Ook Rob Geus schnabbelt nu bij als trouwambtenaar

Nu de tv-carrière van Rob Geus in zwaar weer zit, mikt hij meer en meer op het schnabbelcircuit. Zo is hij vanaf nu ook te boeken als trouwambtenaar. Dat heeft zijn management laten weten. Door aan de slag te gaan als zogenoemde ‘BABS’ komt volgens Geus een langgekoesterde wens van hem uit. “Het is altijd een grote wens van mij geweest. Ik sta graag dicht bij de mensen en hoe mooi is het nou om twee personen die van elkaar houden op de mooiste dag van hun leven in de echt te morgen verbinden?

Het is niet duidelijk wat Geus precies vraagt voor zijn werkzaamheden, maar vermoedelijk gaat het om een paar duizend euro. Daar krijgen liefdesparen wel wat voor terug. “Aanstaande bruidsparen kunnen rekenen op een aantal persoonlijke gesprekken waarmee Rob ze beter leert kennen.”

Ze kunnen Rob Geus uitgebreid van input voorzien. “Hierbij krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om bijzondere, grappige, schattige of misschien ook wel pijnlijke momenten die ze samen hebben meegemaakt te bespreken.”

En dan komt de grote dag. “Op basis van deze gesprekken maakt Rob een op maat gemaakte, unieke speech die doorspekt zal zijn van de nodige humor.”

 

Foto: Management

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen