Shownieuws spot bij toeval Job Gosschalk in rechtbank

Een verslaggever van Shownieuws heeft castinggriezel Job Gosschalk vrijdag bij toeval gespot in de rechtbank. Van de schrik snelde hij haastig de kamer in waar hij net uitkwam. Dat vertelde Bart Ettekoven ’s avonds aan de desk op SBS 6. Shownieuws was in de rechtbank vanwege het zoveelste kort geding tegen Alberto Stegeman, die weer iemand boos heeft gemaakt met zijn Undercover in Nederland. Plotseling kwam Gosschalk ergens door een deur heen, tot grote schrik van iedereen.

Bart Ettekoven vindt het super bizar. “Ja, onvoorstelbaar, toch? De man die zich al een jaar lang schuilhoudt, onvindbaar is, in het buitenland zou verblijven en zelfs op het huwelijk van Katja Schuurman was, waar honderden fotografen waren en niemand kon een foto bemachtigen van Job, die liep ons daar vanmiddag ineens in de rechtbank in de armen.

De verslaggever herkende Gosschalk direct. “Hij zag ons en hij schrok. Hij kwam uit een enquetekamer in de rechtbank. Hij zag ons, hij schrok, maar onze verslaggever schrok ook een beetje, dus Job schoot weer terug die enquetekamer in.”

Zowel zijn advocaat Gerard Spong als de advocaat van Gosschalks vermeende slachtoffer willen niet reageren. “Ze doen eigenlijk nog altijd onderzoek naar die ene aanklacht die er ligt. Er is nog geen afdoeningsbeslissing genomen en daarom kunnen we er nog niks over zeggen.

Ettekoven heeft contact gehad met Shownieuws’ huisadvocaat Mark Teurlings. “Mark denkt dat Job niet akkoord is gegaan met de schikking en dat hij daarom vandaag in de rechtbank was om daarover te praten, maar dat hij uiteindelijk wel een schikking wil gaan treffen om te voorkomen dat er dadelijk een openbare rechtszaak komt waarbij iedereen van de hoed en de rand weet.”

Het artikel ‘Job Gosschalk gespot in rechtbank Amsterdam’ leest u op Shownieuws.nl.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen