dat al? “Ja, natuurlijk, ik zit het al de hele tijd te verkondigen. Volgens mij wist iedereen het hier. Ja, zie je!

Gastheer Beau van Erven Dorens vroeg Hazes om nog meer namen te onthullen. “Nienke Plas is de sprinkhaan“, zei ze daarop. Daarna besloot Beau om toch maar snel door te gaan naar de volgende gast.

Die gast, Gaby Blaaser, is géén fan van The Masked Singer. “Nee, eigenlijk niet. Het was ook de eerste keer dat ik het een beetje serieus heb gekeken. Ik vind het ook een beetje eng. Ik hou niet zo van maskers en als ik niet kan zien wie het is, dus deze laat ik even aan me voorbijgaan.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen