Talkshow Sander van de Pavert geen kijkcijfersucces

De nieuwe absurdistische talkshow van Sander van de Pavert, de man achter DWDD’s slotrubriek Lucky TV, is zondagavond met magere kijkcijfers van start gegaan op de late avond van NPO 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Avondlicht begon om elf uur ’s avonds en trok in het kwartier dat daar op volgde slechts 325.000 kijkers (11 procent), een magere score voor ’s lands meest bekeken tv-zender. Studio Voetbal trok ervoor 542.000 kijkers (13 procent), ook geen vetpot.

Voor Avondlicht heeft Van de Pavert steeds een uur lang gesproken met een andere bekende Nederlander. Na de opnames monteerde hij de gesprekken dusdanig dat het 12 minuten absurdistische televisie oplevert.

De gast in de eerste aflevering was Andries Knevel. Hij was de enige die een veto uitsprak over het knip- en plakwerk van Van de Pavert, vertelt de Lucky TV-ster in de VARAgids.

Van de Pavert: “Bij Andries Knevel moest er iets uit. We hebben altijd een beller in de studio en bij Andries was het God die aan de lijn hing. Nou, Andries vond de hele aflevering helemaal fantastisch, maar God aan de telefoon krijgen was iets dat hij absoluut niet wilde.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen