‘Beste Zangers en Chateau Meiland zijn aids en ebola’

Jonathan Ursem, hoofdredacteur van Nieuwe Revu, vindt dat er dit jaar draken van tv-programma’s zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Dat laat hij blijken in een column in zijn tijdschrift. Er wordt volgende week op het gala gestreden om de ring tussen Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. “Kiezen tussen Beste Zangers en Chateau Meiland voelt een beetje als de keuze tussen aids en ebola: liever geen van beide“, zegt de hoofdredacteur snoeihard.

Ursem vindt de tv-oogst dit jaar ‘ontzettend mager’. “Wat dat betreft is Expeditie Robinson de soa die met een zalfje wel weg te smeren is.”

Hij pleit er dan ook voor dat Robinson met de prijs naar huis gaat. “En, eerlijk is eerlijk: zo’n productie-technische tour de force, 21 seizoenen lang alweer, mag best weleens beloond worden.”

Voor de Televizier-Ster voor beste presentatrice wijst hij Eva Jinek aan als favoriet en bij de mannen mag André van Duin van hem winnen. “Beau won ’m vorig jaar al en omdat Lubach ’m heus nog weleens wint, gunnen we de prijs dit jaar aan André van Duin.

De column van Jonathan Ursem kunt u hier lezen.

Foto: AVROTROS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen