Wilfred Genee: ‘Veronica wil mij ook vrijdag op de radio’

Wilfred Genee blijft voorlopig The Friday Move maken voor BNR Nieuwsradio, ondanks dat Radio Veronica hem ook graag op vrijdag wil programmeren. Dat heeft hij gezegd tijdens een radio-interview met Sjors Fröhlich, die is gestopt als BNR-baas om aan de slag te gaan als burgemeester. Genee doet van maandag tot en met donderdag Veronica Inside op Radio Veronica, maar op vrijdag doet hij The Friday Move en neemt op Veronica collega Jan Joost van Gangelen het stokje over.

De presentator heeft met John de Mol afgesproken dat hij op BNR te horen mag blijven, zolang hij zijn inhoudelijke ei niet kwijt kan op Talpa Radio. Voorlopig blijft hij te horen op BNR.

Genee tegen Fröhlich: “Ik had je vorige week nog aan de lijn en toen zaten we te praten over mijn toekomst, van: moet ik doorgaan of niet? Want hier bij Veronica trekken ze aan me voor de vrijdag. Toen zei jij: ‘Absoluut doorgaan.’ Toen dacht ik dat wij elkaar een beetje een hand hadden gegeven en aan elkaar verbonden waren. Je laat me nu gewoon in de steek eigenlijk.”

Fröhlich: “Nee, want je moet ook absoluut doorgaan bij BNR. Ik heb jou een hand gegeven namens BNR en ik denk dat het voor de mensen van BNR en voor jou en voor Veronica supergoed is als je The Friday Move blijft doen.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat is dan het voordeel voor Veronica, Sjors? Ik zie het even niet.”

Fröhlich: “Loonkosten!

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen