Shownieuws spot bij toeval Job Gosschalk in rechtbank

Geplaatst op za 12 okt 2019 om 9:30

Een verslaggever van Shownieuws heeft castinggriezel Job Gosschalk vrijdag bij toeval gespot in de rechtbank. Van de schrik snelde hij haastig de kamer in waar hij net uitkwam. Dat vertelde Bart Ettekoven ’s avonds aan de desk op SBS 6. Shownieuws was in de rechtbank vanwege het zoveelste kort geding tegen Alberto Stegeman, die weer iemand boos heeft gemaakt met zijn Undercover in Nederland. Plotseling kwam Gosschalk ergens door een deur heen, tot grote schrik van iedereen.

Bart Ettekoven vindt het super bizar. “Ja, onvoorstelbaar, toch? De man die zich al een jaar lang schuilhoudt, onvindbaar is, in het buitenland zou verblijven en zelfs op het huwelijk van Katja Schuurman was, waar honderden fotografen waren en niemand kon een foto bemachtigen van Job, die liep ons daar vanmiddag ineens in de rechtbank in de armen.

De verslaggever herkende Gosschalk direct. “Hij zag ons en hij schrok. Hij kwam uit een enquetekamer in de rechtbank. Hij zag ons, hij schrok, maar onze verslaggever schrok ook een beetje, dus Job schoot weer terug die enquetekamer in.”

Zowel zijn advocaat Gerard Spong als de advocaat van Gosschalks vermeende slachtoffer willen niet reageren. “Ze doen eigenlijk nog altijd onderzoek naar die ene aanklacht die er ligt. Er is nog geen afdoeningsbeslissing genomen en daarom kunnen we er nog niks over zeggen.

Ettekoven heeft contact gehad met Shownieuws’ huisadvocaat Mark Teurlings. “Mark denkt dat Job niet akkoord is gegaan met de schikking en dat hij daarom vandaag in de rechtbank was om daarover te praten, maar dat hij uiteindelijk wel een schikking wil gaan treffen om te voorkomen dat er dadelijk een openbare rechtszaak komt waarbij iedereen van de hoed en de rand weet.”

Het artikel ‘Job Gosschalk gespot in rechtbank Amsterdam’ leest u op Shownieuws.nl.

Foto: SBS
16 Reacties op “Shownieuws spot bij toeval Job Gosschalk in rechtbank”


 1. Sum Ting Wong

  Het is best wel opvallend dat een meerderheid van de aangeklaagde mannen in de VS en West Europa in het kader van sexual harassment en metoo van J oodse afkomst is. Zomaar een constatering.

 2. David

  Waarom “Mediagriezel”? Ik vind het jammer. Kunnen we niet neutraal blijven in het nieuws? Zonder mensen te veroordelen. Misschien heeft hij er erg veel spijt van. Of het nu goed is of niet, we maken allemaal verkeerde keuzes die niet goed zijn. Een journalist moet in mijn ogen neutraal blijven en niet zijn of haar mening over een persoon uitgeven. Alleen de feiten (ookal is het niet goed)

 3. Sum Ting Wong

  Het kan natuurlijk ook zijn dat omdat deze groep welvarender en rijker is dan andere groepen dat vrouwen inschatten dat daar meer te halen valt qua geld en aandacht.

 4. Curryworst

  Wel toevallig dat zowel mediagriezel Gosschalk als zingende griezel Dotan naar Israël gevlucht zijn na alle onthullingen en aantijgingen.
  En dat beide h0m0sensuele medemensen nu opeens weer terug zijn in Nederland en nog steeds beweren onschuldig te zijn.

 5. MC-stаgiair

  ‘Super-‘ is een voorvoegsel. Het moet dus ‘superbizar’ zijn, zonder spatie.

 6. sukkel

  Onbegrijpelijk dat die viezerik nog op vrije voeten is … en de junk Ku
  tja hem nog verdedigde zegt genoeg over die cokesnuiver en alcoholist Kutja

 7. Dij Enkletser

  Gargamel.

 8. Het is maar dat je het weet.

  Hee, Hallo…MC…

  Jullie vergeten erbij te zetten dat Alberto Stegeman de zaak GEWONNEN heeft.

 9. Bram

  toch een beetje een mix van Mr. Bean en Danny Ghosen die kop van Gosschalk

 10. T

  Met zo’n kop moet je je wel gaan vergrijpen aan anderen, want anders krijg je nooit wat.

  Hopelijk verdwijnt ie een paar jaar achter de tralies. Walgelijk.

 11. Katje Schaarvrouw

  Niet zo lelijk doen tegen m’n mijn vrindje van de parenclub.

 12. echt nieuws

  Laatste aanklacht is ook vervallen. Hij wordt niet vervolgd.

 13. Zakc

  David, neutraal? Natuurlijk niet! Hij is een griezel! Een viezerik! Een smeerlap! En een perverseling!

  En dat mag gewoon worden gezegd, want het is gewoon zo!

 14. Abel

  @echt nieuws hoe weet je dat de aanklacht is vervallen?

 15. Abel

  @echt nieuws
  Hoe weet je dat de aanklacht is vervallen en dat hij niet wordt vervolgd?

 16. Jan

  Had hij zijn gulp wel dicht ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.