Story laat Dotan niet los: ‘Hij heeft mannen afgeperst’

Geplaatst op ma 07 okt 2019 om 10:30

Niet alle media trappen in het doorzichtige pr-offensief van Dotan. Weekblad Story laat niet los en laat zien dat er nog heel veel níet bekend is over de zanger, die inmiddels bekendstaat als een fantast. Na het verhaal van YouTuber Ramin Rezai, die door een alter-ego van Dotan uit de kast werd getrokken, komt de Story nu met het verhaal dat Dotan mannen zou hebben afgeperst. “Volgens zangeres Aafke Romeijn ging Dotan veel verder dan het inzetten van fictieve accounts“, zo is te lezen.

Romeijn vertelt in het tijdschrift: “Ik ken twee mannen die door Dotan zijn afgeperst, zij hebben een persoonlijke relatie met hem gehad. Die twee mannen zijn echt kapotgemaakt, door Dotan. Hij heeft ze enorm veel pijn gedaan.

Gaat het om afpersing? “Ja, het gaat om afpersing. Het zat in de hoek van de geaardheid, meer kan ik er niet over zeggen.

De heren willen hun verhaal niet doen in de media. “Ik vind dat best frustrerend, want ik zou graag zien dat Dotan daarom aangepakt wordt. Maar ik respecteer hun keuze, dus maak ik de identiteit van deze personen niet bekend. Zij hebben veel persoonlijk leed doorgemaakt, dankzij Dotan.

Lees ook: Misselijk: Dotan trok als kasthomo een ander uit de kast (13 september)

Foto: SBS
170 Reacties op “Story laat Dotan niet los: ‘Hij heeft mannen afgeperst’”


 1. Rob

  Vreselijke man

 2. anoniem

  smaken verschillen

  kleren maken de man

  johny je bent zo mooi

  maar dan met kleren

  sorry ik wordt niet meer ,,,, van Johny

  dotan

  zelfde

 3. Tante Es

  Ik ben de weg kwijt.
  Hij was toch zelf van de hele grote Tollie’s.
  Help ???

 4. Jan

  Is die vent ècht helemaal door en door verrot ?

 5. Punt

  Of kom met het hele verhaal of hou je mond. Dit slaat natuurlijk nergens op, zo zonder man en paard te noemen.

 6. Tante Es

  Sprirituele Mama heeft te veel gesnoven tijdens de zwangerschap van hem.

 7. danny

  Goed lichaam die Dotan! Lekker hoor. En die Johnny slaan we over.

 8. [MikE]

  Walgelijke smerige vent vind ik het.

 9. Tante Es

  @danny,

  Is er geen Specsavers bij je in de buurt dan?

 10. MC kijker

  Ben het helemaal met Danny eens! Lekker lichaam! Helaas een gekkie van binnen. En Johnnie… Oei.

 11. K.C.T.

  Bekijk deze BNers,,, bekijk deze uitdekastkomers,,,, het plakplaatjesmormel mag nog niet van pa SJON,,, maar dat gaat niet lang meer duren,,, hoeveel armoede is eigenlijk de limt in dit TV riool gebeuren??? misschien ook met de blote piemels prberen,, Katja en Gordon liggen liggen op z’nhondjes!!

 12. Dhr. D. O. Tan

  Ik ben als broer van Humberto een enorme fan van Dotan en zijn prachtige inspirerende muziek en zijn goudeerlijke verhaal. Laat iedereen maar kletsen hoor, en trek lekker iedereen uit de kast die ik.. eh.. jij wil!

 13. jack

  Punt,

  Je hebt gelijk maar Story is ’n blad van leugens.

 14. Remco Terhorst

  Weg met Dotan.

 15. Troltan

  Er zijn honderden lijken in de kast van Dotan.

 16. man pan

  Ik geloof die Aafke wel, wie haalt het in zijn hoofd om met een trollen leger zijn collega’s onderuit te halen. Dan ben je toch wel echt van binnen kwaadaardig.
  Die moeder van hem is ook geen haar beter…

 17. Ard

  Laat die kerel toch met rust, who cares buiten wat relnichten om?

 18. Piepmuis

  Dood,wijven die Dotan. Jammer voor de fans. Van zo,n creep wil je toch niets….

 19. StefanV

  Diverse radiozenders, waaronder Radio 2 en 3FM, zijn alweer volop bezig om Dotan in ere te herstellen. Zijn nieuwe nummers worden regelmatig gedraaid.

  Gezien zijn dubieuze praktijken vind ik dat werkelijk onbestaanbaar. Hij heeft niet alleen trollen ingezet om z’n eigen populariteit op te kloppen, hij heeft zich ook moedwillig negatief uitgelaten over andere artiesten én – nog erger – hij heeft mensen gechanteerd.

  Geen wonder dat collega’s nu hun mond opentrekken en publiekelijk hun walging uitspreken. Gelijk hebben ze. Ik vind dat de muziek van iemand die zich zo gedraagt blijvend moet worden geboycot.

 20. Bep

  Ik denk dat er iets in z’n genen zit, als je z’n moeder kent……

 21. Donald Dumb

  Story, dames en heren
  Roddels dus. Ongeloofwaardig pulpblaadje.. .

 22. Gay

  Slecht karakter goede muziek?

 23. darius

  Aafke weet het maar “kan er verder niets over zeggen”. Hou dan verder je mond Aafke! Op deze manier beschadig je mannen (want dit soort metoo vrouwen heeft het altijd op mannen gemunt) zoner dat ze zich kunnen verdedigen. Pure stemmingmakerij om deze man te beschadigen, en gezien de reacties hier lukt het nog ook. Ik heb niks met Dotan maar erger mij kapot aan dit soort rattengedrag. Stap naar de politie en trek je bek pas open als er een veroordeling is en dus bewezen schuld. Overigens heb ik uit enkele bronnen vernomen dat Aafke er, ten behoeve van haar carriere, niet vies van was kerels orale diensten te gunnen en daarna dreigde hun echtgenotes te informeren.

 24. RaymondVL

  Johnny de Mol kijkt op die foto wel erg happy. Alsof hij met veel genoegen door Dotan in zijn sterretje is genomen.

 25. danny

  @Tante Es,,, kom Tante Es,,,is toch ook een lekkere gozer voor U?? Hij ziet er echt goed uit!! DAt ie een beetje gek is,,ach wie niet.
  En MC kijker,,, Trio??

 26. Quincy

  Er gaat nog heel veel crimineels over die enge narcist Dotan boven water komen. Hij is zo een griezelig manipulatief monster en deinst nergens voor terug. Beste vrienden? Nou die heeft hij niet, want hij misleidt iedereen of uiterst sluwe psychopatische wijze. Zo een persoon hoort in een inrichting. Bemoei je nooit met hem, laat je nooit met hem in, hij is zo vreselijk vals en jaloers. Hij speelt berouw en verlegenheid, maar is een giftige slang. Pas op voor Dotan, hij doet jaar in jaar uit en nog steeds heel vieze dingen met onschuldige mensen. Hij zoekt zijn prooien 24 uur per dag uit.

 27. Quincy

  Zit Dotan al achter slot en grendel, samen met moeder Patty Harpenau. De rotte appel valt niet ver van de boom.

 28. Ruben

  Ter informatie. De beste Ramin Rezai was dezelfde jongen die in de Telegraaf is ontmaskerd omdat hij had verzonnen dat hij onderdeel zou worden van Ed Sheeran’s nieuwe boyband. Vervolgens deed hij hier interviews mee en probeerde hij een carriere te lanceren. Toen iedereen erachter kwam vertelde hij in de telegraaf dat hij een pathologische leugenaar is. Nu heft de Story meerdere verhalen over deze jongen gepubliceerd waarin wordt beweerd dat Dotan hem van alles heeft aangedaan. Het begint een beetje een trieste heksenjacht te worden waar dan ook nog een paar c-artiesten zoals Aafke hun plasje overheen doen voor aandacht.

 29. Jooke

  Heftig verhaal..@ruben volgens mij is Dotan toch echt de pathologische leugenaar hier? Misschien is die jongen wel beschadigt door jarenlang met een troll account te praten en dat ie maar homo moest zijn. Volgens mij staat er ook dat hij al een geruime tijd contact heeft met de volkskrant. Dus betrouwbaar genoeg. En kanker verhalen verzinnen en dit, is wel van een heel ander niveau. Tig artiesten vertellen verhalen, die arme jongen is blijkbaar gepusht of wist niet meer wat hij moest doen. Vind het juist interessant dat hij eerlijk toegeeft dat het anders zat. Beetje een kortzichtige reactie, heeft ook 0,00% met dit verhaal te maken. De telegraaf die ontmaskerd? Die krant liegt alles bij elkaar joh. Waarschijnlijk heeft hij dat onder druk moeten doen.

 30. Rianne

  @ruben ter informatie, interessant. Waarschijnlijk is die jongen gebrainwashed door Dotan, dat hij niks kon. Vind het juist sneu voor die Ramin, alleen maar respect voor hem. Die Dotan heeft zoveel mensen kapot gemaakt. De enige zoals hierboven wordt gezegd, Dotan is een zieke geest.

 31. Pieter

  @ruben volgens mij vertellen tig artiesten verhalen, om in de picture te komen. Dat je hierover begint heeft geen toegevoegde waarde. Die Ramin is blijkbaar zo onzeker geworden door de gestoorde Dotan, dat hij dacht dat hij dat moest vertellen. Volgens mij heeft hij Ed Sheeran wel ontmoet, zal wel iets van kloppen. Denk dat je de telegraaf ook niet serieus moet nemen. Waarschijnlijk is dit de reden van zijn gedrag, alleen maar lof voor die ramin. Hij verdient een carriere, niet zulke gekkies als dotan

 32. Sanne

  @ruben aha of jij werkt voor Dotan of je bent nu aan het victim
  Blaimen. Wat een erg verhaal? Als je 5/6 jaar lang met een nep account praat, en zoals ik las allemaal rare dingen te horen krijgt. Ga je waarschijnlijk gekke dingen doen. De volkskrant bevestigde ook ramin zijn verhaal, betrouwbaarder kan niet. Waarschijnlijk was dit de reden van zijn verhaal, hulde voor die ramin. Je bent blijkbaar de enige die Dotan niet aanvalt. Het is geen heksenjacht, er zijn zoveel verhalen over Dotan. Een onschuldig verhaaltje van die jonge zanger (ramin) erbij halen is een beetje sneu

 33. Frien

  Die Dotan spoort niet joh. Allemaal collega artiesten kapot gemaakt voor zijn eigen gewin. Hoe kan deze man nog een carriere hebben? Gestoorde, enge vent.

 34. Anika

  Aha pathologisch? Ben je nu zomaar verhalen in de wereld aan het helpen? Die Dotan is ziek joh. Ga niet een victim blaimen, heksenjacht ontstaat als je dingen fout hebt gedaan. Opgerot dotan

 35. Ineke

  @ruben the fuck. Niet alles in de story is onzin hé. Waarschijnlijk heeft ie daar een reden voor gehad. Je zou toch helemaal gek worden van wanhoop als je jarenlang kapot wordt gemaakt van iemand van een platenlabel. Later blijkt dat dotan te zijn. Denk dat elk normaal mens daardoor rare dingen gaat doen. Fact check, kan nergens vinden dat hij heeft gezegd dat hij een leugenaar is. Je komt over als een dotan gekkie

 36. Triske

  Die dotan is ziek, ziek, ziek. Het meest trieste is dat hij nog wordt gedraaid. Bizar.

 37. Simek

  Die jongen heeft ed sheeran gewoon ontmoet? Op zijn Instagram/fb zie ik hem met allemaal grote sterren? Denk dat je dotan daar de schuld van moet geven. Die is zeker besmet geraakt door dotan. Des te logischer dat ie dit blijkbaar heeft verteld. Dotan is een zieke geest en hij is idd een pathologische leugenaar.

 38. cinet

  Gestoord verhaal, ben benieuwd wanneer de volkskrant Dotan weer helemaal kapot maakt.

 39. ozur

  @ruben waarschijnlijk een verhaal verzonnen door Dotan, dat die ramin moest vertellen. Nu is het einde carrière voor Dotan, carrière voor die Ramin.

 40. dirk

  Ik verbaas me toch hoe Dotan met al die tientallen accounts en nep verhalen zo lang zijn heeft kunnen gaan…

 41. John

  This is a quote from the article in Telegraaf about Ramin Rezai and how he has continuously made up stories. De 23-jarige zegt psychische problemen te hebben, met dwangmatig liegen tot gevolg. Veroorzaakt door frustratie over het uitblijven van success in de muziek. “Ik hoor al mijn hele leven dat ik kan zingen, maar ben nog nooit een auditie doorgekomen. Ik hoopte met dit verhaal op aandacht, maar het is totaal uit de hand gelopen,” aldus Rezai, die zijn ‘goede nieuws’ deze week deelde met deze krant, RTL Boulevard en in radio-uitzendingen van 3FM en Q Music.

 42. rirk

  @ruben klinkt als iets wat Dotan heeft verzonnen en heeft gedaan voor die arme ramin. Zodat die ramin geen carrière kan krijgen. Nu blijkt Dotan een zieke geest die 10 tientallen artiesten kapot heeft gemaakt. Kortzichte reactie! De telegraaf? Riool krant

 43. yike

  @john aha, victim blaming. Je bent de enige met Ruben die Dotan waarschijnlijk steunt.

 44. John

  @yike No, not at all. That is a quote from Ramin himself. I’m simply stating that you should do a little fact checking.

 45. saskia

  De persoon die verhalen, (20/30) verhalen heeft verzonnen, is toch echt Dotan. @john, dit klinkt als een onschuldig verhaaltje, wat die Dotan heeft verzonnen voor hem om hem zwart te maken. Geloof er geen barst van. Iedereen in de muziekwereld staat ook achter die ramin, las ik. Puzzelstukjes bij elkaar en het maakt sense.

 46. kiara

  @John why do you speak English? You sound bitter? I think Ramin’s story is dangerous and crazy, about Dotan. I think Dotan brainwashed him and made him do things. So that Dotan could benefit with his career. But that career is over.

 47. John

  @Saskia Okay, you are entitled to your opinion. But how about you do a little fact checking instead of an article in a tabloid. I’m simply stating a quote from an article in an actual new source. A quote stated by Ramin. Feel free to contact the telegraaf and get a copy of that particular issue if you’d like.

 48. polien

  @john dat is geen quote van die jongen. Dotan is denk ik de enige hier met problemen in zijn hoofd.

 49. John

  @polien Again, feel free to fact check for yourself. I urge you to contact the Telegraaf and ask them for the copy of the entire article.

 50. gian

  @John you sound like you work @telegraaf and try to destroy ramin. By also asking If someone wants a copy. That’s crazy. I think you’re jealous that the story brought this story and not a news paper, de telegraaf which is well known for their lies.

 51. Marry Hens

  Allemaal mensen die last hebben van het Tara Singh Varma syndroom die elkaar van van alles beschuldigen. Dotan heeft ook nog een een genetische dispositie (zie zijn moeder). Ergens best zielig, aangezien het gewoon mensen zijn die aan een ziekte lijden. Pseudologia phantastica.

 52. brit

  @john wat een ordinaire manier, om lezers voor de telegraaf te regelen. Alle muzikanten staan achter Ramin. Die hele Dotan heeft hem gehersenspoeld. Waarschijnlijk heeft die Dotan die quote en alles erbij voor hem verzonnen. Fijn dat alles nu naar buiten is, Dotan is alles kwijt iig.

 53. John

  @gian Again, you can continue to just dispute anything I say all you want. This article was written years ago. My opinion doesn’t matter. I’m simply urging you to fact check. And I’m simply stating facts. This is the quote that Ramin gave himself.

  How I feel about him is irrelevant.

 54. maxim

  I think if the volkskrant is working with Ramin, I believe his story. That story sounds like a 12 year old story that went wrong. Telling stories about cancer and destroying people’s career isn’t something you can compare to each other. Facts.

 55. christin

  @john so you believe de telegraaf? It’s well known for their lies. I think they made up that story for their own benefit. Not ramin

 56. hanneke

  Respect voor Ramin Rezai, goede zanger. Hij heeft het vuur aangewakkerd. Uit betrouwbare bron blijkt dat de volkskrant bezig is met een nieuw onderzoek. Kapot maken die Dotan

 57. sannevogel

  Die Dotan spoort toch niet joh, hoe kan iemand hem nog serieus nemen. Respect voor die youtube, Aafke is een meeloper denk ik. Zeg dan gewoon waar het op staat.

 58. vivianne

  Respect voor die youtube, die zal vast gek zijn gemaakt door Dotan. Ben benieuwd naar zijn carrière.

 59. John

  I’ll go ahead and put the entire article here. It was published September 2017.

  Ramin Verzon Verhaal Over Boyband Sheeran

  Hoofddorp – Het leek te mooi om waar te zijn en dat is het nu ook. De 23-jarige Ramin Rezai riep deze week in de media volop in de race te zijn voor de boy-band die superster Ed Sheeran bij elkaar aan het zoeken is. Niets is minder waar, de Hoofddorper deed niet eens auditie blijkt nu.

  Rezaie beweerde zich in juli in Londen te hebben gepresenteerd aan Sheerans management. Per e-mail zou hij vorige week op de hoogte zijn gebracht bij de laatste vijf te zitten voor uiteindelijk drie plekken in de boyband. Die mails – 9n bezit van deze krant – zijn nep, bekent hij nu. Geschreven door een vriendin, aldus de schuldbewuste Rezai.

  De 23-jarige zegt psychische problemen te hebben, met dwangmatig liegen tot gevolg. Veroorzaakt door frustratie over het uitblijven van success in de muziek. “Ik hoor al mijn hele leven dat ik kan zingen, maar ben nog nooit een auditie doorgekomen. Ik hoopte met dit verhaal op aandacht, maar het is totaal uit de hand gelopen,” aldus Rezai, die zijn ‘goede nieuws’ deze week deelde met deze krant, RTL Boulevard en in radio=uitzendingen van 3FM en Q Music. Rocket Entertainment, het management van Ed Sheeran, doet geen mededelingen over de zoek=tocht naar de boyband. De Britse singer-song writer blijft voornemens de nieuwe groep volgend jaar mee te nemen op stadiontournee.

 60. xaviar

  @John makes sense. He made that boy so crazy, that he created a story. Look how crazy Dotan is. It has nothing to do with this story.

 61. polien

  Die dotan is gestoord joh

 62. nadesh

  Ben benieuwd wat er nog meer naar buiten komt

 63. nadesh

  @John makes no sense. Sounds like he was brainwashed by Dotan, poor ramin. I don’t think he spoke with that paper. All through Dotan.

 64. judeke

  zit met verbazing deze reacties te lezen, word Dotan opeens opgehemeld? het moet toch niet gekker worden

 65. daphne

  Die Dotan heeft al die artiesten besmet, zodat ze leugens gingen vertellen. Respect voor Ramin. No victim blaming here.

 66. medialover

  Die Aafke ken ik niet?

 67. kiara

  je gaat je toch afvragen of er allemaal trollen hier praten, alles waar Dotan komt. Staat het bomvol met rare reacties, zoals @john die probeert Dotan te redden. It’s nog going to happen

 68. faisal

  dotan, een lul

 69. John

  My money is on a large majority of these comments in support of Ramin, being spam from Ramin himself. I urge everyone to face check. These type of allegations and character defamation are serious. And should they have any truth, it should be taken directly to the police – not gossip magazines.

 70. pietrik

  hulde voor ramin, ben benieuwd welke artiesten allemaal nog naar buiten komen

 71. npo2

  @John you sound like you work at that newspaper? Being told you’re gay should be a reason to go the police? I think Aafke and other people are telling those stories

 72. henk

  @John I think nobody stands behind Dotan. You’re all by yourself.

 73. johnny

  Johnny de mol heeft best een buikje op deze foto, lol

 74. John

  @npo2 It doesn’t really matter what I sound like. I gave you a quote from Ramin Rezai, where he admits to having issues with pathological lies and also, admitting that he faked emails. This entire Story article is about screenshots from that same particular person. I would urge someone to reach out to Ramin Rezai about this article and his quote. If he never gave that interview, then he can say so.

 75. research

  @john I think you should read better if you work for the telegraaf. Ramin isn’t saying what Aafke is saying. He told Dothan trolled him for years and told him he was gay. Aafke and other people have more police kinda stories. Think before you comment

 76. research

  @john I think the volkskrant seen al those screenshots. It’s the truth, you should fact check

 77. zavia

  gek verhaal joh, wie is die Aafke dan? Ben benieuwd wie die overige mannen zijn

 78. ponneke

  @John read the article of story. The Volkskrant says they know Nathalie and know ramin, so that means it’s not fake. Fact check, if you try to come with facts.

 79. John

  @research Again, I’ve done my research. Ramin Rezai admitted to having psychological issues and pathological lying. I don’t think I could be more concise and clear.

 80. ozun

  @John from one of the worst papers in the Netherlands, not a good source.

 81. jilaan

  waarom heeft Dotan dit allemaal gedaan? bizar

 82. janneke

  dotan, verlaat Nederland lekker

 83. John

  @ozun – It is a QUOTE. So it doesn’t really matter how “good of a newspaper” it is. If Ramin Rezai did not make that quote to the Telegraaf, then he can come out and say that himself. But regardless of your opinion of the newspaper, it is considered a legitimate news source, whereas Story is NOT considered a legitimate news source.

 84. leicham

  hehe vraag me af of Dotan zich al heeft opgesloten, gestoorde gast

 85. jand

  waarom wordt Dotan nog gedraaid op de radio?

 86. ozun

  @john de telegraaf is known for their fake stories, A quote made by their own.

 87. tineke

  die ramin is denk gewoon erin geluist door Dotan, waarschijnlijk vond Dotan hem leuk

 88. ghan

  dotan, your career is bye bye

 89. saartje

  die ed en Aafke. waarom vertellen ze niet meer?

 90. inge

  ah, Dotan wordt ontmaskerd

 91. wink

  Die jongen is waarschijnlijk via dat account kapot gemaakt door Dotan, bizar.

 92. John

  Hey Ramin, why don’t you just man up and make these comments under your own name? Everyone knows it’s you…

 93. brit

  Respect for ramin. It’s over for Dotan. Hij is blijkbaar gebrainwasht door hem idd

 94. npolover

  tja, gek verhaal dit

 95. temptation

  waarom willen mensen überhaupt de muziek wereld in? die wereld sloopt je

 96. rinke

  @john Hi Dotan

 97. denki

  wanneer je carrière over is, aha

 98. harvey

  dit doet me denken aan Harvey Weinstein

 99. specs

  youtube sterren, interessant

 100. senk

  ben benieuwd hoe dit aflooopt

 101. geshockt

  hoeveel mannen komen er nog naar buiten? straks de hele muziek wereld joh

 102. geshockt

  @John you talk about facts, but you aren’t coming with facts. Aafke told a story that is for the police.

 103. ush

  dit moet verfilmd worden, ik zie een Netflix serie hierin

 104. rianne

  wanneer komt er een boek uit? nieuwsgierig

 105. Vraagikmeaf

  Denk je dat Gordon ook een relatie heeft gehad met dotan?

 106. Debil

  Dotan is a devil, tieners uit de kast trekken. Triest

 107. Netflix

  @ush ahah volgens mij ging er een netflix foto viral toen psychopaat dotan werd ontmaskerd

 108. Videoland

  Of videoland die een docu maakt, haha

 109. Dino

  Dotan is een epidemie aan het worden

 110. Joh

  Die aafke heeft wel een interesting story

 111. Joh

  Aha ramin die wordt aangepakt, hilarisch. Dotan is over, wie komen er nog meer met een verhaal. Een serie over dit, :p dotan stop met muziekjes

 112. Over

  Ben benieuwd wanneer de volkskrant weer komt met een story, die ramin is blijkbaar gebrainwashed door de gestoorde dotan. Die quote van hem is waarschijnlijk door dotan gemaakt. Alles om zijn collega artiesten te breken, helaas is dotan nu voorbij

 113. Neverending

  Hoe lang gaat dit nog door?

 114. Sense

  Aafke, goede zangeres wel

 115. Willem Ruis (R.I.P.)

  De Heer Dotan weet zijn populariteit goed te managen,
  zijn trollen leger slaat ook hier bij MC toe!

 116. Karma

  Die ed kende ik nog niet, ramin ook niet. De man die dotan nu heeft ontmaskerd

 117. Willem Ruis (R.I.P.)

  ……..NET5. Powered by LINDA. !……..

 118. laughing

  @john niemand gaat Dotan overtreffen, deze man is zo door de mand gevallen. Verhalen verzinnen over kanker patiënten, dan ben je echt psyschisch gestoord.

 119. Sarcasm

  @john je krantje (de telegraaf) een nieuws paper noemen. Is het 1 april?

 120. Fakenews

  Ik lees overal een grap van een vriend, waarschijnlijk is die vriend dotan geweest. Leuke quote bedacht door jullie @joh

 121. Kion

  Dit is een trollerleger artikel ahah

 122. Bye

  Zieke mensen horen niet in de muziek wereld, dag dotan

 123. Newnew

  Dotan projecteert zn onzekerheid nu op zn “nieuwe vriend”

 124. Gian

  Is dotan zn carriere al over?

 125. Funny

  Hilarisch al deze reacties

 126. Tantrol

  Over en uit, do (tan)

 127. Hulde

  Hulde voor aafke en ramin

 128. Aaron

  Wanneer komt part 3?

 129. Willem Ruis (R.I.P.)

  …….. RTL Bertelsmann ! ……

 130. Muziek

  Ik vind dotan zn muziek goed, maar daar blijft het bij

 131. Willem Ruis (R.I.P.)

  …… Talpa Network ! ……..

 132. welcome

  dag dag dotan, hi hi ramin

 133. Willem Ruis (R.I.P.)

  ……. Joop van den Ende ! ……

 134. dumbo

  verhalen over kanker verzinnen zijn toch van een hele andere orde en jarenlang tientallen mensen bedriegen, 140 accounts, andere artiesten kapot maken. Vergelijken met zo’n onschuldig verhaal, die jongen is vast gek geworden door dat dat troll account en onzeker geworden. je kan zien dat je voor de telegraaf werkt, aha

 135. Willem Ruis (R.I.P.)

  ………John de Mol ! ……….

 136. dumbo

  @john aka dotan ahaha, je bent al zwart gemaakt. bye

 137. Rijp

  Dotan, psychisch ziek, pathologische leugenaar, zieke vent. Hoort in een gesticht

 138. Fuckedup

  Artiesten voorliegen, jarenlang mensen chanteren, sexting, afpersen. Vergelijken met een onschuldig verhaaltje? @john. That boy fucked ramin up

 139. Tea

  Logica in deze stukken is ver te zoeken, ramin, hulde voor je. Aafke vertel meer

 140. Willem Ruis (R.I.P.)

  …….. De Nederlandse kijker bedankt RTL Bertelsmann voor 30 jaar Nederlandstalige commerciële televisie ! …….

 141. Quincy

  Ik denk dat Ruben Dotan is, Dotan zit hier weer doorheen te trollen. Of zijn moeder Patty Harpenau. Het klopt weer niet, we hebben te maken met een ernstig gestoorde psychopaat.

 142. Willem Ruis (R.I.P.)

  …….Men moet het verleden kennen,……
  om de toekomst te kunnen besturen ! ……….

 143. Miguel

  @quincy en @john ook. Dotan leert nooit van zijn fouten. Bizar

 144. Miguel

  @quincy ook dat hij engels praat. Zo opvallend, zijn eigen slachtoffers pakken op dingen. Zelfs de paus is nog heiliger dan Dotan.

 145. Miguel

  Ik denk niet dat het zijn moeder is, die steunt dotan volgens mij niet. Of een gekkie van de telegraaf die probeert te doen alsof dit verhaal wat in samenwerking met de volksrant naar buiten is gebracht, onzin is. Helaas, dotan.

 146. Joost

  Niemand is heilig in de mediawereld, is toch sneu voor zo’n jongen van 17 dat je jarenlang wordt voorgelogen.

 147. Hunuria

  Ramin krijgt respect. Je moet durven om dit naar buiten te brengen. Dotan zn muziek is goed, maar de verhalen rondom hem blijven me verbazen. Gestoorde gek

 148. Lianne

  Waarschijnlijk volgen er nog veel meer bekende nederlanders, die naar buiten komen. Dan is het helemaal klaar.

 149. Betrouwbaar

  Volgens mij slaapt dotan niet. Die man is zn hele reputatie kwijt.

 150. Willem Ruis (R.I.P.)

  Wat spannend dit !….

 151. Patty Harpenoo

  Het is allemaal mijn schuld… ik was een loeder van een moeder ,überhaupt een vals secreet . En hij heeft mijn genen. Wie zijn echte vader is weet ik eigenlijk niet want ik deed het in die tijd met Jan en alleman. Hebt meelij derhalve…

 152. Dotan

  Die dotan is ziek joh

 153. Gunki

  @john haha, zeker een vriend van dotan. Het lukt je niet om dotan te redden met je krantje, de telegaaf. Dingen met elkaar vergelijken, is ook niet je sterkste punt. Dotan heeft die ramin waarschijnlijk gek gemaakt, en dat verhaal ook verzonnen voor hem. Schaam je

 154. Fiano

  Dit verhaal wordt gekker en gekker. Respect voor Aafke, alleen had ze wel iets meer mogen vertellen:) Dotan einde carriere! Zijn moeder spoort inderdaad ook niet @patty

 155. Cijfers

  Die Youtube Ramin zn verhaal is echt bizar joh, die dotan komt uit de kast las ik terwijl hij die jongen op minderjarige leeftijd uit de kast probeerde te halen. Ik zie veel troll accounts van Dotan weer hier. Respect voor Ramin en ben benieuwd naar zijn carriere. Dotan zijn carriere is over iig, als ik lees dat er nog tig lijken zijn. Die ramin is de eerste van alle bekende nederlanders geweest die maar buiten kwam, bizar verhaal.

 156. Hunk

  @john @ruben de enige de personen die proberen om dotan te redden, ahah. Of jullie zijn dotan zelf. Met een nep quote van een krant die niemand gelooft. Focus je op jezelf Dotan. Het hele internet staat vol met negativiteit over jou, terrecht. Wanneer je onderuit wordt gehaald, zoals nu. Blijf dan liggen, ga geen mensen zwart maken, als je zelf nog wordt gepakt.

 157. Ani

  Ben benieuwd wie er volgen na youtube ster, ramin, zangeres aafke en ed. Las idd over andere iets. Iig respect voor deze mensen, die Dotan is een psyhisch gestoorde gek. Die hoort in een inrichting.

 158. Ronald

  @quincy hehe Ruben is sowieso Dotan of denkt dat hij hem kan redden. Niemand gelooft dotan meer en alle muzikanten en media staan achter deze ramin etc. Je gaat dit niet zomaar naar buiten brengen. Dotan, schaam je. Bied je excuses aan, aan die jongen. Of verdwijn! (Woorden van ronald molendijk)

 159. Ronald

  @ruben Hoi Dotan, alles goed?

 160. Ronald

  @ruben nog steeds bezig met jezelf ophemelen he? Vanuit je stulpje in amsterdam? Triest gebeuren

 161. Unika

  Lees 90% die achter aafke, ramin en ed staan. Overige 10% gelooft in dotan en andere nog steeds zwart maken. Terwijl Dotan al 100 keer door de schoorsteen is gegaan, moet wel worden vermeld. Dat die 10% dotan zelf is.

 162. Dag

  Dotan, zit gewoon nog steeds comment te tikken en met de telegaaf onzin uit te kramen. Hilarisch. Realitycheck, dotan. Niemand die meer iets in jouw ziet, behalve je leugens natuurlijk. Dag!

 163. Willem Ruis ( R.I.P. )

  …… Talpa Network ! …..

 164. Frits

  Aan youtubers heb ik meestal een hekel, maar deze ramin rezai verdiend een lintje! Hulde, dotan lekker ontmaskeren.

 165. Janneke

  @dag hij leert het ook nooit. Zijn trollenleger is nog steeds actief inderdaad.

 166. Next

  @frits kende die youtuber ramin niet, heb hem even bekeken. Ik zeg, geef die jongen een carriere. Best een aardige stem, stelt zich kwetsbaar op met verhaal. Dotan is nog steeds overal aan het janken, dat hij slachtoffer is van zichzelf. Next

 167. Willem Ruis ( R.I.P. )

  De tijden zijn veranderd,…….
  …… Talpa Network Nederlandse radio, televisie en Online media onder 1 Hollandse content !…..

 168. Kardanaal Aarsengel

  Dotan en zijn moeder Patty Harpenau zitten nu toch eindelijk samen levenslang opgesloten in een dubbele isoleercel? Deze gevaarlijke individuen horen van de maatschappij afgezonderd te worden. Manipulatieve wezens.

 169. Net Niet

  Die rooie Degenere heeft het Telegraaf logo op zijn dikke memmen laten tatoueren.

 170. Judith

  @Net Niet: Dat is de ‘T’ van Talpa.
  Moest van Molusconi.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.