SBS 6 zet Winston Gerschtanowitz op Dancing on Ice

Geplaatst op vr 18 okt 2019 om 8:10

Winston Gerschtanowitz krijgt na Wat Vindt Nederland, Mensenkennis, Circus Gerschtanowitz, The Wall en It Takes 2 weer iets te doen op SBS 6. Hij mag vanaf 7 december de nieuwe live-zaterdagavondshow van de zender presenteren: Dancing on Ice. Dat heeft Talpa laten weten. SBS 6 heeft hoge verwachtingen. “Dancing on Ice is terug! Het oude, vertrouwde live TV-spektakel voor de hele familie krijgt de beste plek op de zender: de zaterdagavond“, zo klinkt het.

Negen bekende Nederlanders gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan. Het gaat om Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall.

Deze week begint het avontuur. De negen deelnemers en hun ijsdansprofessionals starten met trainen. Ze zullen hard aan de bak moeten, want de lat in Dancing on Ice ligt hoog, meldt SBS.

De strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans en ook de kijker stemt mee. “Vanaf de derde aflevering moet steeds een deelnemer de show verlaten tot er in de finale één winnaar overblijft.

Dancing on Ice, een productie van Talpa Producties, zal elke zaterdag twee uur lang op zender zijn: van 20.00 tot 22.00 uur.

Foto: SBS
55 Reacties op “SBS 6 zet Winston Gerschtanowitz op Dancing on Ice”


 1. Johan

  Flop.

 2. Norvo

  Een net-niet presentator zonder persoonlijkheid met kleurloze net-niet kandidaten. Waar is Sterren Springen als je ’t nodig hebt?

 3. jesley

  ooit was deze titel op RTL4 en had sbs sterren dansen op het huis. weer een oud format van rtl naar sbs. heeeeel creatief John de Mol

 4. Eric

  Donny Roelvink? Wie is dat?

 5. Jos

  Beau was weer zo slecht. Het is slechter dan regionale tv. En dan noemt hij een burgemeester die gewoon rustig correctete antwoorden geeft zenuwachtig. Niet om aan te gluren.

 6. Eric

  Charly Luske? Nooit van gehoord.

 7. Ramon

  Wat zou iemand denken als hij/zij na 15 jaar in coma te hebben gelegen de TV weer eens aanzet en dit aanschouwt ???

 8. Guus van den Stelle

  Kijk, zo’n Celine Huijsmans wordt vanwege haar contract bij Talpa gedwongen om mee te doen aan deze onzin en veel andere deelnemers zien het als kans om zich weer wat in de kijker te plaatsen. Maar waarom zou een ex-polticita als Sabine Uitslag, die tegenwoordig bestuurder is van zorginstellingen zich hiervoor lenen? Dat zou ik wel eens willen weten? Zou het gewoon aandacht zijn?

 9. henk

  @jesley…. Het is gewoon een programma uit de eigen shop… Als RTL er niets meer mee doet, kan hij het zelf gebruiken…. Zo simpel is het… Net zoals RTL nog steeds All you need is love uitzendt, een programma van de toenmalige publieke Veronica… Alhoewel dit trouwens echt gejat werd…

 10. Vibrator-Johnnie

  Zakt Winston vanwege zijn gewicht dan niet door het ijs? Hij moet eigenlijk bij Post NL werken, meer inhoud heeft hij echt niet.

 11. Rik

  Zoutlozer dan Dancing with the Stars nu. Dus lage score.

 12. Grover

  Eric, wie is dat. Nooit van gehoord.

 13. Hntm

  Wat een slechte namen..

  Dat maakt precies dat DDD nu ook niet scoort.

  Bijvoorbeeld:
  Sabine Uitslag? Deed ooit mee aan Dancing with the Stars… nu is ze echt al lang uit de politiek en niemand heeft een idee wie dit nog is..

  Kortom allemaal C namen. Zit werkelijk waar geen verrassende naam bij.

  FLOP = VROEGTIJDIG VAN DE BUIS

 14. Ray

  Die Roy Donders met z’n glimmende tandjes is niet van de buis te branden. Robinson, Ranking The Stars en nou dit weer. Meneer heeft duidelijk geld nodig.

 15. Gwendolyn

  Ieuw.

 16. Asjemenou

  Ik wacht op dominoday.

 17. Joop

  Wat een deelnemersveld. stel het dan even uit tot dat je wat goede namen hebt

 18. Ruud

  Gek hè Ray, ook ik heb geld nodig! Jij werkt toch ook om een salaris te ontvangen.

 19. Dennis

  Hahah jezus, wat een flop! En het moet nog beginnen…!

  Allemaal namen uit talentenjachten of uitgerangeerde sterretjes die ooit wel populair waren. Zoon of dochter van… vind ik ook geen bekende Nederlander

 20. T.E.D.

  Hoezo Dancing on Ice? En geen Sterren Dansen op het IJs?!

 21. Bep

  @Norvo klopt wat je zegt.

 22. Reintje

  Hoezo bekende Nederlanders? Ik ken er niet een, het lijkt wel alsof er meer bekende Nederlanders zijn dan onbekende.

 23. Mireille

  Wat een armoe, Donny en Roy..

 24. Hj

  De helft ken ik niet. Hoezo BN’ers?

 25. T.E.D.

  Oh wacht ik snap het al. Het is Dancing on Ice, omdat ze geen sterren konden vinden die op het ijs wilde dansen LOL

 26. MediaPrak

  Pratent pak als presentator. Werkelijk totaal onbekende ‘sterren’ in een uit de jaren 0 opgegraven tv programma. Zal over een jaar bij opleidingen Media & communicatie worden gebruikt als schoolvoorbeeld van een TV flop. Welk mediaburo tekent hier op in?

 27. Nerd

  Leuk! Ik kan niet wachten, heerlijk met warme chocomelk met slagroom op de bank, lekker de jas aan, muts op en verwarming uit! Dat wordt weer dolletjes met de hele familie naar schaatsen kijken!

 28. Eric

  @ Ted. Waarom Dancing on Ice? Omdat ze geen sterren kunnen vinden. Ze hebben dit keer wat mensen bij het bushokje benaderd en gevraagd om mee te doen.

 29. J

  Wordt dus gewoon door Talpa geproduceerd. Wie produceerde het in de tijd van RTL dan? Het format is in handen van ITV op dit moment.

 30. einde TV

  SBS heeft gewoon hun zwaarste kruit aan het begin van het seizoen al verschoten. Vanaf nu weer een langere periode waar iedereen gaat roepen…let maar op..vanaf seizoen 2021 dan komt SBS eraan. Op Meiland na zijn er geen grootse successen te melden vooralsnog. Het bejaarde ik hou van Holland is voorbij en Miljoenenjacht ook. Nu zal SBS de Meilandjes wel nog vaker in gaan zetten zodat we ze binnen 1 jaar weer zat zijn. Denk je echt dat John trots is dat hij dancing on ice gaat uitzenden. Ik geloof het niet. En dan Winston….voel bijna medelijden voor die man zelf. Want als iemand niet geschikt is om de ijskoude show op te warmen dan is hij het wel.

 31. Raymond

  Elske DeWall : speelde ooit Maria in de Passion, hele goede zangeres
  Nicolien Sauerbreij : 1 van de beste sportsters van ons land
  Juvat Westendorp : 1 van de beste dansers van NL met eigen dansschool
  Tommie Christiaan : onwijs goede musicalster en alles kunner (zingen, dansen, acteren)

  Rest is niet zo boeiend

 32. Ron

  Oja, deze vroeg grijze duif moet natuurlijk ook nog een programmaatje. Hij was wat in de luwte de afgelopen tijd. Maar goed dat ik toch niet naar deze onzin hoef te kijken….

 33. Katja

  Wordt ook weer niks met die gerstanowitsch, de man met de uitstraling die niemand in Nederland pruimt! wat zonde van zo’n show En wat een domme fout van vriendje rene oosterman die hem maar een hand boven zijn hoofd houdt

 34. MC kijker

  Vroeger kreeg je sfeer met Gerard en Nance. Nu krijg je de kille Winston die de ijsbaan bevroren houdt met zijn persoonlijkheid.

 35. Wanny

  Winston, dan gaat de tv hier meteen op een ander net.

 36. Max

  Waar is patty brard?

 37. Bart

  @Eric Deden ze dat maar eens

 38. lies

  Waar is Viola Holt nu je haar nodig hebt

 39. Wyatt

  Dit soort programma’s zijn gewoon klaar nu… DWTS ook… Hier zet ik echt de TV niet voor aan.

 40. Mick

  Toch jammer dat SBS6 Gerard Joling heeft laten gaan naar RTL4, dat was nou juist iemand die het altijd wel leuk deed. Gordon daarentegen is een kwal, na dit contract laten varen die gast.

 41. Mick

  Celine Huijsmans had dit mooi kunnen presenteren. Persoonlijk vond ik Tess en Gerard echt een leuk duo, maar ja allebei laten vertrekken, zonde.

 42. Guttegut

  Wat zijn dit voor bekende nederlanders uit de C categorie? En ook nog eens de ergste aal van de Nederlandse tv als presentator. Samenvattend flop dus!

 43. Mark

  Niks flop. Gaat sws beter scoren dan 2 uur DWTS. Ook heeft DOI een leukere line-up. Winston is een beetje jammer, maar Geer kan niet meer. Ik zou Airen er naast zetten, of backstage. Wat heeft RTL 4 dan er tegenover staan?

 44. Mark

  En ze moeten Marc Porno weer in de jury zetten. Juryleden uit het buitenland zijn altijd geliefd, zie Barrie Stevens, Dan Karaty.

 45. Mark

  Als ik SBS was zou ik trouwens de trainingen volgen in een reality serie, dus elke week een uur lang de 9 bn’ers in de spotlight! Dan heb je een leuke realityserie en dan creeer je een hype, zodat half NL gaat kijken op de zaterdag in december.

 46. MC bezoeker 42

  Waarom geen duo presentatie?

 47. Henk de Vries

  De helft ken ik niet en de andere helft heeft al aan diverse shows meegedaan.
  KOM EENS MET NIEUWE MENSEN DIE IEDEREEN KENT!

 48. Daan

  Wat een zeldzaam slechte cast.

 49. Gob Reus

  Het Rietlandpark is een inrichting voor mentaal beperkte mensen.

 50. Mick

  Wie zijn die laatste namen?

 51. MC bezoeker 42

  Eigenlijk is alleen Winston zichzelf gebleven met zijn overstap naar Talpa TV en is niet naast zijn schoenen gaan lopen of gaan afgeven op zijn ex werkgever. In die zin hoop ik dat hij wel succes boekt. Dancing On Ice was de kille variant van Sterren Dansen. Ik zou toch voor de sfeer van Sterren Dansen kiezen.

 52. MC bezoeker 42

  Dit zit waarschijnlijk dus wel vier weken tegenover Wie is de Mol in januari en bij RTL4 zou het wel eens AYNIL kunnen worden. Dat is zware concurrentie, maar wel een gevarieerde keuze voor de kijker.

 53. Jan

  @MC bezoeker 42
  Dat komt omdat Winston ook wel weet dat hij RTL in de nabije toekomst hard nodig zal hebben, want binnen nu en hooguit twee jaar ligt het slecht draaiende Talpa op haar gat.

 54. Nachas

  (9.41) Als Paul de Leeuw gewoon welkom is bij RTL Bertelsmann, nadat hij jaren heeft neergekeken op de commerciële RTL Bertelsmann, dan is dat niet aannemelijk voor het goede gedrag van Winston wat ook voor zijn vrouw gezegd mag worden, nadat zij Talpa Network heeft verlaten heeft ze geen enkel trap na gegeven.

  Winston en zijn vrouw zijn beide hele goede middle of the road presentatoren, die bij een programma met een passend format heel erg goed zouden kunnen scoren en succesvol zouden kunnen worden, net zoals dat bij bijvoorbeeld Robbert ten Brink of Mark Klein Essink het geval was.

  Dancing On Ice is mogelijk een programma dat bij hem past.

 55. MC bezoeker 42

  @Jan Ik denk dat het meer iets zegt over de persoon Winston (net als zijn vrouw inderdaad). Zij denken na en focussen zich op hun eigen activiteiten en verlagen zich niet tot het doen van bepaalde uitspraken in een tv oorlog.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.