Ali B komt op NPO 1 met nieuwe show Urban Legends

Rapper Ali B komt na Op Volle Toeren met een nieuw, soortgelijk programma op de publieke omroep. Het gaat om Urban Legends, dat een plekje krijgt op NPO 1. Dat heeft Wilfred Genee verklapt op Radio Veronica. Genee weet over het programma, omdat hij gevraagd is te participeren. “Ik zit even dat programma op te zoeken waarvoor ik gevraagd ben. Even kijken hoor. O, hier, een nieuw tv-programma van BNNVARA op NPO 1. Het programma heet Urban Legends“, zegt de presentator.

Wat gebeurt er in Urban Legends? “Daarin transformeren acht genodigden voor één avond tot de helden van deze generatie: moderne dichters, moderne muziekkunstenaars. In elke aflevering vormen twee genodigden samen met een bekende rapper uit het management van Ali B een duo.”

Het gaat dan om rappers als BraceBrownie DutchBoef en Yes-R, aldus Genee. “De rappers nemen de talenten onder hun hoede en trekken dan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met ze op. ’s Avonds schrijven en produceren ze dan een track die ze voor het grote publiek ten gehore gaan brengen.”

Genee heeft laten weten geen interesse te hebben in deelname. De opnames vinden in de winter plaats, na de jaarwisseling.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen