Vorst Ziet Sterren wordt Rooijakkers Over De Vloer

De opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat niet Rooijakkers Ziet Sterren heten nu Art Rooijakkers de presentatie overneemt van Peter van der Vorst. De nieuwe titel is Rooijakkers Over De Vloer. Dat heeft RTL 4 laten weten. Van der Vorst stopt met zijn BN’er-show, omdat hij de nieuwe televisiedirecteur van RTL 4 is geworden. Rooijakkers, wiens overstap naar de commerciëlen tot nu toe niet bepaald succesvol is, neemt de klus over en gooit er zijn eigen kleurloze sausje overheen.

Rooijakkers liet eerder weten dat hij het hartstikke gaaf vindt dat de Ivo Niehe van RTL mag worden. “Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat hij me hiervoor gevraagd heeft.

Zijn talkshow Zomer met Art was afgelopen zomer zo vreselijk kleurloos dat het een heel erg saai programma belooft te worden. Wellicht had de zender er beter aan gedaan om Bridget Maasland op de presentatie te zetten. Zij wilde de show ook graag hebben.

Maasland: “Heel veel mensen hebben hem aangeboden en toen Peter hier nog stond heb ik ook gezegd: ‘Ahh, dat Van der Vorst ziet sterren lijkt me zo te gek‘. Hij zei toen: ‘Ja, maar iederéén wil dat programma.’

Ook Aran Bade wilde de presentatie overnemen, maar dat was natuurlijk nog drie keer erger geweest dan Rooijakkers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen