VI-mannen gieren om homoseksualiteit Martien Meiland

Geplaatst op zo 13 okt 2019 om 9:30

De mannen van Veronica Inside blijven homoseksualiteit een supergeestig onderwerp vinden. Ditmaal lachen ze kostelijk om de seksuele voorkeur van hun Talpa-collega Martien Meiland. Dat was vrijdag te zien in de uitzending op Veronica. Als de mannen van VI een BN’er bespreken die homoseksueel is, dan komt het gesprek vroeg of laat op diens seksuele voorkeur. Ook met Meiland was dat het geval. “Martien Meiland. Hij is denk ik homo, hè?“, zei René van der Gijp.

Van der Gijp gunt Meiland de Televizier-Ring van harte, met name omdat hij hem vlak voor Coming-Outdag won. “Ja, leuk hè? Ik vond het leuk, ja. Dat mannetje verdient het echt. Hij moet alleen oppassen dat het niet dadelijk verkeerd met hem afloopt, natuurlijk. Het is ook de Week van de Coming Out, hè, dus dan is het ook lekker dat hij de winnaar is, hè? Hij is er al een tijdje uit, ja, vanaf zijn tweede. Hij wist toen hij twee al dat hij homo was.”

Johan Derksen vindt Martien Meiland een kwal. “Ik heb het nog nooit gezien hoor, maar die man vindt zichzelf heel belangrijk. Ze zitten recht tegenover ons. Helaas, want ze hebben heel veel kijkers. Die modeman uit Den Bosch heeft hen in clowneske kleding gestoken en ze hebben zichzelf al ingeprent alsof ze in Hollywood staan. Ik vind het allemaal een beetje overdreven, hoor. Ik gun het ze van harte, maar ik vind wel dat dat mannetje zichzelf erg belangrijk begint te vinden.”

Het duurde niet lang of Derksen begon ook over Meilands seksuele voorkeur. “Maar ik begrijp het niet: die dames, zijn dat dochters van hem? O, dus hij is geen homo?

Van der Gijp: “Ja, hij heeft heel lang getwijfeld en hij vond het ook nog wel eens lekker om hem ergens anders in te tikken, denk ik! Het maakt hem niet uit, het maakt hem niet uit, dus dat heeft hij twee keer gedaan.

Derksen: “Zou hij als hij klaarkomt er ook nog zo bij gillen? Hoe-hoe-hoe!!!

Van der Gijp: “Te géééék, roept hij dan. Ha ha ha.”

Tot slot liet Van der Gijp nog weten dat hij zo’n Coming-Outdag helemaal niet nodig vindt. “Natuurlijk zullen er problemen zijn, maar maak het niet erger als het is, man, kom op.

Foto: SBS
86 Reacties op “VI-mannen gieren om homoseksualiteit Martien Meiland”


 1. Sjaak

  Er mag toch beste gelachen worden over homosexualiteit? Net zoals je grappen mag maken over hetrosexualiteit. En als hetrosexueel zal ik daar hard om lachen, dan ga ik niet zeuren hoe zielig ik ben.

 2. Annemarie

  @Sjaak: hetro?

 3. Mink Vaillant

  Ik begin die mannen een beetje zat te worden. Ze realiseren zich niet wat de impact van hun kinderachtige grappen is op mensen die worstelen met hun geaardheid.

 4. merel

  Lieve help, het is zondagochtend! Dit programma werd vrijdagavond uitgezonden, beetje laat om nu alweer een commentaar te schrijven he?

 5. Anne

  @mink. Over hetero’s worden ook nooit denigrerende grappen gemaakt. Jij stipt precies het probleem aan!

 6. Anne

  Oeps. Niet @mink maar @sjaak

 7. Joost

  Met dit soort mannen en grappen zal het nooit goed komen in Nederland met acceptatie.

  Een beetje werkgever had ze er uitgeschopt. Maar deze mannen mogen lekker doorgaan met grappen op laag niveau. Walgelijk.

 8. Duiven Tilly

  We waten het nu allemaal wel wat en hoe deze mannen denken en Nederland ook want de kijkcijfers zakken langzaam weg gelukkig. Hoe kun je 3 uur per week vullen met voetbal, zo dus gewoon off topic mensen afzeiken. Die Derksen begint nu echt een oude muppet te worden en Gijp is ongijpbaar denkt hij. Wilfried mag alles weer rechtbreien. We kennen het kunstje nu wel.

 9. Henriette

  @Mink Vaillant
  als een homootje daar mee worstelt, moet-ie gewoon naar de h()eren gaan. Dan is-ie binnen de kortste keren weer normaal (hetero)

 10. Bas

  Henriëtte is -net als Gijp en Derksen- zo gek als een deur. Eens met Anne en Mink!

 11. Eric

  De prik is er af. Cijfers zullen komende maanden verder wegzakken. Alles is besproken en doorgekauwd.

 12. Tvkijker34

  Rene van der Gijp is volgens mijne Zelf stiekum home. Met zijn sjaaltjes en verwijfde trekjes

 13. Curryworst

  Ja, want h0mofiele mensen zijn echt heel zielig. En ze hebben ook nog steeds trauma’s vanwege hun coming out.
  Over deze minderheid mag je geen grappen maken hoor.
  Wat zjin de mannen van VI toch weer stoute en nare mensen.
  Gatsiebah! Foei!

 14. Lorn

  Gisteren naar taboe gekeken op RTL4 en het rare is dat als een bekende ‘cabaretier’ grappen maakt over homosexualiteit er niemand ophef over maakt en de mensen in kwestie er hartelijk om lachen. Maar pesten komt ook nog in andere vormen voor. Brildragers, roodharigen etc. worden ook nog steeds op school gepest. Dit is iets wat altijd wel zo zal blijven. Kijk naar de reacties onderling op deze site. Het zit gewoon in de natuur van de mens om zich verheven boven een ander te voelen.

 15. Remi

  De mannen waren goed op dreef !!
  … Morgen gelukkig weer mét Escha.

  #ParelvandeNederlandsetelevisie

 16. Huib

  Saai deze heren. Elke keer hetzelfde verhaal.

 17. Sjaak

  @Anne Sun 13 Oct 2019 om 9:49
  Ik ben wel zielig want ik ben kaal en daar worden grappen over gemaakt. En als mensen iets over kaalheid zeggen ga ik in een hoekje zitten huilen over hoe zielig ik ben.

 18. Rector de Gier (overspannen thuis)

  Sjatoo Nijlland is natuurlijk een kwelgeest voor intellectueel Nederland. Ik ben erg hoogbegaafd. Raar hè?

 19. Banaan

  Ben het ermee eens dat een klein grapje best wel kan op zijn tijd, maar misschien eens iets positiefs over gays zou ook leuk zijn. Wat een kleuterklashumor zeg. Echt triest. @gijp, misschien is je eigen vlees en bloed wel gay

 20. danny

  ok ben nu echt klaar met deze gasten. Had altijd wel respect voor Derksen maar vind hem nu een walgelijk zielig mannetje. En van der Gijp ook. En iedereen maar voor gek zetten en de domme nederlanders vinden het nog leuk ook . Hahahahaha lachen elke keer weer. ewwww

 21. Opzij

  Wanneer komt Erica uit de kast?

 22. Jos

  Een voortdurende herhaling van zichzelf. Allemaal meningkjes. Het wordt saai en irrelevant. Ik kijk al een tijdje niet meer.

 23. Ohnoo

  Format is een beetje uitgekauwd
  Dat zie je ook goed terug in de steeds minder wordende kijkcijfers
  John de Mol heeft miljoenen moeten neertellen voor heren die toch echt zwaar op hun retour zijn.

 24. maatje te groot

  Zoals immer flikt MC hetzelfde kunstje. Ergens een citaat eruit pikken en op hun site pleuren. En iedere keer trappen de hersenlozen hierin en spugen vuur. Niet beseffend dat ze gevoerd worden door deze site hier. Die zich dan weer een bult lachen over deze dombo’s hier….

 25. o.p. lichter

  De enige die de homo’s in een kwaad daglicht zet is die meiland zelf met zijn verwijfde gedoe , normale homo’s walgen hier ook van ,hetzelfde als dat achtelijke gedoe ieder jaar op de gay parade .

 26. Jos de Wit

  @maatje te groot – Homo’s hebben überhaupt geen hersens, anders stopten ze ‘m wel in een lekker cutje.

 27. Friday

  Noem een grap over heteroseksualiteit. I dare you

 28. Banaan

  Ja idd is meiland verwijft, wat is daar erg aan. Blijkbaarvinden de meesten het leuk om naar hem te kijken, het programma won niet voor niets tvring. Laat hem zijn wie hij is, is gewoon een individu, als het je stoort kijk je lekker niet, laat deze man zichzelf zijn.

 29. Bart

  @Anne Zolang de homo’s zelf en allerlei instanties en clubjes homoseksualiteit en aanverwanten als iets aparts blijven bestempelen zal dat nooit veranderen. Dat is het hele probleem. Niet dat wat Sjaak zegt hierboven.

 30. Tinie Parkiet

  Dat zo’n verwijfd wicht als Meiland zich voor schut zet met zijn achterlijke toneelstukje moet het zelf weten.

 31. Tinie Parkiet

  Oops; zijn moet zijn haar.

 32. Kim Jung-Un Dos Tres

  @sjaak
  Hetero’s worden nooit mishandeld omdat ze hetero zijn. En als hetero hoef je niet op gegeven moment je seksuele geaardheid te delen met de buitenwereld. En niet iedereen is daarin even weerbaar.
  Dat is het verschil in benadering tussen hetero- en homoseksualiteit

 33. Hannibal

  Het houd ze wel bezig, terwijl het een sportprogramma is, je gaat toch ook niet bij VT wonen beginnen over Johan zijn interieur-). Moet altijd aan een spreekwoord denken waar het hart vol van is loopt de mond van over.

 34. Ron uut Grunnen

  Als ik homo was had ik schijt aan iedereen. Behalve als ik verliefd zou worden op een kwetsbaar iemand. Dan heb ik wel zoiets van: Handen thuis houden.
  Ik had ook al zo’n vermoeden dat Meiland homo is. Dat zal mij een dikke worst wezen.

 35. Jan

  Vaak is het zo, dat wanneer men zo praat als deze mannen, dat ze zelf homo zijn maar dat niet willen bekennen. Het is ook het geval bij potenrammers waar later blijkt dat ze zelf homo zijn, maar dat niet kunnen of durven te zeggen. En het valt mij welmop dat het zo vaak bij hun ter sprake komr!

 36. Geert

  Toen ik die Iemand jaren geleden bij Ik Vertrek zei ik meteen dat het een nicht was en vroeg me vooral af of die vrouw van hem iets aan haar ogen mankeerde? Een grotere nicht had ik namelijk tot dan toe niet eerder gezien…en zeker niet een die zogenaamd hetero is.

  Maar….?we moeten het allemaal maar normaal vinden he.
  Ik ben absoluut geen homo hater, maar kom op he, die Meiland is toch een schande voor de homo gemeenschap?

 37. Zwarte Piet (de echte)

  Nichtenparades op speciale nichtengrachten in de hoofdstad maakt ook niet echt dat de homosexuele medemens zal worden geaccepteerd. Afwijkend gedrag roept nu eenmaal walging op.

 38. Aksss

  Iedereen lange teentjesssssssss. Lighten the fck up

 39. Ron uut Grunnen

  Ze doen het juist omdat ze meer acceptatie willen. Maar inderdaad, ik vraag me ook wel eens af of schaars gekleed op een boot dansen de acceptatie bevorderd.
  Ik ben het eens dat afwijkend gedrag walging op roept. Maar ik vind het triest dat sommige mensen dit ook op een voor een ander vervelende manier willen uiten.

 40. joost

  Wat de mannen van VI maar niet willen begrijpen en accepteren is, dat ook aan hun programma een zgn. houdbaarheidsdatum zit.Misselijke grappen, 100x herhaalde grappen etc. De uitzending duurt ook veel te lang.
  En men moet maar flink door gaan met te beweren dat het voor hen helemaal niet erg zou zijn als VI verdwijnt, ( minachting voor de kijker) ze overal schijt aan hebben, zeggen ze en zich vooral commercieel te gedragen t.a.v. hun boekes, schoenen, lezingen, groenten en fruit en het promoten van mensen en producten die zij leuk vinden ( de scheidsrechter Bas).

  Afgelopen vrijdag moest ik bijna een half uur wachten voor er weer eens over voetbal werd gesproken, Driessen van de Telegraaf zat er toen wezenloos bij.
  Let op Veronica, de weg naar omlaag is ingezet !

 41. Nils Holgersson

  Ik heb Veronica Inside nog nooit gezien hoor, maar die mannen vinden zichzelf heel belangrijk.

 42. TV Kijker

  Triest om dit op MC te herhalen. Logisch dat ze zo reageren, Soms is het moeilijk te verteren als er kijkcijfers worden weggesnoept.

 43. Rinus

  Altijd maar mensen belachelijk maken die zich op dat moment niet kunnen verdedigen. Dan hebben we het in Nederland over normen en waarden. Toevallig heb ik uit zeer betrouwbare informatie dat van der Gijp ook niet vies is van een homoavontuurtje

 44. Sjaak

  Kim Jung-Un Dos Tres Sun 13 Oct 2019 om 11:32
  Ieder weldenkend mens veroordeeld geweld. Maar dat wil nog niet zeggen dat je geen grapjes mag maken over dunne, dikke, kale, blonde, man, vrouw, slimme, domme, harige, Belgische, home, hetro, etc mensen. Het vervelende van politiek correcte mensen zoals je die hier veel tegenkomt is dat ze elke vorm van humor uitbannen. En daarmee wordt het leven een lijdensweg. Met humor kan je relativeren.

 45. Rinus

  Altijd maar humor ten koste van, mensen die zich niet kunnen verdedigen op dat ogenblik en dan hebben we het over normen en waarden… bah ! Heb trouwens een tijd geleden gehoord dat van der Gijp ook niet vies is van een homoavontuurtje. Dus @Jan ik denk dat je gelijk hebt.

 46. Sjaak

  @Rinus Sun 13 Oct 2019 om 12:02
  Altijd maar huilende mensen die om medelijden vragen… bah. Je kan niet de zwakste mens verheffen tot gedragsnorm voor de hele maatschappij.

 47. robb

  Martien Meiland is niet helemaal echt hij maakt van zich zelf een typetje een slimme man ,het heeft niet veel met de doorsnee homo man te maken.

 48. HansR

  @Joost
  Volledig eens met je. Het verwijt dat er veel te veel wordt herhaald op TV is juist bij VoetbalInside van toepassing met het verschil dat het een live programma is met 75% inhoudelijk herhalingen. Herhalingen van herhalingen tot de 99ste macht.
  De heren hebben een langlopend contract dus zal er nog minstens 3 jaar 2x per week herhaald worden, ook de filmpjes over de K U T krant enz. waar ze nog steeds om moeten bulderen.
  Overigens is het wel knap om met dit concept miljoenen euro’s binnen te graaien.

 49. aammehoela

  Hoop reacties weer. Maar ben het eens met Geert hierboven. Heb het al eens eerder aangehaald. Er is ook een categorie homo’s die al het relgedrag, de relnichten, totaal afkeuren. “Als we als normaal geaccepteerd worden moeten we ons ook normaal gaan gedragen”, aldus een homo met een kritische reactie op die gay-pride begin augustus. En die Meiland met dat “ooooh wat goed” gedoe daar word je zo moe van. Maar ja, we kunnen ons beter druk maken om die vieze vuile rat Erdogan……………… dat is dan ook weer waar.

 50. Kim Jung-Un Dos Tres

  @sjaak
  Ben ik met je eens hoor.
  Ik kan ook lachen om n*gergrappen, spleet**ggrappen en j*dengrappen.

  Maar serieus. Het probleem (voor bijv jonge homo’s die in de kast zitten) ligt niet bij homo’s zelf, maar bij de manier waarop er mee om wordt gegaan door de buitenwereld. VI helpt niet mee. Het gaat om de manier waarop je grappen maakt, en ik vind dit uitlachen gewoon helemaal niks. (Maar Meiland zal er denk ik ook geen problemen mee hebben hoor) Maar als homo’s in het algemeen worden we wel weer te kakken gezet.
  Laat die humor lekker over aan Daniel Arends, Theo Maasen of Hans Teeuwen. die doen dat wél goed in mijn ogen.

 51. Apostulaat

  Meiland en authentiek, dat is met elkaar in tegenspraak. John de Mol heeft voor een relnicht betaald, en met het begeleidende wurgcontract zal hij een relnicht krijgen ook.

 52. Dr. TV-Eye

  Iemand als Martien Meiland tast Rene van de Gijp aan in zijn mannelijkheid. Meiland verwijfd zien doen geeft Gijp een ongemakkelijk gevoel van binnen waar hij zich geen raad mee weet. Hij snap zelf ook niet waarom dat zo is!

  Johan Derkens is slechts een babyboomer die het liefst zijn donkere medemens nog ‘negertjes’ zou willen noemen en alle homootjes terug de anonimiteit zou willen indrukken. Zo deed men dat in de 60s, man! De tijd heeft hem helaas ingehaald.

 53. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Kerels die elkaar seksueel bevredigen, iets smeriger kun je toch niet bedenken?

 54. Bertus

  Ach…. VI…. Was leuk en lachen maar is nu zo voorspelbaar als Sylvana over Zwarte Piet….niet zoveel meer aan…homo s belachelijk maken wel heel erg zielig!!

 55. Leiden

  Wanneer zei Derksen ‘kwal’ over hem? Dat woord is nooit gevallen.

 56. Mieke Mossel

  Altijd lachen met de mannen bij VI

 57. Bart

  @joost Echt totale onzin wat je zegt

 58. Pakkme van Agteren

  Homo’s worden door evenementen zoals de pride en mensen zoals Martien neergezet als hysterische losgeslagen circusdieren. Vind dat persoonlijk schadelijker voor de mensen die in de kast zitten dan een paar grappen bij VI.

 59. HBaz

  Vandaag of morgen komt die van der Gijp ook uit de kast.

 60. robb

  Dr. TV-Eye :Als iets over iemand zegt google de man dan eens Johan Derksen pleit er voor de homos uit de kast komen.

 61. age

  Vlgs Rene waren en zijn er in de voetbalwereld weinig tot geen homo’s ?

  Als hij s’morgens in de spiegel kijkt, ziet hij de eerste van die dag al.
  Hij kan nu al bijna niet van Johan Boskamp afblijven. ‘he ouwe pik’
  Het wachten is nog op het moment dat hij bij Boskamp op de schoot kruipt..

  ps
  Zouden homofiele zonen van Sjaak cs, weten, dat hun zonen homofiel zijn en waarom ze niet uit de kast durven te komen ?

 62. Jhr Van der Wall In den Sloot

  Nou en?!
  Het probleem zijn de cultuurverrijkers die losse handjes hebben.

 63. sukkel

  Als Renee stiekem op mannen valt komt hij daar nooit voor uit….het houdt Renee wel heel erg bezig ….en ja Martien moet niet te veel hooi op zn vork nemen anders wordt het een overkilll en kotsen mensen hem uit…

 64. sukkel

  HB az zou mij niks verbazen als Renee bi is hij zit wel erg veel aan mannen ….maar dat durft Renee niet …uit de kast komen…. dan schaadt hij zn imago als ECHTE KEREL!!!!!

 65. Robson

  Heerlijk om de mannen van vi de schuld te geven omdat een homo niet uit de kast durft te komen komen , ze blijven maar in de slachtofferrol zitten, het zijn echt wijven , die doen dat ook .

 66. Dr. TV-Eye

  Johan Derksen kan van alles roepen vanuit zijn comfortabele blanke-hetero-boomer positie. Hij kan tegen jonge voetballers zeggen dat ze “man genoeg” moeten zijn om hun geaardheid kenbaar te maken in de homo intolerante macho cultuur waarin ze bevinden, zonder zelf ooit in een vergelijkbare kwetsbare positie te hebben gezeten. En de gemiddelde VI kijker zal hem daardoor ook nog progressief en ruimdenkend vinden!

  Maar het blijft een kast-homofoob. Kan die man ook niets aan doen. Zo is hij opgevoed door zijn ouders en beïnvloed door de tijdgeest van zijn jonge jaren. En Nederland smult er van.

 67. pieter

  WAT EEN NONNIEUWS DIT ZEG GOD VER DOM ME

 68. Nachas

  A.B.M.S.R.B.A.A.A.> Eindelijk is het dan tóch zo ver gekomen om RTL Bertelsmann nu eens echt in Nederland flink te gaan boycotten !….

  De tijden zijn veranderd, Nederland laat zich niet meer voor de gek houden door de Nederlandstalige zenders vanuit Luxembourg !

  De tijden zijn veranderd !

 69. Nachas

  A.B.M.S.R.B.A.A.A.> Eindelijk is het dan tóch zo ver gekomen om RTL Bertelsmann nu eens echt in Nederland flink te gaan boycotten !….

  De tijden zijn veranderd, Nederland laat zich niet meer voor de gek houden door de Nederlandstalige zenders vanuit Luxembourg !

  De tijden zijn veranderd !

 70. Sjaak

  Kim Jung-Un Dos Tres Sun 13 Oct 2019 om 12:32
  Het probleem is dat mensen in de slachtoffer rol gaan zitten omdat dat makkelijker is dan sterk zijn.

 71. Nachas

  A.B.M.S.R.B.A.A.A. !…
  HET AD KONDIGT LANDELIJKE BOYCOT RTL AAN !!!

 72. Kird

  Je merkt ook duidelijkdat vrijwel niemand in de studio meer lacht om johan derksen

  Wanneer hij weer eens met vele krampachtige handgebaartjes iets of iemand walgelijk vind

  Het truukjes is al jaren verlopen 😴
  Het is echt vreselijke trieste televisie

  4 50+ers met poe p en pies humor
  Leukjoh 🤦‍♂️

 73. discuswerper

  Willem R is er ook weer…

 74. Kird

  18:00

  Lekker zwart wit allemaal 😴

  Een lolletje okee
  Maar dit programma is er constant mee bezig

  Je kunt ook gewoon eens mensen NIET proberen te beledigen onder het mom van vrijheids van mening uiting
  Het is onnodig en komt erg dom over

  Alsof inleveningsvermogen totaal verdwenen is

 75. Hallo zeg

  Beiden hun vrouw verloten en daardoor beschadigd voor het leven.

 76. Sjaak

  Veel humorloze policor GutMenschen hier. Jongens, neem het leven wat minder serieus, lach een beetje en kijk niet de hele dag naar wat anderen fout doen.

 77. Fritske

  Derksen en vd Gijp hebben het zo vaak over homo’s dat het wachten is op hun coming out. Begint wel op te vallen nu.

 78. Bart

  @Sjaak Helemaal eens!

 79. Dr. TV-Eye

  Lachuh om hooomooosss! HAHAHAHA, tering heee, wat hebben we n lol!!!

 80. Suzy Wang

  vd Gijp is met ankie schilder naar bed geweest. Dan moet je toch wel hopeloos zijn.

 81. Sjoerd

  In de TV-wereld zijn heel veel homo’s waar de heren nooit over reppen. Martien is zo knetter-gay dat er een goedbekeken TV-programma van te maken is. Als hij een ‘standaard hetro’ was geweest was het ook niet zo populair geweest dat ze een Televizier-ring zouden winnen.
  Mag je daar geen grappen over maken? Ik denk niet dat Martien er zelf mee zit en als een homo hier problemen mee heeft dan heb je wel grotere issues dan je geaardheid.
  Homo-acceptatie is in Nederland extreem hoog en voornamelijk andere culturen zorgen voor problemen bij homo’s. Dat is een veel groter probleem dan de grapjes bij Vi door deze heren.

 82. pieter baan

  Als je het homo zijn zo exploiteert en uitvergroot moet je ook niet miepen dat er om gelachen wordt en grappen over gemaakt

 83. pieter baan

  Kird
  Sun 13 Oct 2019 om 18:21

  maar u kijkt er wel naar blijkbaar

 84. pieter baan

  Hoeveel nichten hier kijken er eigenlijk naar Vi? Hebben normaal gesproken niets met sport maar wel vooraan met een mening over dit programma

 85. Cora

  Homoseksueel zijn is prima. Echter Martien maakt er een karikatuur van.

 86. Kim Jong-un-dos-tres

  @Sjaak
  Ik trek die humor wel, maar 20 jaar geleden niet, dus bleef ik in de kast tot m’n 30e.
  Je kunt gewoon rekening houden met mensen, zeker als je een publiek figuur bent.

  En je zegt een paar keer dat er grappen over hetero’s gemaakt worden, maar die heb ik nog nooit gehoord. Wel grappen met hetero’s in de hoofdrol, maar geen grappen omdát mensen hetero zijn. Uitlachen vanwege hetero-zijn, ik ken die grappen niet. Als je er een weet: ik ben benieuwd :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.