René van der Gijp vindt Ladies Night een topshow

Geplaatst op ma 21 okt 2019 om 11:45

René van der Gijp heeft vorige week gekeken naar de eerste aflevering van Ladies Night en heeft erg genoten van het programma op Net5. Dat heeft hij gezegd in zijn eigen talkshow Veronica Inside. Ladies Night is de nieuwe talkshow waarin Merel Westrik met andere vrouwen praat over allerlei onderwerpen. De eerste aflevering leverde positieve recensies op en ook Van der Gijp is enthousiast. Op de vraag of hij heeft genoten, zegt hij: “Ja, natuurlijk, maar ik ben niet objectief, joh.”

Wat bedoelt hij daarmee? “Ik kan echt goed kijken en luisteren naar die Merel Westrik, dat meen ik echt. Gewoon omdat het een leuke persoonlijkheid is. Ik stoor me er niet aan. Ik vond het leuk. Ik heb er met plezier naar gekeken. Dat meen ik echt.”

Alleen het slot vond Van der Gijp niet zo. “Ik vond die Raoul Heertje alleen niet echt.”

Johan Derksen ergerde zich wel wat aan Stella Bergsma. “Ik heb me zo aan dat wijf zitten ergeren dat ik de volgende keer weer ga kijken om weer naar dat kutwijf te kijken.”

Vervolgens startte Wilfred Genee een twee minuten durende compilatie van Ladies Night in. Van der Gijp: “Dat was een behoorlijke compilatie, ha ha ha! Ik denk we gaan gewoon naar het hele programma kijken!

Derksen vond ook de bijdrage van Marije Knevel goed. “Dat meisje Knevel is een schat van een meid. Die was hier twee jaar geleden ook op de redactie en dat is de dochter van Andries Knevel. Zij heeft helemaal niets van haar vader. Ze is altijd flamboyant gekleed en is ontzettend modern.”

Van der Gijp gaat deze week weer kijken. “Als je net als ik fan van Harry Mens bent, dan is dit helemaal geweldig natuurlijk.”

Foto: SBS
29 Reacties op “René van der Gijp vindt Ladies Night een topshow”


 1. Rene

  Gewoon goed hoor, man lekker joh top niks meer aan doen.

 2. Ron

  Daar blijft in de komende weken niets meer van over van die goede kijkcijfers die het had in de eerste aflevering. Het was allemaal niet zo boeiend eigenlijk. De gasten waren oké, maar dat kun je niet weken volhouden en Linda zit daar niet elke week bij ga ik vanuit.k

 3. shrink

  Nou Van der Gijp, grijp je kans want Merel die is vrijgezel… Alleen zal ze vast niet geïnteresseerd zijn in zo’n uitgebluste hihaho-bankhanger met gratuite meninkjes waar de honden geen brood van lusten.

 4. Erwin

  Zegt Shrink.

 5. Lieke van Lexneus

  Die nietskunner moet nodig zijn medicatie aanpassen.

 6. Beethaver

  Het was een verplicht itempje had ik het idee.

 7. Flauwe Kul

  Top programma!
  Alleen ze moeten die vrouwen vervangen door mannen (behalve Merel) en dan bijv. praten over voetbal en andere zaken dan heeft het kans van slagen…

 8. anoniem

  beste lezers,

  schoenmaker blijf bij je leest.

  Rene

  wie ben jij om commentaar te geven over ladies night

  en als Rene het zegt dan is het goed

  Man bemoei je met je voetbal

  en mond dicht

  Als wilfred of johan of rene het zegt dan is het kassa

  WNL

  wat is jullie doelstelling met je programma

  er komen do do ’s

  aan het woord en verder gebeurd er niets mee

  olie op het vuur gooien

  en er is nog nooit een oplossing.

  ik volg wnl niet meer

  reden er is nog nooit een feed back terug gekomen

  met een oplossing of geen oplossing

  we wonen in een land/wereld van communicatie

  schoenmaker blijf bij je leest………………………………..

 9. Iemand

  Alle mannen kijken Ladies Night alleen voor Merel

 10. Wyatt

  Wij van WC eend.

 11. Nachash

  Ladies Night is heel erg vernieuwend wat betreft televisie voor de Nederlandse vrouw, vlot, erg gezellig en informatief. Het programma kan met het hele gezin bekeken worden ondanks dat het door vrouwen en voor vrouwen gemaakt wordt !…

  De tijden zijn veranderd NPO/Talpa Network !….

 12. einde TV

  @Nachash, onder hoeveel namen post je… dat moet echt eens verboden worden hier…NPO kijker, Mike, Artiest(RIP) etc etc, allemaal 1 zielig persoontje…

  Je analyse is geen analyse maar een gewenste uitkomst. Het is een vrouwenprogramma op een vrouwenzender, niet vlot, beetje getut en oude wijven praat. Niets mis mee, ik denk dat er zomaar gemiddeld 400.000 mensen naar kunnen gaan kijken.

  En ik weet niet waar jij op doelt bij Talpa, maar de enige die echt succesvol is, is de NPO. Talpa heeft door een paar successen het marktaandeel enigszins opgeschroefd, maar heeft nog geen grote verschuiving teweeg gebracht.

  Ondertussen gaan de ego’s bij RTL en TALPA maar door met vechten en jagen ze de kijker versneld naar online platformen.

 13. o.p. lichter

  Ze zijn verplicht door de mol om dit programma te promoten , ik kan me niet voorstellen dat johan speciaal voor de tv gaat zitten om dit te bekijken .je zag valentijn ook denken waar gaat dit over .

 14. einde TV

  @Plan (en alle bijnaampjes die je ook gebruikt) Mijn waffel houden? Oh…ja ik zal dat gelijk doen omdat jij het zegt! Excuses voor mijn reactie. En uiteraard complimenten voor jouw inhoudelijke en fatsoenlijke bijdrage ook. Ik zal me niet meer laten zien. :)

 15. einde TV

  @NACHASH, ERIC, NPOKIJKER, MIKE, PLAN…..allemaal dezelfde persoon

 16. Local Hero

  Weinig nieuws in de wereld merk ik…

 17. sukkel

  Gijp is weer aan het slijmen Michel van Egmond die het boek schreef over Gijp zn vrouw is de vriendin van Linda dus Gijp kan moeilijk wat slechts zeggen over de Ladies Night reetlikker en simele ziel …..geef mij maar Derksen dat is absoluut geen reetlikker

 18. sukkel

  Gijp is weer aan het slijmen

 19. MolTalk

  Zelfs de mannen van VI, die altijd claimen dat ze totale vrijheid hebben van wat ze wel/niet zeggen op TV liggen strak aan de leiband van de Mol. Echt tenenkrommend, die Talpapromotie over en weer, ook als het kant nog wal raakt, zoals nu in dit programma. Bah!

 20. Nachash

  (14.10) Dan onderschat u de Talpa Network liefhebbers wat dat betreft, die ook erg graag hun visie willen geven op Mediacourant !…

  De tijden zijn veranderd NPO/Talpa Network !..

 21. FlyingLotus

  Ik kan het nog ergens snappen als je voetbal kijkt.

  Maar kijken naar een praatprogramma over voetbal is te treurig voor woorden.

 22. Nachash

  (14.10) Dan ondeschat u wat dat betreft de liefhebbers van de Nederlandse commerciële televisie die ook graag hun reacties op Mediacourant willen geven en niet elkaar na praat zoals de meesten doen !….

 23. Trudy

  Wat nep allemaal, de heren moeten dit zeker vertellen van hun broodheer!

 24. Ach rene een type die niet van kwaliteit houdt.

  Rene is er vooral om zijn bek een duw te geven.

  Heeft geen enkel gene om te vermommen dat zijn denken bestaat uit kwaliteitsloze ideeën en uitspraken.

  Man is niet serieus te nemen.

 25. Ome Cor

  Nou eh die Merel is echt geen knapperd hoor. Ja, met een kwastje hier, een plamuurtje daar etc etc lijkt het nog wat.

 26. timon

  idd leuk programma

 27. ik john de mol van 6

  ja ja en dit in opdracht van mij of anders der uit klootzak dat het is ik maak het uit wat goed is of slecht alles van mijn hand is top en snuifje wendy krijgt een verbetert contract niemand is zo groot als ik . ik ben de top der toppers alles zal verbleken wat niet door mij wort gemaakt of verzonnen hahahahahahahahhhaaa

 28. ik john de mol van 6

  ja ja en dit in opdracht van mij of anders der uit klootzak dat het is ik maak het uit wat goed is of slecht alles van mijn hand is top en snuifje wendy krijgt een verbetert contract niemand is zo groot als ik . ik ben de top der toppers alles zal verbleken wat niet door mij word gemaakt of verzonnen hahahahahahahahhhaaa

 29. Marco

  13.51

  VI promoot tegenwoordig veel programma’s van SBS , de andere zenders hebben ze alleen maar commentaar op dat ’t niks is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.