Sterren op het Doek sluit successerie af met Lee Towers

Özcan Akyol sluit zijn eerste, achtdelige reeks van Sterren op het Doek vanavond af met niemand minder dan Lee Towers en dat is geen toeval. Dat laat de presentator weten in een bericht op Instagram. De afgelopen weken was Sterren op het Doek een groot succes op de maandagavond van NPO 2, maar vanavond komt de reeks alweer ten einde. “De grote finale van Sterren op het Doek. Het is geen toeval dat ik de reeks met Lee Towers wilde afsluiten. Echt een geweldige man.

Het belooft een mooie seizoensafsluiter te worden. “Onze ontmoeting was bijzonder en de kunstenaars hebben opnieuw puik werk afgeleverd. Hoop dat jullie het allemaal weer kunnen waarderen. Liefde. ❤

Het is volgens Omroep MAX een ‘emotioneel gesprek waarin Lee Towers vertelt hoe zijn eenvoudige afkomst hem inspireerde om groot te dromen en die dromen ook waar te maken’.

Midden in de enorme arena van ‘zijn eigen Ahoy’ Lee Towers geportretteerd door drie getalenteerde kunstenaars. Uiteindelijk mag hij één schilderij mee naar huis nemen.

Sterren op het Doek is om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen