Nikkie Plessen dragon in NPO 1-show Dragons’ Den

Geplaatst op vr 18 okt 2019 om 8:40

Nikkie Plessen krijgt een belangrijke rol in de revival van Dragons’ Den, die in het voorjaar acht weken lang te zien zal zijn op de felbegeerde zondagavond van NPO 1. Ze is een van de vijf dragons. Dat heeft omroep WNL laten weten. Ondernemers krijgen in Dragons’ Den de kans om hun bedrijf te pitchen aan ‘een panel van de succesvolste zakenmensen van ons land’. Zij strooien in de show met geld; elke kandidaat aast namelijk op een investering van een van de vijf zakenlieden.

Plessen (34) is eigenaar van modeconcern NP Fashion. “Acht jaar na de lancering van haar merk wordt haar kleding internationaal verkocht, heeft ze diverse brandstores, is het label uitgebreid met kleding voor mannen en kinderen en boekt het bedrijf recordwinsten. Plessen investeert graag in goede ideeën en geeft ondernemers een kickstart met haar kennis, ervaring en middelen.

De volgende dragon is Michel Perridon (56), oud-eigenaar van computeraccessoire-merk Trust. “In 2018 verkocht hij Trust aan investeringsfonds Egeria. Op dit moment houdt Perridon zich bezig met beleggen, investeren in vastgoed en het verzamelen van kunst.”

Door naar de nummer drie: de 44-jarige Pieter Schoen, telg uit ondernemersfamilie Sigma Coatings en oud-eigenaar van de Nederlandse Energie Maatschappij. “In 2009 besloot Schoen zich ook te gaan richten op het investeren in bedrijven, daarbij gebruikmakend van zijn kennis en ervaring. Hij richtte daarom zijn eigen investeringsmaatschappij Shoe investment op, welke direct investeert in een dertigtal ondernemingen.

Horeca-ondernemer Won Yip (50) is de vierde dragon. Hij kocht op 19-jarige leeftijd zijn eerste kroeg in Goes en is nu een van de grootste horeca-uitbaters van Amsterdam. Hij bezit bijna alle horecabedrijven aan en rond de Dam.

Tot slot is de Amerikaanse Shawn Harris (55), oud-eigenaar van Nature’s Pride, van de partij. “Ze kwam in 1989 naar Nederland, zonder baan en zonder geld. Dertig jaar later is haar bedrijf Nature’s Pride uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met een omzet van rond de 400 miljoen euro. Harris is bekend geworden als de avocadokoningin; ze was de eerste in Europa die avocado’s en mango’s eetrijp ging verkopen.”

Presentator Sander Schimmelpenninck, de hoofdredacteur van Quote, heeft er zin in: “De Dragons vormen een geweldige mix van ervaring en talent. Het zijn uitgesproken persoonlijkheden die allemaal hun zakelijke sporen hebben verdiend en iedere ondernemer veel kunnen leren.

Geïnteresseerd om je businessidee voor te leggen aan de Dragons? Geef je dan op via de website van WNL. Je kan je aanmelden tot begin november.

Dragons’ Den, gemaakt door Chateau Meiland-producent Vincent TV Producties, is in het voorjaar van 2020 te zien op NPO 1.

Foto: RTL
36 Reacties op “Nikkie Plessen dragon in NPO 1-show Dragons’ Den”


 1. Broek

  Wat is zij vies en lelijk. Flop!

 2. Albert Verlinken

  Ik hoop zo dat het een goed programma wordt en dat het enigszins in de buurt komt van wat de BBC er van maakt want dat is top! Ik ga zeker de eerste aflevering kijken.

 3. Guus van den Stelle

  Hoe voorspelbaar. Al die ooit knappe meisjes die model en actrice zijn geweest moeten zo nodig een modemerk beginnen. Meestal met geld en know how van de rijke (ex)echtgenoot. 99,99% gaat failliet binnen vijf jaar vanwege gebrekkige kwaliteiten of gebrekkige inzet. Maar ach, ze waren een paar jaren lekker bezig, echte powervrouwen!
  Hopelijk voor Nikkie is haar bedrijf een blijvend succes, want haar looks zijn tanende en ze kan niet meer alles met uiterlijk gedaan krijgen zoals vrouwen gewend zijn tussen hun 15e en 30e levensjaar.

 4. Ralf

  Die Plessen jat toch ontwerpen?

 5. Gwendolyn

  Ieuw.

 6. Ikke

  Categorie Martien Meiland.

 7. Meneer Katus

  Er is duidelijk een netmanager die van de commercielen komt. Dit is geen NPO 1 vrouw

 8. Drama queen

  Mmm wat een klasbak

 9. WaveX

  34??? Eerder geschat op 48-52 jaar oud.
  Ouwe kop met een jaar nul kapsel.

 10. Bob

  Nikkie wie??

 11. Berkenhof

  Tja, het spijt me dat ik het moet zeggen, want ik hou er niet van om mensen te pakken op hun uiterlijk, maar zij timmert zoveel aan haar gezicht – of dat nu plastisch is of gewoon te veel plamuur en zonnebank – dat ze er in rap tempo steeds ouder uit gaat zien.

 12. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Lekker boeiend weer, geld is staatseigendom dus mensen met veel gled hebben iets wat eigenlijk niet van hun is. Hahahahaha…

 13. Gerard Cocks

  Pikkie Flessen met haar heksenkinnetje, sinaasappeloranje teint en ongewassen haar.

 14. Bram

  Het Commissariaat voor de Media slijpt de messen. Publieke Omroep gaat hier onvermijdelijk meewerken aan winst aan derden. Succes WNL!

 15. Claude Fieaul

  Dat zogenaamd ‘vrolijk rechtse’ WNL de linksdragende SanderS aan het werk heeft gesteld zegt alles over hoofdredacteur Bert Huisjes. Een complete wolf in schaapskleren.

 16. Tanja

  Hilarisch, een failliet zakenvouwtje gaat anderen tips geven

 17. G.ossip

  The devil ware prada, wat een enorm eng mens is dat,drilt haar personeel als of zij in het leger zitten,super narcistisch,ik kan het weten ….mijn nichtje heeft voor haar gewerkt en die heeft meerdere malen op het punt gestaan om haar een klap op haar verbouwde smoel te geven.

 18. poes

  Plessen met de handjes baba. Bij RTL moest ze de kleding van prinsjes dag beoordelen. Het idee alleen al stond daar met dr te dunnen beentjes in een franje jasje outfit zo fout is goed voor een meisje van 13. En dat haar stekker in het stopcontact. O ja en dr muze is dat overjarig model Kate Mos ze zijn besties. Ja zolang er maar een bedrag bij Kate gestort wordt. Mevrouw Plessen zou zich wat meer naar haar leeftijd moeten gedragen ipv eeuwig jong te willen zijn. Moet toegeven het is trend Silvie, Katja,Wendy zomaar een paar namen. Grow up ladys

 19. Tinie Parkiet

  Er zijn wel lelijker dragons te vinden in Hilversum.

 20. Suzy Wang

  Had zij nou niet n kind van n cameraman?

 21. Eveline

  Als ze zich net zo aanstellerig en hysterisch gaat gedragen als in Boulevard is het bij voorbaat een flop.

 22. G.ossip

  *Ware prada moet zijn Wears*ow ja ze noemen Plessen op kantoor trouwens Miranda.

 23. Bart tv man

  Ze verbleekt volledig in vergelijking tot de andere dragons. Haar merk gaat SuperTrash achterna. Haar herfst- en wintercollectie 2020 wordt nu al met kortingen aangeboden en de zomer is amper voorbij. Aantal verkooppunten in Nederland is al jaren dalende. Enige voordeel op Olcay is dat zij een rijke (homosexuele) echtgenoot heeft.

 24. Tjalla

  Pikkie plessen speelt gewoon met het geld van haar man

 25. Pauline

  Heeft ze het nou wel of niet een aantal keren met André Hazes gedaan ?

 26. Dinkey

  G.ossip

  Ik weet niet waar jij Engels hebt geleerd, maar wat je hier zegt is “de duivel pas op voor Prada”.

 27. G.ossip

  10.25 boeiend,je snapt heus wel wat ik bedoel,leg het 1x uit.De duivel draagt Prada en dat is zij met haar verbouwde kop 🤯🤯

 28. Fleur

  Goede keus. En wie is er hier als reageerder een van de rijkste jonge ondernemer van het land. Wat een jaloezie zeg.

 29. Mieke Mossel

  Zeer irritante mens !!

 30. selena

  Heineken en De Mol en Brenninkmeijer waren verhinderd?
  De line-up komt toch wel erg over als proleten die vooral zichzelf willen verkopen (“kijk mij eens rijk zijn’). Nou ja, Trump is er groot mij geworden: die zat eerst in een klein kantoortje met versleten tapijt, tot hij zichzelf ging verkopen als *kapitalistisch prinsje* aan reality-kijkers

  Voor serieuze startups zijn er al bankleningen en incubators en bergen subsidie.

 31. Mick

  Die verschrikkelijke Sander Schimmelpenis presenteert dit, dus ik kijk niet. Wat een narcist is dat zeg, wil zelf alles kunnen roepen en snoert anderen de mond.

 32. FlyingLotus

  Zit dit monster er bij voor hoe je ontwerpen moet stelen? Kunnen ze beter een chinese ondernemer er bij halen.

 33. Bibi

  2020 wordt het jaar dat haar ‘imperium’ instort.

 34. Annoniemus

  Is het die Plessen die de hele dag acteert dat ze wat betekend ?

 35. F.U

  Dragons den sucks, shark tank is better.

 36. lvs2015

  @selena Je denkt toch niet dat echte miljardairs zich lenen voor zo een proleten programma als de NL versie van Dragon’s Den. Het wordt gewoon afzeik tv en niets anders laat staan dat het ook maar in de buurt komt van de orginele Britse Dragon’s Den. Wordt echt weer zo een slap Hollandse polder aftreksel van het origineel en waar de vaste kijker van de Britse Dragon’s Den hard van wegloopt of zapt. De enige die recht van spreken heeft om daar te zitten en goede vriend van 40 jaar: Michel Perridon. Yip ook wel een beetje. De rest: Waardeloos!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.