Sander Janson kan niet meer rondkomen van tv-werk

Geplaatst op ma 21 okt 2019 om 13:15

Sander Janson kan niet meer rondkomen van het tv-werk sinds hij 3,5 jaar geleden zijn vaste show CampingLife verloor. Dat vertelt de presentator in gesprek met de Party. Janson werd gedwongen om op andere manieren geld te verdienen, ook al mag hij af en toe nog een gesponsord middagprogrammaatje aan elkaar praten. “Ik ben pas op pad geweest voor mijn kampeerprogramma RTL Kampeert. Die zes afleveringen worden vanaf eind januari uitgezonden bij RTL 4.

Is dat alles? “Snow Magazine komt binnenkort ook weer bij RTL op tv.”

Van die klusjes loop je natuurlijk niet binnen. “Ik geef nu ook teambuildingdagen met het Expeditie Robinson-gevoel op het strand van Scheveningen. Daarnaast kook ik in een cateringbedrijf van een vriend van mij en ben ik bezig met een opleiding tot orthomoleculair therapeut.

Die opleiding klinkt ingewikkelder dan het is, want zijn hoogbejaarde moeder doet dezelfde cursus. “Terug in de schoolbanken. Het is eventjes wat anders dan voor een tv-camera een tekst uit je hoofd leren, maar extra leuk is dat mijn moeder van 74 dezelfde vervolgstudie volgt. Zitten we opeens gezellig naast elkaar in de schoolbanken.

Foto: RTL
18 Reacties op “Sander Janson kan niet meer rondkomen van tv-werk”


 1. Punt

  74 jaar: “Hoogbejaard”

 2. danny

  Goed dat ie zelf initiatief neemt in plaats van klagen.
  Leuke gozer ook.

 3. Ohnoo

  Leuke vent, verdiend meer werk

 4. Pauline

  Voel je niet bezwaard Sander, de meeste lezers hier zijn nog niet “binnen gelopen”

 5. RichardvdA

  Deze gozer heeft een prima instelling, hij is eerlijk en is niet te beroerd om allerlei andere (leuke) nieuwe dingen te ontdekken en te gaan doen. Toch vind ik het ook wel jammer, ik vind hem een leukere presentator dan veel anderen bij RTL (Jandino, Rick, Ruben, Buddy en vele anderen vindt ik stukken minder)

 6. Sip

  Ik vind hem ook een prima presentator, beter dan die glad gestreken vent in zijn eeuwige korte broek die altijd veel te populair doet.

 7. WaveX

  Zeer positief om met een ander vak je geld te verdienen en te werken. Normale reactie van onze “sterren” is zielig doen dat ze overgeslagen worden of voor wazige zaken tonnen smartengeld eisen. Of een rijke,dikke,kale,morsige miljonair aan de haak proberen te slaan.

 8. Kooiman

  Aardige gozer, maar mensen oplichten met orthomoleculaire therapieën moet hij niet doen. Ook al is er een placebo effect.

 9. Samantha

  Deze knapperd mag vaker op tv. Dus kom op Peter van de vorst.

 10. Lau

  Ik snap niet dat SBS6 dit niet oppikt. Camping Life kan prima terug met Janson in de middag/vooravond op zaterdag en/of zondag!

 11. timon

  @Lau
  SBS probeert net van het camping imago af te komen, goed idee!

 12. FlyingLotus

  Waar kan ik ook alweer die enorm passende tassenset bestellen voor in de frunk? En die van de trunk?

  Als je zulke programma’s maakt dan…

 13. Britt Coin

  Waarom hebben BNers altijd het gevoel dat ze zich moeten verantwoorden?

 14. BRAAK

  Je hebt de uitstraling van een plofkip Sander.

 15. Beste paard van stal

  Die mag echt vaker op tv, leuke vent!

 16. Willie Wortel

  Daaahaaag Sander, pleur lekker op met je walgelijke kwakzalverij. Meneer doet erg zijn best het overal alvast aan te kondigen hoe hij straks geld wil gaan verdienen met het oplichten van domme en wanhopige mensen.

 17. Marco

  Willie Wortel

  IDIOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Suzy Wang

  beetje minder de getapte jongen uit hangen??

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.