Patty Brard ook afgevallen bij haar neus

Patty Brard heeft jarenlang haar neus dunner laten schminken voordat ze in beeld verscheen, maar dat is niet langer nodig. Door haar gastric bypass is ook haar neus afgevallen. Dat vertelt de SBS 6-presentatrice in gesprek met de LINDA. Brard grijpt ieder interview aan om te vertellen hoe gelukkig ze wel niet is met haar gastric bypass. Ze is 38 kilo afgevallen en voelt zich kiplekker. “Ik ben zelfs bij mijn neus afgevallen, die hoeft in de make-up niet meer slanker geshaped“, legt ze uit.

Haar voeten zijn ook afgevallen. “Schoenen zijn een maat kleiner en ik heb kostbare ringen verloren omdat mijn vingers een maat kleiner werden.

Vlak na haar afvalrace paradeerde Brard in superstrakke kleding, maar daar is ze mee gestopt. “De tijd waarin ik in skinny jeans mijn min 38 kilo wilde laten zien, ligt inmiddels ook achter me. ‘Kijk mij nou’ hoeft niet meer.

Ze vindt dat ze er geweldig uitziet. “Ik heb nu maat 36, van top tot teen. Alles staat leuker, ook wijdere broeken die nu zo in de mode zijn.”

Het LINDA.-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen