Sterren op het Doek sluit successerie af met Lee Towers

Geplaatst op di 22 okt 2019 om 15:05

Özcan Akyol sluit zijn eerste, achtdelige reeks van Sterren op het Doek vanavond af met niemand minder dan Lee Towers en dat is geen toeval. Dat laat de presentator weten in een bericht op Instagram. De afgelopen weken was Sterren op het Doek een groot succes op de maandagavond van NPO 2, maar vanavond komt de reeks alweer ten einde. “De grote finale van Sterren op het Doek. Het is geen toeval dat ik de reeks met Lee Towers wilde afsluiten. Echt een geweldige man.

Het belooft een mooie seizoensafsluiter te worden. “Onze ontmoeting was bijzonder en de kunstenaars hebben opnieuw puik werk afgeleverd. Hoop dat jullie het allemaal weer kunnen waarderen. Liefde. ❤

Het is volgens Omroep MAX een ‘emotioneel gesprek waarin Lee Towers vertelt hoe zijn eenvoudige afkomst hem inspireerde om groot te dromen en die dromen ook waar te maken’.

Midden in de enorme arena van ‘zijn eigen Ahoy’ Lee Towers geportretteerd door drie getalenteerde kunstenaars. Uiteindelijk mag hij één schilderij mee naar huis nemen.

Sterren op het Doek is om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Foto: Omroep MAX
24 Reacties op “Sterren op het Doek sluit successerie af met Lee Towers”


 1. Curryworst

  Lee Towers gaat het toch niet wéér hebben over zijn eenvoudige afkomst, Feyenoord, Rotterdam, You Never Walk Alone en de beruchte hotelbrand?

 2. Norvo

  @Curryworst: Maar dat zijn juist ome Leens grootste hits! Ik verwacht ook dat ‘ie iedereen een handje geeft zodat ze ’s avonds thuis kunnen zeggen dat ze Lee Towers ontmoet hebben. Oh, en het is geen Towers tv als ‘ie niet die grap over de twee rappers maakt… “Zegt de een tegen de ander: “Wie is sneller?”

 3. Geert W.

  Sterren beloven en dan opdraven met Leen. Wat een devaluatie.

 4. o.p. lichter

  Als hij maar niet gaat zingen .

 5. Bertus V.

  Ik heb genoten!

 6. Curryworst

  En zal één van de drie schilders het in zijn hoofd halen om Lee T. af te beelden met zijn gouden microfoon?
  Nee toch…

 7. Dirkjel

  Leen heeft in zijn hele leven een liedje gezongen en dat was nog van een ander , ophoepelen met die onbenul .

 8. Remi

  … Özcan moet er niet ook maar aan dénken dat iemand een klein beetje rechts van het politiek-midden plaats neemt om geverfd te worden.

  #DWDD tafelheer ;)
  #Matthijs

 9. Marco

  Dirkjel

  Verder gebracht als jij dus hoepel zelf op stuk onbenul!!!!!

 10. Marco

  dan jij, sorry

 11. Flauwe Kul

  Ik kwam Lee laatst tegen in een Chinees restaurant. Spontaan begon iedereen te zingen: “You never WOK alone!”

 12. Bep

  Het is wel al jaren hetzelfde met Leen. Zelfde liedje, zelfde verhalen.Valt me ook op.

 13. RichardvdA

  Lee Towers is een herhaling van zichzelf. Al jaren. Als je die ergens voor uitnodigt weet je precies wat je krijgt. Het verhaal dat we al jaren horen. Geen eer aan te behalen. En zingen kan ie eigenlijk ook al heel lang niet meer.

 14. Katja

  Moet je zijn moppen eens horen, die duren laaaaaaaaang en zijn altijd flauw en dan lacht hijzelf het hardst en tikt je hardhanddig aan met een gevoel van, zo,hejeumdoor? Ja mensen,die Leen is me d’r een en die Lee die kan het nie!

 15. Karel

  Lee Towers, de enige man op aarde die naamgever is van een volk, de Litouwers en was zo geliefd bij een beginnende kung fu mannetje dat die zijn achternaam veranderde.
  Maar goed, we gaan dus van een c artiest met alleen maar covers een schilderij maken, daar is hij dus ook weer de eerste in.

 16. FlyingLotus

  Zou de vader van jeroen van de boom kunnen zijn. Beide non talenten.

 17. Lies

  Lieve zachtaardige man.

 18. Guttegut

  Die lui hierboven die Lee Towers bashen moeten 1 ding onthouden voor ze morgen weer naar hun kutbaantje gaan. Lee lacht zich vanuit zijn appartement van een miljoen in Scheveningen de pleuris om jullie.

 19. Rob

  @Guttegut
  Maar wie het laatst lacht… Towers iig niet.

 20. Donald Dumb

  Sympathieke kerel die Lee Towers.
  Ja dat hij al jaren hetzelfde doet, klopt.
  Maar dat doen er zoveel. Voorbeelden te over: Marco Borsato, Glennis Grace, Jeroen vd Boom…
  Allemaal scoren met materiaal van anderen…

 21. roel van velzen

  Die Towers heeft iedere keer de zelfde jank verhaaltjes .

 22. Annoniemus

  Dit was de slechtste aflevering van deze reeks , en dat kwam gek genoeg deze keer niet door de presentator maar door Lee Towers .
  Zou Ö Akyol ook thuis met trillende stem verteld hebben dat hij een hand van Lee heeft gehad ?

 23. K.C.T.

  BNer, aardige vent, kan een kunstje, ziet er in het pak altijd uit oftiemoetpoepen, tijdens het zingen ziet het er uit oftiepoept (zelfde trukje als Borsato), als Leen zingt weet niemand wattie zingt,,, hij ook niet, z’n overdreven namaak engels (of iets wat er op lijkt) is onverstaanbaar, als Leen thuis komt gaat het pak uit,,campingsmoking aan, flesje bier, poten op tafel, elke keer weer een bevrijding het afgooien van het knellende niet bij de man passende pak, Leen’s bankrekening verzacht de pijn van het kunstje ha ha ha!

 24. Katja

  Leentje verdient in een half uur meer dan de gemiddelde mc gast in de maand.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.