Sieneke Peeters viert in 2020 tien jaar Sha-la-lie

Het is in 2020 tien jaar geleden dat ons land kennismaakte met songfestivalkraker Ik Ben Verliefd (Sha-La-Lie). Om dat te vieren komt de zangeres van het nummer, Sieneke Peeters, met een groots muziekevenement. Dat laat ze weten in weekblad Party. Peeters slaat de handen ineen met John de Bever voor een eenmalig moederdagconcert in de grote zaal van het Kring-theater in Roosendaal. “Het kwam heel mooi uit. Voor mij is het volgend jaar tien jaar na Sha-la-lie.

Waarom viert ze het samen met John de Bever? “John scoorde vijf jaar geleden een grote hit met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. Wij hebben best veel raakvlakken, op muzikaal gebied. Denk alleen al aan Pierre Kartner.

Kartner, ook wel bekend als Vader Abraham, is de muzikale stiefopa van Sieneke. “Hij is de ontdekker van John en in de finale van het Nationaal Songfestival, in 2009, koos Pierre mij uit om Nederland in 2010 te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.”

Bovendien woont John de Bever samen met Sieneke’s muzikale stiefmoeder Marianne Weber. “Zij zingt met John en is mijn ontdekker. Het echte, pure levenslied dat John en ik beide zingen, is ook iets wat ons bindt.

Sieneke hoopt dat Nederland massaal naar de grote zaal komt. “Wij leven daar helemaal voor, waardoor John en ik het tijdens het concert in Schouwburg De Kring in Roosendaal graag laten horen.

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen