John en Linda uit eten bij Oriental City in Damstraat

Mediamiljardair John de Mol en zijn zus tv-koningin Linda de Mol zijn samen met hun liefdespartners en een bevriend stel uit eten geweest in het restaurant Oriental City in de Damstraat in Amsterdam. Dat is deze week te zien op exclusieve foto’s in weekblad Party. Vanwege de opvallende locatie kent eigenlijk elke Amsterdammer dit restaurant wel, maar als we TripAdvisor mogen geloven is het eten niet heel bijzonder. Toch zijn de Molletjes er speciaal voor naar de hoofdstad getogen.

Het is echt een drama om in de nabijheid van dit restaurant te parkeren en mensen als John en Linda de Mol proppen zich natuurlijk niet in een stadstrammetje. Hoe hebben ze dit opgelost? “Ze lieten zich met zijn allen met een taxi vervoeren van het Gooi naar het centrum van Amsterdam.

De Party spotte een zwarte taxibus van het luxemerk Mercedes. “Het mag wat kosten bij de familie De Mol.

Gelukkig bespaarden ze wat op het diner. “Bij Chinees Oriental City in de Damstraat kun je je voor ongeveer 40 euro tonnetje rond eten.

Het Chinese restaurant biedt veel klassiekers aan, zoals tjap tjoi met grote Chinese garnalen, nasi goreng met gemengde groenten en babi pangang. Wat de Molletjes precies besteld hebben, is onduidelijk.

Wel weet de Party dat ze het heel erg leuk hebben gehad met elkaar. “Het was genieten geblazen voor Linda met haar dierbaren bij de Chinees.

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen