RTL staat achter Dancing with the Stars-exit Tooske

RTL 4 staat achter het vertrek van kandidate Tooske Ragas uit Dancing with the Stars afgelopen zaterdag. Het is namelijk de keuze van de kijker. Dat laat de zender weten in het AD. Over het vertrek van Tooske ontstond op sociale media enige controverse, omdat ze juist heel erg goed had gedanst. Ze kreeg twee tienen van de vakjury. “Ongelooflijk, ik hoop dat alle dansliefhebbers afhaken bij dit programma na deze blamage“, klonk het op sociale media, waar boze kijkers zich verzamelden.

Ook kijker Ron was heel erg kwaad. “Ongelooflijk, ik hoop dat alle dansliefhebbers afhaken bij dit programma na deze blamage. Tooske was qua dansen favoriet om te winnen. Staat met de punten van de jury bovenaan, en wordt er vervolgens door het publiek uitgestemd. Ik ga er niet meer naar kijken.

RTL heeft de ophef ook meegekregen. “De stemmen van de jury én die van de kijker thuis bepalen welk danskoppel doorgaat en wie zijn/haar dansschoenen in de kast kan zetten. Ondanks de fantastische performance van Tooske en Glenn, hebben zij van de kijker minder stemmen gekregen dan de rest van de deelnemers waardoor zij gisteren hun laatste dans hebben laten zien tijdens de zesde liveshow.”

Kan RTL niets doen voor Tooske? “Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen