NPO Radio 1’s manager online: ‘KIJK-app is drama!’

John de Mol wil nadrukkelijk niet meer alleen de man van de traditionele tv zijn. Hij zet zijn Talpa Network neer als een modern, multimediaal bedrijf met een sterke focus op online. Maar dat is dan wel een bedrijf met een buitengewoon treurige app, vindt Jacob de Vries, de manager online content van NPO Radio 1. De KIJK-app van Talpa krijgt al tijden bakken met kritiek, maar na de laatste update regent het klachten in de app stores. En De Vries sluit zich aan bij al die horrorrecensies.

De KIJK-app krijgt een 1,2 in de app store van Apple. “Dat je in 2019 nog zo’n verschrikkelijke app kan ontwikkelen kan ik oprecht niet begrijpen. Kan niks meer casten naar m’n tv, programma’s gaan uit zichzelf afspelen en de app loopt voortdurend vast. Kortom, waardeloos“, schreef een gebruiker gisteren.

En weer iemand anders: “Echt gewoon ruk. Hij opent uit zichzelf programma’s en heb ineens reclames en tijdens de reclame speelt je filmpje gewoon door. Ronduit ruk.

Een ander: “Onbegrijpelijk dat je zoiets kan opleveren in deze tijd, echt lachwekkend.

De Vries sluit zich erbij aan: “Gaat goed met de vernieuwde KIJK-app van Talpa Network. Ik bedoel: de app van NPO Radio 1 en NPO Start is niet heilig, maar de basis moet je goed opleveren. Kunnen kijken. 🤐

Overigens komen de apps van NPO en RTL er niet veel beter van af. NPO Start krijgt een 2,4, RTL XL een 1,7. De gezamenlijke terugkijkdienst NLZIET krijgt een 2,5. Ter vergelijking: YouTube heeft een 4,6 (van de 5).

Foto: SBS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen