Ook in Ladies Night: Annemarie van Gaal en Rox Hazes

Net5 maakt nog drie vaste gasten bekend van de nieuwe Merel Westrik-talkshow Ladies Night. Het gaat om onderneemster Annemarie van Gaal, zangeres Roxeanne Hazes en strafrechtadvocaat Natacha Harlequin. Dat heeft de zender laten weten. Eerder werd al bekend dat Net5-baas Linda de Mol zelf, journaliste Fidan Ekiz, tv-ster Olcay Gulsen, schrijver Roxane van Iperen, actrice Tjitske Reidinga en journaliste Antoinnette Scheulderman meewerken aan de show.

Merel Westrik vindt het een mooie poule van gasten. “Een talkshow voor vrouwen bij het nieuwe Net5 Powered by LINDA., daar kon ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen. Het is een feest om deze vrouwen, die zich kwetsbaar op durven te stellen, wekelijks aan te laten schuiven. Ik kijk vooral uit naar hun vrouwelijke persoonlijke blik op het nieuws en de wereld om hen heen. Ik verheug me enorm.”

Linda de Mol en Jildou van de Bijl, de creatief directeuren van Net5 & LINDA., zeggen: “Met Ladies Night hopen we ons te onderscheiden. Dat doen we met vrouwen die niet bang zijn om hun mening te geven, die verstand van zaken hebben én een grote dosis zelfspot. Onder leiding van Merel die pittige discussies leidt, maar ook ruimte geeft voor ontroerende verhalen.”

Ladies Night is de perfecte frisse mix van intimiteit, actualiteit en entertainment.”

Ladies Night is vanaf woensdag 16 oktober iedere week te zien om 21.30 uur bij Net5.

Foto: Marc de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen