VI-mannen gieren om homoseksualiteit Martien Meiland

De mannen van Veronica Inside blijven homoseksualiteit een supergeestig onderwerp vinden. Ditmaal lachen ze kostelijk om de seksuele voorkeur van hun Talpa-collega Martien Meiland. Dat was vrijdag te zien in de uitzending op Veronica. Als de mannen van VI een BN’er bespreken die homoseksueel is, dan komt het gesprek vroeg of laat op diens seksuele voorkeur. Ook met Meiland was dat het geval. “Martien Meiland. Hij is denk ik homo, hè?“, zei René van der Gijp.

Van der Gijp gunt Meiland de Televizier-Ring van harte, met name omdat hij hem vlak voor Coming-Outdag won. “Ja, leuk hè? Ik vond het leuk, ja. Dat mannetje verdient het echt. Hij moet alleen oppassen dat het niet dadelijk verkeerd met hem afloopt, natuurlijk. Het is ook de Week van de Coming Out, hè, dus dan is het ook lekker dat hij de winnaar is, hè? Hij is er al een tijdje uit, ja, vanaf zijn tweede. Hij wist toen hij twee al dat hij homo was.”

Johan Derksen vindt Martien Meiland een kwal. “Ik heb het nog nooit gezien hoor, maar die man vindt zichzelf heel belangrijk. Ze zitten recht tegenover ons. Helaas, want ze hebben heel veel kijkers. Die modeman uit Den Bosch heeft hen in clowneske kleding gestoken en ze hebben zichzelf al ingeprent alsof ze in Hollywood staan. Ik vind het allemaal een beetje overdreven, hoor. Ik gun het ze van harte, maar ik vind wel dat dat mannetje zichzelf erg belangrijk begint te vinden.”

Het duurde niet lang of Derksen begon ook over Meilands seksuele voorkeur. “Maar ik begrijp het niet: die dames, zijn dat dochters van hem? O, dus hij is geen homo?

Van der Gijp: “Ja, hij heeft heel lang getwijfeld en hij vond het ook nog wel eens lekker om hem ergens anders in te tikken, denk ik! Het maakt hem niet uit, het maakt hem niet uit, dus dat heeft hij twee keer gedaan.

Derksen: “Zou hij als hij klaarkomt er ook nog zo bij gillen? Hoe-hoe-hoe!!!

Van der Gijp: “Te géééék, roept hij dan. Ha ha ha.”

Tot slot liet Van der Gijp nog weten dat hij zo’n Coming-Outdag helemaal niet nodig vindt. “Natuurlijk zullen er problemen zijn, maar maak het niet erger als het is, man, kom op.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen