SBS 6 vanavond met Cultuurshock na tv-hit Meiland

Na Waar is De Mol begint er vanavond een nieuw programma dat mag profiteren van de uiterst succesvolle lead-in van Chateau Meiland. Vanavond laat SBS 6 om 21.30 uur Cultuurshock in première gaan. “Het drinken van rendierenbloed, wonen op een begraafplaats of slapen tussen de kakkerlakken; doodnormale zaken in verre culturen maar voor een doorsnee Nederlander een heftige ervaring. In Cultuurshock worden Nederlandse gezinnen hiertoe uitgedaagd.

De gezinnen hebben nog nooit iets anders gezien dan een Turkse all-inclusive of de camping in Spanje en krijgen nu de shock van hun leven. “Elke week gaat een ander gezin op reis naar een totaal andere cultuur ergens ter wereld. Daar trekken ze in bij een lokale familie met de bedoeling zich volledig aan te passen.”

En dat is even schrikken, als blijkt dat ze plotseling een nomadenbestaan leiden in het ijskoude Siberië of toetreden tot een strenggelovige woongemeenschap in Bolivia. “Hoe snel weten de Nederlanders zich aan te passen aan het leven van hun gastgezin? En wat leren ze van dit heftige avontuur?

Cultuurshock, een productie van Talpa Producties, is vanaf vanavond om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen