Sander Janson kan niet meer rondkomen van tv-werk

Sander Janson kan niet meer rondkomen van het tv-werk sinds hij 3,5 jaar geleden zijn vaste show CampingLife verloor. Dat vertelt de presentator in gesprek met de Party. Janson werd gedwongen om op andere manieren geld te verdienen, ook al mag hij af en toe nog een gesponsord middagprogrammaatje aan elkaar praten. “Ik ben pas op pad geweest voor mijn kampeerprogramma RTL Kampeert. Die zes afleveringen worden vanaf eind januari uitgezonden bij RTL 4.

Is dat alles? “Snow Magazine komt binnenkort ook weer bij RTL op tv.”

Van die klusjes loop je natuurlijk niet binnen. “Ik geef nu ook teambuildingdagen met het Expeditie Robinson-gevoel op het strand van Scheveningen. Daarnaast kook ik in een cateringbedrijf van een vriend van mij en ben ik bezig met een opleiding tot orthomoleculair therapeut.

Die opleiding klinkt ingewikkelder dan het is, want zijn hoogbejaarde moeder doet dezelfde cursus. “Terug in de schoolbanken. Het is eventjes wat anders dan voor een tv-camera een tekst uit je hoofd leren, maar extra leuk is dat mijn moeder van 74 dezelfde vervolgstudie volgt. Zitten we opeens gezellig naast elkaar in de schoolbanken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen