Britt wil geen tv-bobo’s aftrekken voor tv-programma

Britt Dekker wil absoluut geen tv-bobo aftrekken om een mooi programma voor zichzelf te ritselen. Dat zegt de presentatrice, die zowel voor AvroTros als voor Talpa werkt, in De Telegraaf. Dekker is niet te porren voor een vrijwillig #MeToo’tje. “Ik wist na een tijdje televisie wel heel sterk: ik wil onafhankelijk zijn. Niet hoeven slijmen of erger om iets voor elkaar te krijgen. Ik heb een keer meegemaakt dat een meisje een leuke presenteerjob kreeg omdat ze gezellig met de baas deed.”

Dat vond Dekker niet inspirerend. “Nou, ik ga echt niet een of andere vent in zijn broek grabbelen om een leuk programma te mogen doen.”

Het leidde ertoe dat Dekker met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV aan de slag ging. “Heb ik altijd iets van mezelf om op terug te vallen. En de doelgroep is zo leuk! Al die aardige paardenmeisjes. Echt, ik krijg nooit een negatief commentaar, alleen maar lieve opmerkingen.

Maar wie is dan dat meisje die in de broek van een tv-bobo zat? “Kijk, dat ga ik dus niet meer zeggen“, zegt ze, wijzend op de recente controverse na haar uitspraken over drugsgebruik in de tv-wereld.

Het interview met Britt Dekker kunt u lezen op Telegraaf.nl.

Foto: Ruud Baan, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen