Meevaller voor Beau: Angela tevreden over tafel

Angela de Jong stopt niet totdat ze krijgt wat ze wil en in het geval van Beau van Erven Dorens was dat een talkshowtafel in plaats van een bank. Beau is overstag gegaan en inmiddels is Angela tevreden. Dat laat ze vandaag blijken in haar column in het AD. Van Erven Dorens kreeg nog voor de eerste uitzending De Jong achter zich aan, omdat Nederlands’ grootste televisiefan boos was over de keuze voor een bank. Ze hamerde er direct op bij de presentator om die zo snel mogelijk in te ruilen.

De tafel die sinds maandag in Beau te zien is, stemt De Jong tevreden. “Beau is zó opgeknapt met die tafel dat ook de gastheer zelf ineens zelfverzekerder in zijn rol zit“, zegt ze.

Wat doet het met de kijkcijfers? Voorlopig niet veel goeds. Na de 591.000 kijkers (16,7 procent) in week één, 459.000 kijkers (13,8 procent) in week twee, 451.000 kijkers (13,2 procent) in week drie en 469.000 kijkers (12,6 procent) in week vier, kijker er deze week tot nu toe 394.000 mensen (11,0 procent) naar het programma.

Beau heeft nog een krappe drie maanden om zichzelf te bewijzen voordat Eva Jinek haar entree maakt op de late avond van RTL 4.

Gaat Jinek om de drie maanden afwisselen met Beau of wordt er toch gezocht naar een andere presentator voor dit tijdslot? Al lange tijd zingt de naam van Matthijs van Nieuwkerk rond. De tijd zal het leren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen