Ook in Ladies Night: Annemarie van Gaal en Rox Hazes

Geplaatst op ma 07 okt 2019 om 15:30

Net5 maakt nog drie vaste gasten bekend van de nieuwe Merel Westrik-talkshow Ladies Night. Het gaat om onderneemster Annemarie van Gaal, zangeres Roxeanne Hazes en strafrechtadvocaat Natacha Harlequin. Dat heeft de zender laten weten. Eerder werd al bekend dat Net5-baas Linda de Mol zelf, journaliste Fidan Ekiz, tv-ster Olcay Gulsen, schrijver Roxane van Iperen, actrice Tjitske Reidinga en journaliste Antoinnette Scheulderman meewerken aan de show.

Merel Westrik vindt het een mooie poule van gasten. “Een talkshow voor vrouwen bij het nieuwe Net5 Powered by LINDA., daar kon ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen. Het is een feest om deze vrouwen, die zich kwetsbaar op durven te stellen, wekelijks aan te laten schuiven. Ik kijk vooral uit naar hun vrouwelijke persoonlijke blik op het nieuws en de wereld om hen heen. Ik verheug me enorm.”

Linda de Mol en Jildou van de Bijl, de creatief directeuren van Net5 & LINDA., zeggen: “Met Ladies Night hopen we ons te onderscheiden. Dat doen we met vrouwen die niet bang zijn om hun mening te geven, die verstand van zaken hebben én een grote dosis zelfspot. Onder leiding van Merel die pittige discussies leidt, maar ook ruimte geeft voor ontroerende verhalen.”

Ladies Night is de perfecte frisse mix van intimiteit, actualiteit en entertainment.”

Ladies Night is vanaf woensdag 16 oktober iedere week te zien om 21.30 uur bij Net5.

Foto: Marc de Groot, SBS
43 Reacties op “Ook in Ladies Night: Annemarie van Gaal en Rox Hazes”


 1. Marco

  pfffff

 2. Martijn

  Idd pfffff

  Bij die namen krijg ik alles behalve zin om te kijken

 3. Magnus Dickendorfer

  Ik ben heel benieuwd of dit goed gaat scoren. Het is en blijft net 5.

 4. Dennis

  Roxaenne Hazes hahahahahaha

 5. René van Gellekom

  Merel Westrik heeft niet alleen een mooie naam, maar is ook een erg aantrekkelijke vrouw.

 6. frank

  Als ze het zélf al als een kippenhok presenteren…

 7. Femke Burgermoeder

  Het doet me denken aan dat verschrikkelijke programma van de vara vroeger Vrouw & Paard, 10 jaar geleden. Uiteraard ook roemloos ten onder gegaan. Als man is dit soort tv niet om aan te gluren zo slecht en als vrouw kijk je liever naar een man. Dat mag gezegd worden. Wat overblijft als doelgroep is dat tuig wat nu in mijn stad Amsterdam de weg loopt te blokkeren, ik zou zowat vragen of Robert Oey!!! nog een nepwapen in mijn ladekast heeft verstopt dan kan ik dat tuig wegjagen. Het kan niet de bedoeling zijn dat mijn dienstdiesel gehinderd doordat het tuig op de grond gaat liggen in mijn eigen stad.

 8. Punt

  https://www.youtube.com/watch?v=NIGwYN99JLk

 9. danny

  Hahahaha Roxanne Hazes. Flopperdeflopflop.
  Het hele programma was al niet interessant. Maar ok we doe die van Hazes erbij LOL

 10. Eva J

  Ik werd ook gevraagd maar mijn IQ bleek te hoog…

 11. Jan

  Als iets bij voorbaat al is gedoemd te mislukken, dan kun je beter van het onzalige plan afzien…

 12. Coca Cola

  Ik wil die Merel aan mijn stаaf rijgen.

 13. EEEE

  DECONFITURE kent u die term? Zoek m op…dat geldt voor Merel.

 14. RaymondVL

  Waarom Roxanne Hazes? Ze kan echt helemaal niets. Zelfs niet live zingen. En alles wat ze zingt moet door de autotune om het nog een beetje te laten klinken.

 15. Zeno

  Alleen Patricia Pis ontbreekt nog.

 16. René van Gellekom

  Zo’n pauperwyf als RH doet de anderen nog meer shinen. Althans dat is de gedachte erachter.

 17. Eddy van der Schreurs

  “zangeres” Roxeanne Hazes…… voedingsexpert lijkt me beter.

 18. Michel

  Dit lijkt sprekend op de Tafel van 5, bedacht door Paul de leeuw en aangekocht door Karin de Groot, allemaal klinkende namen,(Katja Schuurman, Daphne Bunskoek, Aaf Brandt Corsius, Hedy d’Ancona, maar scoren ho maar. 60.000 kijkers gemiddeld had het geloof ik. En dan doet Jildou alsof ze het wiel opnieuw uitgevonden heeft…. Pfff. Die titel ook. Ik dacht dat de Pathe bioscopen dat hadden een ladies night…. terug naar de jaren 50.

 19. René van Gellekom

  Hoor mij dan met mijn shinen. Ik moet wel echt een takkemongoоl zijn om zo’n woord te gebruiken.

 20. FlyingLotus

  Goed idee, helemaal als Mereltje zichzelf wat meer laat zien.

 21. Robin Martens Lover

  Roxeanne hazes kijk ik graag naar, lekkere volle meid wel , heerlijk

 22. Donald Dumb

  18.37

  Jij vindt alles met een spleetje lekker…
  Misschien eens met een meisje gaan daten?

 23. Willem Ruis (R.I.P.)

  Natuurlijk ook erg leerzaam voor Mannen die niet bang zijn en ook durven te kijken naar een programma, waarin vrouwen niet bang zijn om hun mening te geven!

  NET5. Powered by LINDA. !

 24. Hoer

  Annemarie van Gaal okay, maar die dikke plofkop van een Hazes die alleen maar door haar naam en haar vader probeert iets te bereiken dat is toch sneu. Kind is echt zo dam als wat. Voegt niets toe Merel!! Foute gast

 25. Bas de V.

  Nou Mevrouw Westrik, het gaat mijns inziens al mis bij de promotionele clip. U doet ineens braaf wat ‘zeker door een man bedacht is’, zonder eigen inbreng? Daar gaat uw imago van sterke en zelfstandige vrouw! Hetzelfde laken een pak voor Linda en Jildou; die doen precies wat het baasje vraagt, ook al is dat erg vrouw onvriendelijk en cliché.

 26. Cult of Kek

  Merel heeft mannenkleding aan. Wat ontzettend gender-nonspecifiek, heel erg deugend. Past wel weer goed bij die idioot grote borstelige wenkbrauwen van haar.

 27. Kirsten

  Waarom die kippen? Kan iemand mij dat vertellen?

 28. Gob Reus

  @kirsten. Het idee van het kippenhok is gefundeerd op de uit 1830 daterende gedacht dat als je vrouwen bij elkaar zet ze kakelen als kippen. Een kippenhok dus. En @Bas slaat de spijker op z’n kop. Zeker door een man bedacht, maar wel doen wat het baasje wil. Er heeft vast een heel dure bureau wekenlang op zitten broeden… Tv maken is een vak, met alle respect voor de bladendames maar een goed programma maken is heel iets anders dan een goed programma maken.

 29. ik john de mol van camping op 6

  Hallo ik heb even een blik bn opengetrokken dit is de krem de la krem van de Nederlanse tv te top is die Hazes natuurlijk en dan zeg ik maar niets over de rest

 30. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Ik heb het allemaal eens even doorgelezen en ik kan tot de conclusie komen dat het mij werkelijk waar geen ene moer interesseert allemaal.

 31. Annoniemus

  Dat gaat een vies klef en muffig theekransje worden dat programma , in het kader van genderneutraal word hier de man gediscrimineerd hahaha.

 32. Stille

  Wat een walgelijke reacties hierboven.

 33. René

  Graag Zimra Geurts en/of Sensi Low erbij voor de diversiteit!

 34. René

  @Michel: Alsof Paul de Leeuw The View bedacht heeft!

 35. Remi

  Annemarie van Gaal is een uitstékende keuze.

 36. MolTalk

  FLOP!

  Hier zit niemand op te wachten. Dit is al zo vaal geprobeerd en mislukt. Onbegrijpelijk dat je hier 2 cratief directeuren voor nodig hebt. En ook te laf om het allemaal Linda tv te noemen, daarom Net5 powered by Linda, dat is toch een gedrocht?

 37. Dr. TV-Eye

  Lieve Merel,

  Wat een puinhoop. Het programma is nog niet eens de lucht in, en het is nu al een farce. De Mol B.V. heeft je gouden bergen en een vangnet beloofd en je bent er met open ogen in getuimeld. Mw. Linda heeft de regie volledig overgenomen en laat jou nu als een halve gare poseren met een stel kippen. (Vrouwelijke tokshow = kippenhok. Get it? Haha, erg grappig Linda of wie dit ook bedacht heeft…)

  Toch Merel heb je dit wel een beetje aan jezelf te danken. Je bent naïef geweest om te denken dat dit wel op zijn pootjes terecht zou kunnen komen. Het ontbreekt jouw aan die ambitie & vechtlust die Eva tot een succesvolle talkshow host hebben gemaakt. Dat is absoluut geen schande, maar het lijkt me dat je jezelf iets teveel hebt laten leiden door de wens om haar achterna te gaan en te weinig door je eigen intuïtie.

  De keren dat je de media te woord hebt gestaan het laatste half jaar was vooral om je zorgen en onzekerheden over de toekomst te uitten en niet om jezelf en de nieuwe stap in jouw carrière op de kaart te zetten. Ik denk eerlijk gezegd dat je prima op je plaats zat bij het RTL nieuws en daar het beste gewoon had kunnen blijven zitten.

  Maar gedane zaken nemen geen keer, Merel. En het is af en toe niet verkeerd om eens op je muiltje te gaan. Het leven biedt daarna vaak weer perspectieven die je in een eerder stadium wellicht over het hoofd zag.

  Het ga je goed.
  Dr. TV

 38. Robert

  Had live de buis op gemoeten, dan had het wellicht nog enige kans van slagen gehad.
  Nu: zero kans.

 39. Lindeboom

  wat een domme zwichten merel die denkt dat ze leuk is en slim ze is niks anders dan de nieuwe trekpop van dikkertje linda

 40. Geronimo

  Ik heb een leuk programma-idee: Trekken aan het dode paard dat Net5 heet.

 41. Wessel

  Sinds “Wie is de Mol” volledig het padje kwijt.

 42. Leo

  Wat ziet die Roxeanne er toch af en toe super sexy uit, uhm, oke, dat was alles wat ik kwijt wilde, niet echt iets inhoudelijks :-)

 43. Jan

  Bij het lezen van de namen Van Gaal en Hazes heb ik reeds gegeten en gedronken.!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.