Story laat Dotan niet los: ‘Hij heeft mannen afgeperst’

Niet alle media trappen in het doorzichtige pr-offensief van Dotan. Weekblad Story laat niet los en laat zien dat er nog heel veel níet bekend is over de zanger, die inmiddels bekendstaat als een fantast. Na het verhaal van YouTuber Ramin Rezai, die door een alter-ego van Dotan uit de kast werd getrokken, komt de Story nu met het verhaal dat Dotan mannen zou hebben afgeperst. “Volgens zangeres Aafke Romeijn ging Dotan veel verder dan het inzetten van fictieve accounts“, zo is te lezen.

Romeijn vertelt in het tijdschrift: “Ik ken twee mannen die door Dotan zijn afgeperst, zij hebben een persoonlijke relatie met hem gehad. Die twee mannen zijn echt kapotgemaakt, door Dotan. Hij heeft ze enorm veel pijn gedaan.

Gaat het om afpersing? “Ja, het gaat om afpersing. Het zat in de hoek van de geaardheid, meer kan ik er niet over zeggen.

De heren willen hun verhaal niet doen in de media. “Ik vind dat best frustrerend, want ik zou graag zien dat Dotan daarom aangepakt wordt. Maar ik respecteer hun keuze, dus maak ik de identiteit van deze personen niet bekend. Zij hebben veel persoonlijk leed doorgemaakt, dankzij Dotan.

Lees ook: Misselijk: Dotan trok als kasthomo een ander uit de kast (13 september)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen