Nieuwe Revu op cover: ‘Eva Jinek kan geen fuck’

Geplaatst op vr 04 okt 2019 om 14:00

Eva Jinek wordt flink aangevallen op de cover van de nieuwste Nieuwe Revu. Het blad heeft de presentatrice groot op de voorkant staan met daarbij de tekst: ‘Ze kan gewoon geen fuck’. Dat is te lezen in de kiosk. Nieuwe Revu heeft een artikel over Jinek in het blad waarin drie BN’ers hun mening geven over de presentatrice. Twee van hen, Jort Kelder en Dries Roelvink, prijzen haar, maar Jan Roos, die een keer flink voor lul stond in haar praatprogramma, slacht haar volledig af in het blad.

Juist de uitspraken van Roos worden uitgelicht op de cover van Nieuwe Revu. “Mevrouw Jinek is totaal niet objectief. Ze heeft geen enkele vorm van kritiek op mensen die ze leuk vindt. Mensen die ze níet leuk vindt, worden blootgesteld aan een soort Gestapoverhoor. Het is een journalistiek totaal onwaardige talkshow“, zegt hij onder meer.

Roos geeft aan de overstap van Jinek naar RTL te begrijpen. “Kijk, Jinek kan er niks aan doen. Als ik een non-talent was en ik werd zo betaald als zij, dan zou ik elke dag feestvieren.”

Wat is er precies mis met Jinek? “Jinek voert een soort toneelstukje op, met dat eeuwige Amerikaanse accent, elke dag Trump afzeiken; het is gewoon niks. Ze is talentloos, kritiekloos, hypocriet, niet echt, gespeeld, ze is Het Grote Niets.”

Het goede lieve kind kan gewoon geen fuck. Als zíj het grote journalistieke geweten van dit land is geworden, dan weet je precies hoe Nederland ervoor staat.”

Het Nieuwe Revu-artikel ‘Wie denkt Eva Jinek wel dat zij is?’ kunt u lezen via Blendle. De cover van Nieuwe Revu ziet u onderstaand.

Foto: RTL
77 Reacties op “Nieuwe Revu op cover: ‘Eva Jinek kan geen fuck’”


 1. RichardvdA

  Wat een zure bom is die man, treurig. Jan Roos is namelijk echt heel goed. In zuur zijn en anderen afzeiken. Hoe diep kun je zinken.

 2. De Geschoende Hond

  De Nieuwe Revu, samen met Panorama, de heerschende rukblaadjes van pubers uit de jaren 80 en 90. Hedentendage irrelevant.
  Klopt trouwens wel, dat van Jinek.

 3. Anna

  Jeetje wat zit hem dwars… Wat een hoop frustratie haha.

 4. Ster

  Eigenlijk eigenaardig dat de ‘Grote Jan Roos’ zo’n geweldige journalist is, maar geen eigen talkshow heeft.

 5. Curryworst

  Het leesmappen- /kappersblaadje Nieuwe Revu wil wat ophef, goed voor de verkoop denkt men dan.
  Jan Roos is wat rancuneus naar Eva toe en wel hierom:
  https://www.youtube.com/watch?v=BWK5n_Q3Pps
  En hey! Daar zit Jort Kelder ook aan tafel. Wat toevallig.

 6. M.

  En terecht, Eva is de grootste overgewaardeerde mens in de media. Ze kan niks en levert ook niks op daar komt RTL Duitsland snel achter, 1,2 miljoen per jaar en zij gaat het NIET maken. Ze kan het niet, haar voordeel was altijd NED1 en Jeroen Pauw, nu deze factoren wegvallen, valt Eva zelf weg. Koffietijd is op haar lijf geschreven.

 7. Don

  Geweldig!!! grinnn

 8. arie

  Elke mening telt.
  Ook die van Jan Roos, waarachter toch honderdduizenden Nederlanders hebben gelopen tijdens een referendum over europa en wat ons door Rutte cs. door de neus is geboord.
  Jinek gaat het ook niet redden bij RTL, daarvoor te veel links geïndoctrineerd met dat structurele Trump basehn met de schoonzoon van Pelosi, die de Vos, en Groenhuyzen en Twannetje Huys. Zij allen zaten volledig mis. Die belazerden allen de Nederlandse kijker.
  Mag Roos daar niks van vinden ?

 9. Punt

  Hahaha Jan Roos die volledig door het ijs zakte omdat hij eens kritisch ondervraagd werd en nu haar de schuld geeft. Ik dacht dat hij altijd zo’n hekel had aan de slachtofferrol waar mensen inkruipen.

  Jan kan nog steeds niet begrijpen dat wanneer je een politieke partij gaat leiden er ook beelden uit je verleden opduiken. Het feit dat hij zich bij powned als een idioot gedroeg is zeker de schuld van Jinek.

 10. Ronnie

  Tweede bericht over De Nieuwe Revue deze week, proberen ze lezers te krijgen? Ik snap niet dat dit soort bladen nog bestaan. ALLES is al lang online te lezen geweest.

  En of Jan Roos nou wel of niet geljik heeft, hij heeft in ieder geval 0,0 incasseringsvermogen. Het klopt alleen wel dat alles wat links is geen lastige vragen krijgt en alles wat rechts is gefileerd wordt in haar talkshow.

 11. DENK-na

  Eindelijk heeft peppie&kokkie Jan Roos de gelegenheid gekregen om in het kwaliteitsblad Nieuwe Revu zijn mening te geven. Alleen jammer dat Jensen van de buis is gehaald, anders zouden zijn analyses een nog groter publiek bereiken.

 12. Groenig

  Hahahaha, Jan Roos. Zijn carrière is helemaal naar de getver door Jinek. Wat was dat mooi hè?

 13. Greet

  Troost voor Eva. Niemand leest de Nieuwe Revue. Gedegradeerd blad waar nooit iets in staat. Zonde van het geld om dat te kopen.

 14. PatatmetMayo

  Jan Roos de trots van Bergen( NH),
  Jan wil graag wat in de media doen maar heeft de pech dat niemand op Jan zit te wachten.
  Zie hem nog wel eens een dorpje opschuiven,als vaste inwoner van Willibrord, Heiloo.

 15. Eva J

  Je hebt gelijk Jan Roos, eigenlijk ben ik stinkend jaloers op jouw ongelooflijk succesvolle carrière! AMAZING, WELL DONE JAN ROSE ! ☺

 16. Ron

  En wat heeft Jan Roos zo al bereikt….? En toen werd het stil…

 17. Bertus V.

  Een blad dat Jan Roos opvoert moet wel erg wanhopig zijn.

 18. Remi

  … Pauw is terug …

  Heerlijk … je zit te kijken en je weet … vanavond geen Twampjes !!!

 19. sukkel

  Heb die Vissenoog nooit gemoeten fake wijf

 20. Koen

  Jan Roos …
  HAHA …
  en door …

 21. sukkel

  Clinton lover en Twamp hater met dr overdreven Amerikaans accent …fijn dat Pauw terug is

 22. Hermann Boring

  Jan kan het weten als geslaagd mediamagnaat. Oh, wacht….

 23. Willem Ruis (R.I.P.)

  Het is erg jammer dat Eva Jinek gekozen heeft voor een overstap naar RTL Bertelsmann.
  Het zou een betere keuze voor haar carrière zijn geweest als zij had gekozen voor Talpa Network, waar zij veel zou kunnen betekenen voor de opbouw van dit Nederlandse Commerciële Omroep bedrijf.
  Het is maar de vraag of haar overstap succesvol zal uitpakken voor Mevrouw Jinek?
  Het is juist bij Talpa Network waar het in de toekomst om zal gaan draaien,
  aangezien Duits groot aandeelhouder de Heer Bertelsmann zijn kijkers bij zijn Nederlandse bedrijfs entiteit RTL-Nederland gestaag ziet weglopen naar ondermeer Talpa Network en de NPO.

 24. Joost

  Je kunt van Roos zeggen wat je wil, hier heeft hij gewoon gelijk. En hij durft het in ieder geval gewoon te zeggen. Z’n podcast is overigens ook een aanrader.

 25. L.

  Ik denk dat Jan Roos een klein beetje jaloers is. Sneu hoor, dat je je als volwassen man zo moet uitlaten over een ander.

 26. Remi

  … De enige winnaar hier aan tafel, is Jan Roos.

  https://www.youtube.com/watch?v=0_Lf7yILvTc

  Jinek en haar “Twampjes” …

  … Wat fijn dat ze even drie maanden van haar (door ons betaalde)
  vakantie geniet ;)

  Daarna … RTL afvoerputje … met 3 miljoen Euro oprotpremie, dat dan weer wel.

 27. Huismaker

  Niet waar: Ze kan:
  -Overdreven hysterisch doen
  -Van de autocue lezen
  -Amerikaans spelen
  -Net doen of ze luistert
  En wellicht ooit via de NPO baasjes “naar binnen gewerkt”, met als mededeling dat ze zo geweldig is (paste/copy bij het mediakartel).

 28. Dirk

  Jan Roos heeft echt niet van die gekke opmerkingen en stelt wat veel Nederlanders denken. Als je hem niet volgt, kun je ook geen mening hebben!

  Jammer dat hij destijds in die vooropgezette linkse val van de overschatte Jinek getrapt is.
  Wilders, Baudet, en vele andersdenkenden, komen daarom niet bij Jinek.
  Daar wordt door het partijkader tevoren sterk vergaderd hoe ze je kunnen afmaken en in de maling nemen, al of niet met heel ouwe tv beelden.

 29. Ronald

  En dat zegt de knuppel die falikant faalde om zelfs maar één enkel zeteltje te halen in de TK? Gezien Eva’s kijkcijfers kan ze wel degelijk wat. En nu weer die Calimero negeren graag.

 30. Jan

  Are you jealous Jan Roos, because you may not fuck her ?

 31. ikweethetbeter

  Bestaat dat blaadje nog ? Ik lees het al jaren niet meer !!!!

 32. K.C.T.

  Totaal fake wijf,,, tot aan d’r schouders in de reet van Billy en Hilly,, zo ongeveer het meest corrupte echtpaar wereldwijd,,, uiteraard als deugend gutmensch, Twamp Twamp en alles er om heen bashen,, aanstellerig en bruinpratend bij de mensen die er volgens haar toedoen,,, zoals gezegd,,, ze kan niks,,, mogen we weten aan wie ze zich heeft verhoerd om op deze stoel te zitten!!!

 33. B

  Haha Revu en Jan Roos . Een combi uit een ver verleden. Het is niet eens moeilijk om Jantje voor lul te laten staan , daar zorgt hij zelf wel voor.

 34. ton

  ………………Jan Roos heeft volkomen gelijk……………..

 35. Martin

  Alsof haar dat iets kan schelen wat die rooie hond vindt.

 36. Promo

  De vraag is waarom Jan Roos dan steeds aan tafel ging zitten bij een presentator die volgens hem geen fuck kan. En wat dat meermaals aanschuiven over Roos zegt.

 37. Sjaak

  Jan Roos heeft gelijk. Eva Jinek slijmde ongekend tegen Clinton toen ze vertelde over haar poster aan de muur en haar adoratie van Bill. Over Trump alleen maar tegenstanders uitnodigen en elke dag haar haat mantra herhalen.

 38. Narcissus

  “Ze is talentloos, kritiekloos, hypocriet, niet echt, gespeeld, ze is Het Grote Niets.”

  Ze vroegen hem om zijn mening over Jinek, maar zoals te verwachten praat deze narcist uitsluitend over zichzelf.

 39. Alan

  @Sjaak

  Iedereen de het nu nog voor Trump durft op te nemen, moet zelf opgenomen worden. Dan is er echt iets flink mis met je morele kompas.

 40. Timothy

  Zó die man is gefrustreerd zeg! Paar weken psychotherapie en z’n mond houden voor de rest van z’n leven lijkt me de enige uitweg. Wát een afgunst op niks af. Ga toch Fietsen, Jan, wie ben je nu helemaal.

 41. Lies

  Jan Roos…. geen aandacht aan besteden. Diep triest.

 42. Geert

  Jan heeft wel een punt. Ze wordt gigantisch overgewaardeerd en zal hard vallen buiten de publieke omroep.
  Genoeg leuke dames die voor een fractie van haar salaris eenzelfde talkshow kunnen presenteren.

  Sowieso is af en toe veranderen prima. Waarom 15 jaar (Matthijs) tegen hetzelfde gezicht aan zitten te kijken terwijl er genoeg jongeren zijn die het kunnen overnemen. Zeker bij een publieke omroep waar een max. salaris bestaat is dit een veel betere optie.

  Als je veel geld wil verdienen ga je maar naar de commerciëlen.

 43. hannah

  en als Jort, onze nationale allesweter in te korte broek, weer uitgenodigd is …. dan zit ze te soppen op haar stoel ….

 44. Lia VaVa

  Dag Roos………Head and Shoulder

 45. Trakkeplok

  Geen woord aan gelogen. Zo subjectief als Jinek maak je zelden mee.

 46. 🌻Ingrid

  Roos,de nietsnut. Iedereen afzeiken,meer kan Roos niet. Zielig,gefrustreerd mannetje! Wanneer zien we de verborgen talenten van Roos? O,die heeft hij niet!

 47. meneer de uil 🐦

  Oeps… Foutje. Had moeten zijn: Chantal Kan Geen F*ck.

 48. Leo knots

  Ktachttermen gebruiken altijd – 1. Dat Jinek niks is is dan wel weer waar

 49. Donald Dumb

  O ja. Die hebben we ook nog: Jan Roos.
  De grote nietsnut die nu leeft van de staat.
  Beroepswerkloze…

 50. Donald Dumb

  Let niet op mij mensen, ik ben knettergek.

 51. Donald Dumb

  19.09

  Klopt. Alleen al het kopieren van een naam op een forum laat je al merken niet goed te zijn in je bovenkamer…

 52. Jan-Kees Veracruz de la Hoya Cardinal

  Ze is helemaal niet nutteloos!

  Ze kan gewoon niet zoveel……

 53. Paul Lamote

  De achilleshiel van Eva Jinek is haar gebrek aan objectiviteit.

 54. Cora

  Kortgezegd: Eva is heel engggggggg

 55. UitHetVak

  Whahahahahaha
  Jan roos Talentloze kerel moet zijn frustratie kwijt.
  Niemand vind de mening van Jan interssant

 56. Suzy Wang

  Als Jan Roos kritiek heeft zou ik me geen zorgen maken.

 57. Minder of mirjam

  Jan Roos is een dombo en mislukt in elk opzicht.

 58. Iemand

  Jan Roos vind ik een idioot maar hierin geef ik hem toch volledig gelijk. Alleen al door dat overdreven accent verdraag ik Jinek slecht. Kijk liever naar Pauw. Overigens kijk ik hun shows nooit.

 59. Willem Ruis (R.I.P.)

  De Nederlandse kijker laat zich anno 2019 niets meer wijsmaken door de schrijvende media en kiest vóór het kijken naar commerciële televisie van Talpa Network!

  RTL Bertelsmann hartelijk dank namens Nederland voor al die 30 jaar aan kijkplezier!

  De tijden zijn veranderd en vragen om 1 Nederlands Multimediaal content Radio TV en Online,…….Talpa Network!

 60. Josta steenbekkers

  Ik heb helemaal niets met Eva. Ze heeft geen humor ze heeft behalve geacteerde scherpte niets. Wat vind men eigemlijk zo goed aan haar?

 61. Kees

  Het maakt haar niet uit, want ze is financieel binnen. Of ze nu scoort of niet straks bij RTL. Strijkt gewoon de poen op, kan lekker in Amsterdam Zuid blijven wonen, haar vriend de deur wijzen als ze genoeg van hem heeft, dagvoorzitter worden van vage ondernemingen en, last but not least, feminise blijven. Wat wil een mens nog meer? Oh ja… talent heeft zij niet echt. Vergelijk maar met Pauw. Wat komt Eva’tje dan armoedig over.

 62. Suresh Bhagwandin uit Deventer

  Evan Jinek is een fantastische vrouw, moeder en tv presentatrice, maar ik kijk niet meer naar commerciële zenders, sinds angela de jong, gewoon een goedkope vrouw Humberto tan met 30 recensie kapot heeft gemaakt. RTL Light Night met Umberto Tan was fantastisch, maar die die angela de jong, moet als toilet vrouwtje gaan werken bij de Hema. Kom op mensen zolang angela de jong bij de zelfde krant WERK, boycotten wij met zíjn alle de A D ik spuug op de A D. Eva is goed, maar ik kijk graag naar jeroen Pauw, ik kijk niet naar commerciële zenders.

 63. Willem Ruis (R.I.P.)

  De Nederlandse PO en Talpa Network zijn beiden Nederlands!
  RTL Bertelsmann heeft 30 jaar kunnen profiteren van de Nederlandse commerciële media markt.

  De NPO zou met Talpa Network een strategische alliantie kunnen sluiten,
  alleen moeten beide partijen dit écht willen. Maar het allerbelangrijkste nog is dat de Nederlandse regering anno 2019 hiervoor open moet staan en dit met snelle wetswijziging zou moeten kunnen ondersteunen, om het debacle van 1989 goed te maken!

  Zo kan Nederland, binnen Europa een voortrekkers rol spelen en binnenshuis wel degelijk kunnen concurreren met grote buitenlandse media concerns.

  De Nederlandse PO en de Nederlandse Talpa Network zijn géén concurrenten van elkaar, zij zijn beide Nederland de één Publiek en de ander Commercieel.

  De Nederlandse kijker bedankt RTL Bertelsmann vriendelijk voor 30 jaar Nederlandstalige televisie vanuit Luxembourg!

  …..1989…..2019……
  De Nederlandse kijker kiest voor de Nederlandse Talpa Network,…
  Radio Televisie en Online media onder 1 Nederlands content!

 64. Willem Ruis (R.I.P.)

  De Nederlandse PO en Talpa Network zijn beiden Nederlands!
  RTL Bertelsmann heeft 30 jaar kunnen profiteren van de Nederlandse commerciële media markt.

  De NPO zou met Talpa Network een strategische alliantie kunnen sluiten,
  alleen moeten beide partijen dit écht willen. Maar het allerbelangrijkste nog is dat de Nederlandse regering anno 2019 hiervoor open moet staan en dit met snelle wetswijziging zou moeten kunnen ondersteunen, om het debacle van 1989 goed te maken!

  Zo kan Nederland, binnen Europa een voortrekkers rol spelen en binnenshuis wel degelijk kunnen concurreren met grote buitenlandse media concerns.

  De Nederlandse PO en de Nederlandse Talpa Network zijn géén concurrenten van elkaar, zij zijn beide Nederland de één Publiek en de ander Commercieel.

  De Nederlandse kijker bedankt RTL Bertelsmann vriendelijk voor 30 jaar Nederlandstalige televisie vanuit Luxembourg!

  …..1989…..2019……
  De Nederlandse kijker kiest voor de Nederlandse Talpa Network,…
  Radio Televisie en Online media onder 1 Nederlands content!

 65. Jaap Aap

  Jan Roos is kansloos, maar hierin heeft ie wel gelijk.

  Hopelijk en vermoedelijk gaat ze keihard op haar muil bij RTL, zo hard dat haar jaarsalaris haar niet meer op kan vrolijken.

 66. Ronald

  Durft Jan Roos dit ook in haar talkshow te zeggen ??

 67. Flexi

  Jan Roos is een man, geen vrouw. Haar talkshow kan dus niet.

 68. ...

  @Flexi

  Jij snapt het echt niet, hè!

 69. Dorus

  OPlage Nieuwe Revue 13.000 ????

 70. anoniem

  eva

  kindje

  vraagt

  aan

  mama Eva

  heb je drugs gebruikt

  ja

  foei foei mama

  mag ik het OOK

  mama

  eva

  en toen stilte

  schaam je eva

  wat een onvoldoende opvoeding

 71. Henk

  Jan Roos is een loser.
  Maar Jinek werd bij de NPO steeds slechter en oppervlakkiger, met steeds meer pulpgasten (waaronder Jort Kelder) en steeds meer irritant gelach en gegiechel. Ze gaf ook niet de indruk dat ze de politiek en ander nieuws goed volgde. Bij RTL zal de kwaliteit van haar programma ongetwijfeld nog meer achteruit gaan.

 72. Jannie Venijnig

  Nee, ze kan niet veel nee. Met haar spwaakgebwek en dikke voor kop.

 73. marcel

  jan roos ben jij bang voor een vrouw die niet dom is gestudeerd heeft het lijkt er wel op anders kraam je niet zoveel onzin over eva uit jaloers over wat zei wel bereikt heeft en jij niet een miljoenen publiek die haar wel goed en boeiend vinden ja ik vind haar wel erg goed in wat ze doet en jij ga eerst terug naar de schoolbank en ga studeren van hoe het wel moet en kom dan met een mening die als serieus kan gezien worden wat mij betreft EVA je bent goed bezig een trouwe kijker van jou uitzendingen

 74. Erik Noomen

  Met een totale oplage/verspreiding van nog geen 5000 stuks en een huidige losse verkoop van minder dan 700(!) betaalde exemplaren per week in heel nederland (de rest van de oplage wordt niet verkocht en gaat regelrecht de kliko in) vrijwel geen abonnees en de teloorgang van leesmappen zijn ermeer mensen op deze site die deze cover nu zien als in Nieuwe Revue zelf.. Het blad leidt jaarlijks tonnen verlies, vandaar dat freelancers die voor hen werken vaak langer dan een half jaar(!) op hun geld moeten wachten (mag dat? Daar zou iemand onderzoek naar moeten doen!) Kwestie van tijd tot daar de stekker uit gaat, want die halen met zulke cijfers echt2020 niet, let maar op. Of betalen ze hun personeel tegenwoordig in natura? Tja… logisch wanneer je uitgever Pijper Media heet. De naam zegt het al. Uitzuigers.

 75. Gerard

  Jinek zou Clinton zonder blikken of blozen pijpen als ze er maar beter van werd.

 76. Tinie Parkiet

  Dit zijn de laatste loodjes van de Nieuwe Revu, een blad dat niemand meer leest.

 77. gezoolde kat

  De Geschoende Hond
  Fri 04 Oct 2019 om 14:08

  De Nieuwe Revu, samen met Panorama, de heerschende rukblaadjes van pubers uit de jaren 80 en 90. Hedentendage irrelevant.
  Klopt trouwens wel, dat van Jinek.

  Je weet niet waar je over praat. Dat was de Aktueel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.