Roxeanne Hazes ergert zich aan jury The Masked Singer

Geplaatst op za 19 okt 2019 om 12:00

Roxeanne Hazes ergert zich aan de jury van de RTL 4-show The Masked Singer. Ze heeft het idee dat de juryleden zich een beetje van de domme houden. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in Beau. The Masked Singer is een programma waarin bekende Nederlanders anoniem, dus met een masker op, liedjes ten gehore brengen. De jury en de kijkers thuis kunnen dan raden om wie het gaat. Volgens Hazes ligt het er in sommige gevallen dik bovenop, maar doet de jury alsof ze het niet weten.

Hazes vindt dat flauw. “Ik was al heel erg fan van de Amerikaanse versie, wat overigens ook echt een grote hit is, maar ik irriteer me zo aan sommige juryleden. Dat je dan niet weet wie er achter zit.

Gisteren kwam Joke Bruijs onder één van de pakken vandaan. Wist Hazes dat al? “Ja, natuurlijk, ik zit het al de hele tijd te verkondigen. Volgens mij wist iedereen het hier. Ja, zie je!

Gastheer Beau van Erven Dorens vroeg Hazes om nog meer namen te onthullen. “Nienke Plas is de sprinkhaan“, zei ze daarop. Daarna besloot Beau om toch maar snel door te gaan naar de volgende gast.

Die gast, Gaby Blaaser, is géén fan van The Masked Singer. “Nee, eigenlijk niet. Het was ook de eerste keer dat ik het een beetje serieus heb gekeken. Ik vind het ook een beetje eng. Ik hou niet zo van maskers en als ik niet kan zien wie het is, dus deze laat ik even aan me voorbijgaan.

Foto: SBS
70 Reacties op “Roxeanne Hazes ergert zich aan jury The Masked Singer”


 1. Leonie

  Dat heet tv maken lieve schat…als ze telkens meteen de goede naam zeggen is de lol er snel vanaf.

 2. Trijntje

  Roxeanne was een klootzak

 3. Petrik de Trekpik

  Eddy zoeij is de Papagaai, Rick Brandsteder het Monster.. moet ik doorgaan?

 4. potmeter

  Moet van RTL motto van deze zender is Liegen,Bedriegen en Manupileren

 5. Mick

  Er is geen jury…

 6. Mick

  Papegaai: Daten (Take Me Out), Telefoon (The Phone), Radio (Zoëyzo). Die aanwijzingen zijn veel te makkelijk.

 7. Smulpaap

  @Geyonie ‘lieve schat’: Als t er duimen dik bovenop ligt ook, dan maak je dus Slechte TV

 8. Jan

  Misselijke aandachtzoeker…

 9. Kird

  Het is ook een suf programma

  Zien hoe 4 vreselijke bners zich op een neppe lollige manier afvragen wie het toch zou kunnen zijn

  Dit is entertainment tegenwoordig ?
  Wat lachwekkend triest

 10. Nachas

  Het succes van TMS zal van tijdelijke aard zijn, de kijkers zullen het na deze serie afleveringen wel voor gezien houden, dit zal dan tot een daling van de kijkcijfers resulteren.
  Dit type format is niet echt van het soort dat jaren succes zal kennen in Nederland, voornamelijk omdat het neigt naar televisie met een hoog gehalte aan kinderachtige gezelligheid !

  Wanneer een nieuw origineel Nederlands programma concept er tegenover geprogrammeerd zal worden, loopt de kijker zo weg bij dit koreaans gedrocht !..

  De tijden zijn veranderd !..

 11. Elm

  @Mick,

  Voor de papegaai heb je geen hints nodig die stem hoor je meteen

 12. Roos

  Roxeanne:
  Ik irriteer me is fout nederlands, want dan zeg je dat je je aan jezelf ergert.
  Dus moet het zijn: Ik erger me zo aan sommige juryleden, of sommige juryleden irriteren me.

  Dit was een gratis advies.

 13. Leiden

  @ potmeter, duh, ze lichten elke dag mensen op bij Dit is mijn toekomst ofzo. Mensen met een achterstand geld ontnemen op een publieke zender en niemand durft iets erover te zeggen.

 14. Alotta Fagina

  Ze heeft wel gelijk, zolang het klapvee hier naar blijft kijken blijft dit bestaan. Vooral Carlo doet zo fake alsof hij het niet weet of niet hetzelfde als Gerard wil zeggen want dat is niet zo leuk. Weg met dat programma, waar ben je dan jurylid voor? En het klopt wat Leonie zegt maar dan nog, haha.

 15. Tim

  Jammer Roos, ‘irriteren me’ is ook fout. Het woordje me moet weg.

 16. Trijntje

  @nachas! All wrong! Ik denk dat het volgend jaar de potentie heeft om naar 2 miljoen te groeien. Want nu het een succes is kan je voor je tweede seizoen nog veel sterkere namen krijgen. Mark my words

 17. Henk

  Voor kleine kinderen is het leuk op vrijdagavond, bakje chips.Die vinden dat nog spannend.Zelf ben kijk ik nooit naar die programma’s.Mij te enthousiast allemaal ( gespeeld).

 18. Wendeline

  Snap niet dat TMS zoveel kijkers trekt.

 19. Tinie Parkiet

  Even terzijde; Roxeanne is inmiddels een flink stuk vlees geworden. Mijnheer Kaktus krijgt haar niet in zijn caravan.

 20. Tim

  Correctie, ik zat fout. Irriteren me is goed. Lees ik zojuist.
  Komt vast omdat ik me nooit ergens aan erger. Kuch.

 21. Sven L.

  @ Nachas; nee hoor. Ik voorspel voor de TM- finale over de 2 miljoen kijkers. En nee, ik heb niets gedronken.

 22. animo

  Je kijkt naar een groot toneelstuk alles is gescript ,zoals alles waar bn’ners aan meedoen.

 23. Nachas

  (12.54) Volgend seizoen en dus niet wat betreft de finale van dit seizoen !

 24. Hoer

  De jury houdt zich volgens haar van de domme. Maar zij is dom……..en lelijk!!

 25. Nachas

  (12.50) All wrong !?…dat is pas te zeggen wanneer er een nieuwe ijzersterke originele Nederlandse programma tegenover geprogrammeerd zal gaan worden.
  Uw en mijn voorspelling zijn beide wat dat betreft nóg niet als wrong te beoordelen !…

 26. Mick

  De reden dat The Masked Singer zoveel kijkers trekt is de interactiviteit. Je wordt thuis aan het denken gezet om te raden wie het is. Interactieve shows zijn leuker dan passieve programma’s. Weet Ik Veel is ook leuk om met de app mee te spelen.

 27. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Roxanne weet het allemaal beter, typische bn’er; beetje zingen, acteren en alles maar beter weten als anderen mensen die wel ervarijg hebben met het echte leven.

 28. Katertje

  Heerlijke jury, in tijden niet meer zo’n verassing op tv gezien. Meestal is het: Gordon, Angela Groothuizen, Chantal etc. Nu frisse koppen die zo’n leuke chemie met elkaar hebben. Ik durf te zeggen dat beide panels dit programma tot een succes maken. Loretta het gekkie, Carlo de tv maker en echte expert, Gerard het gekkie en Buddy voor de jonge kijker.

 29. Nachas

  Roxanne Hazes heeft het heel goed gezien, maar geeft ook nog eens eerlijk antwoord ondanks dat ze te gast was bij een talkshow van RTL Bertelsmann, deze vrouw staat gewoon met beide benen op de grond en volgt niet domweg de Massa die dit ook al lang door heeft maar toch hierover zwijgt.

  Zou Angela de Jong van het AD dit nou werkelijk niet door hebben ?…

  De tijden zijn veranderd !…

 30. RaymondVL

  Ik erger me aan Roxeanne Hazes. Een non talent dat alleen bekend is geworden door het gebruik van de achternaam van haar (vermeende) vader.

 31. B.Meester

  Dit is nou de illusie van tv-maken in optima forma. De ene keer valt het wat meer op dan anders maar het is ALTIJD en overal doorgestoken kaart.

 32. Z. Eikstraal

  Roxanne zegt wat de rest van ons denkt.
  Slecht gemaakt programma met slecht acteerwerk.

 33. Tim H

  “ik irriteer me”, daaraan kun je zien dat ze al moeite had om op de lagere school mee te komen.

 34. ano@niem.nl

  Het is net Wie ben Ik, waar men ook van te voren te horen kreeg wie ze waren of wat ze zijn. Het ligt er drie lagen dik bovenop allemaal en de jury doet alsof ze domme kalven zijn. Niet mijn show.

 35. F.U

  Teer Anders nog meer op het succes van je simple Vader.

 36. Pro Du Cent

  @ Tim H Denk je niet dat hier sprake is van een vorm van zelfkennis?

 37. Henk K.

  Papegaai Eddy Zoey
  Monster Rick Brandsteder
  Neushoorn Tim Douwsma
  Zeemonster Corry Cummings
  Robot Edsilia Rombley
  Leeuw Winston Post

 38. Roos

  Leeuw: Jim Bakkum

 39. sukkel

  Domme muts die niet zingen kan en in de slimste mens was ze een afgang!!

 40. Niels

  Bekritiserend Nederland is ook weer opgestaan! Mensen uitmaken voor iets waar aan je jezelf eigenlijk schuldig maakt! Lekker veilig vanaf je mobiel/tablet. Echt niveau. Dan vind ik het niveau van het programma ineens weer beter.

 41. Dusdat

  @Henk:
  Neushoorn: Carlos (expeditie robinson)
  Robot: Tanja Kros (operazangeres, beste zangers)

 42. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Iels; ik denk dat ik nu even namens iedereen spreek maar: nobody gives a s h i t

 43. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Roxanne heeft commentaar op de jury, de reageerders op mediacourant op Roxanne, Niels op de reageerders van mediacourant en ik op Niels en Roxxanne.

  Cirkeltje rond, niemand is onschuldig en wij gaan allemaal naar de hel. Dus Niels jonge, klop jezelf maar niet al te veel op je b o r s t ouwe weldoener, je bent niet beter als een ander!!

 44. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Roxanne heeft commentaar op de jury, de reageerders op mc op Roxanne, Niels op de reageerders van mc en ik op Niels en Roxanne.

  Cirkeltje rond, niemand is onschuldig en wij gaan allemaal naar de h e l. Dus Niels jonge, klop jezelf maar niet al te veel op je b o r s t ouwe weldoener, je bent niet beter als een ander!!

 45. Jan

  Onnozel wicht

 46. ik john de mol van 6

  leeft dat vet gedrogt nog dat hazes heet

 47. Kritisch-Kijker

  Het is wel leuk, maar de hints zijn te gemakkelijk. Bij Mevr Bruijs was het in het eerste filmpje al duidelijk en toen moest ze nog zingen. En dan de anderen die je na 1/2 keer raad. Het ligt er allemaal te veel bovenop dat het het programma minder leuk maakt.

  Waar ik mij ergerlijk aan stoor is dat geslijm met tv-collega’s. “Wat kun je goed zingen”, “Dat moet een zanger/zangeres zijn, dat kan niet anders”. Altijd bang om hun collega’s de waarheid te zeggen ook als ze belabberd zingen.

 48. zorin

  Roxxane en haar broertje teren op de ziel van hun overleden dronken vader. Zingen kan ze niet, en haar broer is een echo tripper.

 49. B-noniem

  RaymondVL
  Sat 19 Oct 2019 om 13:39

  Roxeanne is heel duidelijk de dochter van André. Ze lijkt precies op hem. Van André jr. zijn er twijfels of André wel echt zijn vader is.

 50. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Ik denk dat ik vanavond ff naar de h oeren ga

 51. Raymond

  Tegen wie praat je nou @Kevin de bedorven fipronilfrikandel?

 52. Sandra

  Baggershow.

 53. Robin Martens Lover

  Wie is die heerlijke mollige vrouw op de foto? heerlijke dikke buik heeft ze met grote memmen mmmm

 54. Winterklaar

  He ja, Roxeanne zal niet weten wat een masker is.

 55. Jan

  @Robin Martens Lover, val jij ook op neptieten ?

 56. Robin Martens Lover

  Ja maar nog meer op konten van extreem dikke negerinnen.

 57. Eva wolfse

  Ik erg me aan haar en haar broer dre dat ze de naam hazes dragen betekent niet dat ze ineens overal op kunnen duiken.. Zeker voor de aandacht

 58. henk kremer

  Ik vind The Masked Singer echt niks. Wat een lelijke kleuterpakken en er zit helemaal geen spanning in. Die gast die naast Gerard in de jury zit, komt over the top enthousiast over. Ik ben afgehaakt.

 59. Caramba

  Alle programma’s ter ere van de zichzelf recyclende BN-er, en dat zijn er heel wat, kunnen van mij in de stront zakken. Alleen in het voorbij zappen weet ik van het bestaan – en dat vind ik al erg genoeg.

 60. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Van mijn part mag alles en iedereen in de stront zakken

 61. Annoniemus

  Het gaat er niet om wie er in dat pak zit , het is een wedstrijdje van ” beperkte juryleden” , wie houd het het langste vol om niet te zeggen wie er in zo’n afzichtelijk pak zit !

 62. Jan

  Ze heeft bijna geen voorhoofd met dat kapsel. Geen gezicht.

 63. Peter van de Plas

  Oude ziel in een nog steeds te dik lijf.

 64. ikweethetbeter

  Onbegrijpelijk dat zo”n programma zulke kijkcijfers heeft !!!!!

 65. De Waarheid

  Hier een typisch voorbeeld hoe een acterende dochter van een held probeert in de aandacht te blijven. Als je niets kan, doe dat dan zeker niet!!

 66. Fox Mulder

  Dat zij wel een kind van Hazes is zie je zo.

 67. Hannie

  @Fox
  Zij lijkt op Melvin.

 68. Kijkcijfers

  Eenhoorn: Ellen ten damme. Manier van lopen.
  Neushoorn: Ferry Siomogy (door dat loopje)
  Papagaai: Eddy Zoey. Door zijn stem.
  De Leeuw: Jan Kooiman of Jim Bakkum.
  Zeemonster: Corry Konings. Meteen door haar stem.
  Sprinkbok: die van expeditie robinson samen met Corry en Kraaikamp op dat eiland zat. Een vlogster. Door de stem en dat loopje.

  De lichtigheid en speelduur waardeer ik vooral.

 69. Ronnie

  @Kijkcijfers: De Springbok was Rintje Ritsmam, die is al bekend gemaakt.. De Leeuw is Guido Spek,vanwege de hints manen, Zeep (soapserie) en hij viert elk jaar uitbundig Valentijnsdag, omdat ie dan jarig is. 100%.

  Neushoorn is Remy Bonjaski: meegedaan aan Expeditie Robinson en Sterren Dansen op ijs en eiland.. en het is een grote kerel, die ook in de ring heeft gestaan.

  En ik kan me echt niet voorstellen dat de jury Eddie Zoey niet meteen hoorde aan zijn stem.. Als dat iemand anders is, eet ik mijn schoen op. Ik denk ook dat de jury zich sowieso een beetje van de domme moet houden, anders is het programma snel niet leuk meer.

 70. MolTalk

  Mensen, doe nou niet zo dommig en naief. HET IS TV! Alles is voorgeproduceerd en vooraf al bedacht en gescript. Dat is toch ook logisch?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.