RTL ontkent: ‘Geen geld verspild aan auto Frank Dane’

RTL Boulevard ontkent dat ze is vergeten om een duizenden euro’s kostend parkeerabonnement van Frank Dane te annuleren in de peperdure parkeergarage bij het Leidseplein in Amsterdam, waar de studio gevestigd is. Dat gaf Luuk Ikink aan in de uitzending van vrijdag. Dane vertelde ’s ochtends op de radio dat RTL zijn abonnement heeft door laten lopen. “Die garage is om de hoek bij Boulevard, waar ik vroeger weleens wat dingetjes voor deed, maar ik kom er eigenlijk al een jaar niet meer.

Heel even was hij er zondag weer. “Ik moest er zondag zijn en ik dacht: zou het pasje nog werken bij de duurste parkeergarage van Amsterdam en wat blijkt? Er blijkt nog steeds een abonnement te lopen. Ik kan gewoon de duurste parkeergarage van Amsterdam binnen en RTL weet niet dat ik hem nooit meer gebruik en betaalt daar dus duizenden euro’s voor. Misschien wel tienduizenden euro’s.”

Luuk Ikink stelt dat er niets van waar is. “Het is een heel mooi verhaal, maar er klopt echt helemaal niks van. Nee, we zijn er heel erg ingedoken vandaag.”

Het blijkt dus een kaartje te zijn waar Frank mee naar binnen kan en op dat moment wordt er dan geld afgeschreven van het pasje en weten we: Frank heeft daar gestaan. Het is niet dat hij een doorlopend abonnement heeft.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen