Elise Schaap ondanks BN’er-schap nog wel met de trein

Elise Schaap, die vorige week een Zilveren Televizier-Ster won voor haar rol in Familie Kruys, doet ondanks haar BN’er-schap nog wel veel gewone-mensendingen. Dat laat ze weten in het AD. Naarmate BN’ers bekender worden isoleren ze zich meer en meer, omdat de voortdurende herkenning niet altijd even leuk is. Voor Schaap is dat nog niet het geval. “Tot nu heb ik redelijk in de luwte mooi werk kunnen doen. Ik stap nog altijd in de trein, ik ga ook graag naar de sauna.”

Op een gegeven moment wordt de sauna misschien wel erg ongemakkelijk. “Dat is natuurlijk wel een wat mindere plek om herkend te worden.

Zijn er al dingen die ze nu níet meer doet? “Ik lig niet meer uitgebreid naakt in een ligweide en bestel geen bittergarnituur meer.

Schaap voelt zich nog geen beroemdheid. “Ik tik het af, maar er staan echt geen paparazzi bij mij voor de deur“, zegt ze. “Die bekendheid komt in golven. Als Familie Kruys weer op tv is, merk ik dat.”

En haar Netflix-serie Undercover wordt wereldwijd uitgezonden. “Deze zomer waren we met vakantie in Portugal. Daar werd ik aangekeken door de caissière, heel intens, en toen zei ze: ‘Are you Danielle?’

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen