Olcay maakt vlieguren bij vroege editie Shownieuws

Geplaatst op ma 14 okt 2019 om 10:00

Anderhalve maand na haar vertrek bij RTL Boulevard maakt Olcay Gulsen bij haar nieuwe werkgever Talpa Network vlieguren als presentatrice van de vroege editie van Shownieuws. Dat was afgelopen week te zien in de uitzendingen op SBS 6. Gulsen is al jaren een bekend tv-gezicht, maar heel erg veel ervaring als studiopresentatrice heeft ze nog niet. Daarom mocht ze afgelopen week een paar keer de autocue voorlezen in de showrubriek, die een paar minuten duurt in de vooravond.

De voormalig SuperTrash-baas kondigde in mei haar overstap naar Talpa aan. Ze gaat voor Net5 een programma maken over huiselijk geweld, wordt vaste gast in de nieuwe vrouwentalkshow van die zender én wordt dus ingezet voor Shownieuws.

Het presenteren van Shownieuws is nou niet bepaald hogere wiskunde. En dat terwijl ze voor de inhoud is overgestapt. “Het is niet omdat ik bij SBS6 enorm de hoofdprijs krijg, want van RTL heb ik een financieel gelijkwaardig aanbod gekregen. De focus lag daar alleen iets meer op entertainment en minder op inhoud“, zei ze eerder.

Op de vraag of ze Shownieuws zou gaan presenteren, antwoordde ze in juni nog: “Daar zijn nog geen concrete plannen voor. Natuurlijk vlak ik entertainment niet uit. Dat is nou eenmaal part of the job en ik ben er redelijk goed in, denk ik, maar er moet ook een diepere laag in mijn tv-werk zitten.

Foto: SBS
20 Reacties op “Olcay maakt vlieguren bij vroege editie Shownieuws”


 1. Huismaker

  En dat mediakartel (NPO/Radio1/RTL) maken ons elke dag bang met hun verdienmodel “Stikstof”, waarmee mensen een fortuin verdienen van ons geld.
  Maar bij BN-ertjes gelden er blijkbaar andere regels. Die hebben een carte-blanche omdat zij tegen Trump, Die-Wilders, Baudet, Brecit of “Klimaat-ontkenner” zijn, want dat is ineens alles lief en aardig.

 2. Rick

  Olcay is zo geil als boter en ze heeft een lekker kaal cutje.

 3. Rick

  @Huismaker
  Voortaan niet alleen de kop lezen, kneus.

 4. Flim Flam

  @Rick
  Goed zo, jochie, terug naar binnen. Speelkwartier van groep 8 is afgelopen.

 5. Duiven Tilly

  Rick dat is off topic het gaat om haar hoofd.

 6. Jan

  @Rick: Ik denk dat jij daar ook last van hebt…
  Ze wil vast wel eens lekker door jou genomen worden….
  Of denk je dat ze meer van een Turkse pik houdt ?

 7. Jan

  @Duiven Tilly: Wat is er met haar hoofd ?

 8. Ron

  Blij dat we daar vanaf zijn, kijk Shownieuws toch nooit.

 9. Nachas

  Wat opvalt is dat Olcay Gulsen en het programma een hele goede match zijn.
  Ze presenteert dit programma heel erg goed, met haar verschijning geeft ze het ook nog eens een extra frisse look.

 10. MediaPrak

  Over frisse look gesproken: Ruud de Wildt met blonde coupe en grijze kleding. Zou dat iets met mw Gulsen te maken hebben?

 11. Jan

  @Nachas: U ziet nog wel iets in haar ?

 12. danny

  Ze lijkt per uitzending dommer te worden. Kijk naar dat hoofd op de foto.Niet echt een intelligente uitstraling. Maar goed ze is erg goed in omhoog likken schijnt.

 13. ja

  Olcay is gewoon een allochtonen excuus Truus. Klaar. Meer is het niet.

 14. Waar

  @Ja; de meeste allochtonen op tv zijn excuus truuzen. Waardeloos qua capaciteiten meestal. Wat wil je ook. Ze komen vaak van casting bureau’s die gewoon een paar allochtonen in de etalage hebben staan. Die mensen hebben meestal nooit iets gepresteerd behalve bij het casting bureau ingeschreven staan.

 15. Huismaker

  @Rick.
  Nog één dan. De “blokkeerfriezen” krijgen taakstraffen omdat ze de wegen bezet hielden. De klimaatgekkies met hun protesten in Amsterdam en Turken op de Erasmusbrug worden compleet met rust gelaten. RTL (met hun Boulevard-desk) vinden dat fantastisch. Het recht heeft in dit land haar beste tijd gehad.

 16. Rutger

  @ Huiskamer: Je snapt het verschil toch wel? Buiten dat stilstaan op een snelweg voor gevaarlijke situaties kan zorgen, hebben de blokkeerfriezen andere demonstranten belemmerd en daarmee hun rechten geschonden. Fundamenteel verschil met bijvoorbeeld klimaatdemonstranten.

 17. 123

  De blokkerfriezen zijn helden. En Huismaker is een zielige sukkel met een calimerocompleх, die het Nederlands niet beheerst.

 18. Mick

  Celine verdient meer dan Shownieuws. Een prettige dame.

 19. Paul

  Ook geen maatje 36 meer toch….?

 20. man pan

  Olcay Gulsen en diepgang ???? Moet niet gekker worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.