Olcay maakt vlieguren bij vroege editie Shownieuws

Anderhalve maand na haar vertrek bij RTL Boulevard maakt Olcay Gulsen bij haar nieuwe werkgever Talpa Network vlieguren als presentatrice van de vroege editie van Shownieuws. Dat was afgelopen week te zien in de uitzendingen op SBS 6. Gulsen is al jaren een bekend tv-gezicht, maar heel erg veel ervaring als studiopresentatrice heeft ze nog niet. Daarom mocht ze afgelopen week een paar keer de autocue voorlezen in de showrubriek, die een paar minuten duurt in de vooravond.

De voormalig SuperTrash-baas kondigde in mei haar overstap naar Talpa aan. Ze gaat voor Net5 een programma maken over huiselijk geweld, wordt vaste gast in de nieuwe vrouwentalkshow van die zender én wordt dus ingezet voor Shownieuws.

Het presenteren van Shownieuws is nou niet bepaald hogere wiskunde. En dat terwijl ze voor de inhoud is overgestapt. “Het is niet omdat ik bij SBS6 enorm de hoofdprijs krijg, want van RTL heb ik een financieel gelijkwaardig aanbod gekregen. De focus lag daar alleen iets meer op entertainment en minder op inhoud“, zei ze eerder.

Op de vraag of ze Shownieuws zou gaan presenteren, antwoordde ze in juni nog: “Daar zijn nog geen concrete plannen voor. Natuurlijk vlak ik entertainment niet uit. Dat is nou eenmaal part of the job en ik ben er redelijk goed in, denk ik, maar er moet ook een diepere laag in mijn tv-werk zitten.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen