Volkskrant vindt Kaj erg slecht als Robinson-host

De Volkskrant vindt Kaj Gorgels niet geslaagd als nieuwe host van Expeditie Robinson. De krant roept hem daarom uit tot mediaflop van de week. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Gorgels volgde dit seizoen de door RTL ontslagen Dennis Weening op, maar journalist Kustaw Bessems laat in de rubriek Top & Flop weten niet bepaald enthousiast te zijn. Hij wijst erop dat Robinson om de kandidaten draaien en de presentator eigenlijk onzichtbaar is als hij zijn werk goed doet.

Dat is bij Gorgels niet het geval, aldus Bessems. “Hij mist precies die kwaliteit en lepelt teksten doorlopend op als rijtjes Duitse grammatica. Ineens merken we dat de presentator er is.

Weening deed het beter, vindt hij. “Je kunt niet met overtuiging beweren dat Weening de kijkcijferhit dróeg. Maar storen deed hij ook niet“, zegt hij. “Het ging allemaal een beetje naturel.

Deze week verscheen Weening voor even weer samen met de Robinson-cast op het Televizier-gala. “Zo mag dit niet eindigen. Breng hem terug en laat hem volgend jaar die ring in ontvangst nemen.”

De rubriek Top & Flop kunt u lezen op Volkskrant.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen