‘Ook Matthijs van Nieuwkerk had affaire met Iris Hond’

Het Gooise matras mag wel even naar de stomerij nu Iris Hond eruit is geklommen. Ze heeft niet alleen aan de gulp van Marco Borsato gezeten, maar mogelijk ook aan de liaan van Matthijs van Nieuwkerk. Dat meldt een ‘betrouwbare bron uit DWDD-kringen’ aan de Story. Het past in het beeld dat Hond valt op oudere mannen. “De mannen waar ik op val zijn vaak de wat oudere, veilige, wat zorgzame types“, zei de pianiste onlangs in haar datingshow Iris en de 12 dates op Net5.

Hond vindt zo’n schuinsmarcheerderig vaderfiguur heerlijk. “Zo van: meisje, ik help jou wel. Een heel jonge aantrekkelijke gast, daar val ik meestal niet op.

En zo zou Iris Hond dus ook in de armen van Matthijs zijn gevallen. “Na de openbare bekentenissen van Marco Borsato en Iris Hond over hun voorbije affaire, zal Matthijs van Nieuwkerk vermoedelijk minder goed geslapen hebben dan normaal“, aldus Story.

De talkshowhost zou volgens de bron namelijk een ‘affectieve relatie’ gehad hebben met Iris. “Binnen de hoofdstedelijke grachtengordel is het inmiddels wijd en zijd doorvertelde verhaal het gesprek van de dag. Gniffelend gaan de al jaren rondgaande geruchten over het libido van Matthijs nog eens over tafel, waaraan nu de naam van Iris is toegevoegd.

Waar Borsato altijd bekend stond als een trouwe echtgenoot, is dat bij Van Nieuwkerk wel anders. Met name in de beginfase van DWDD gingen er vaak geruchten over affaires met redactiemeisjes. “Dat Matthijs zijn eigen invulling geeft aan het begrip huwelijkse trouw is vooral in de tv-wereld een publiek geheim“, weet Story.

Het management van Van Nieuwkerk wil de affaire niet ontkennen. “Wij gaan niet reageren op vage geruchten, roddel en achterklap. Dat doen wij nooit.

Staat er nog meer sappigs in de Story? Ja. Ook Marco Borsato zou nog een tweede affaire hebben gehad, namelijk met zijn The Voice-pupil Maan de Steenwinkel, stelt ‘een Blaricumse Story-bron’.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen