Mediabureau Magna denkt dat RTL 4 stopt met GTST

Geplaatst op di 15 okt 2019 om 13:15

Mediabureau Magna, dat zendtijd inkoopt voor grote adverteerders als Coca Cola en Haribo, verwacht dat Goede Tijden Slechte Tijden nog voor zijn dertigjarig jubileum in oktober 2020 zijn achtuurslot kwijtraakt op RTL 4. Dat zegt Jeroen Bakker, Director Planning bij Magna, in een uitgebreide blogpost. De kijkcijfers van GTST staan al geruime tijd onder druk en herstellen zich maar niet. Magna heeft de cijfers op een rij gezet en concludeert: “De jaren van glorie zijn heel duidelijk voorbij.”

GTST verdwijnt van 4, verwacht Bakker. “Het is wachten tot het moment dat RTL – onder aanvoering van Peter van der Vorst – besluit om het programma van het heilige tijdslot van 20.00 uur te halen. Een trendbreuk van jewelste die (…) onafwendbaar lijkt te zijn.

Magna heeft de kijkcijfers van GTST in alle doelgroepen van de afgelopen tien jaar onderzocht. “In de grafiek wordt pijnlijk duidelijk hoe snel de diverse groepen het programma links laten liggen.”

Maar iedereen schijnt tegenwoordig toch massaal via Videoland vooruit te kijken? Onzin, stelt Bakker. Volgens hem gaat het maximaal om 90.000 kijkers per aflevering. “Ook niet echt een vetpot.”

De rest van de RTL 4-vooravond presteert prima, meent hij. Alleen het achtuurslot moet dus om, adviseert Bakker. “Wat te doen? Toch een simpele spelshow? Of gewoon je prime time programma’s direct om 20 uur op Het RTL Half Acht Nieuws laten aansluiten, zoals in het weekend?

Ik wens Peter veel wijsheid toe!

De gehele analyse van Jeroen Bakker kunt u lezen op Magnaglobal.nl.

Foto: RTL
74 Reacties op “Mediabureau Magna denkt dat RTL 4 stopt met GTST”


 1. Ron

  Weer zo’n naprater in de bocht. GTST gaat helemaal nergens heen. Dat het beter moet, natuurlijk! Maar dat vergt tijd en geduld omdat je met 6-8 weken vertraging te maken hebt tussen opname en uitzending zie je nog geen veranderingen. Het wordt op dit moment in ieder geval eerder erger qua verhaallijnen en karakters die er bij komen, dan beter maar dat is hopelijk een kortdurende fase…

 2. Kusje

  Laat me niet lachen. Video land heeft 600.000 abbonees. Daarvan kijken er heus wel meer dan 90.000 na gtst. Maar bij RTL is wel duidelijk dat er meer problemen zijn dan het 8 uur slot kijk maar eens na Boulevard en beau. En primetime wil ook niet lukken.. Nu word Vd heuvel van zender gehaald.. Een kat in t nauw maakt rare sprongen iets wat SBS ook tijden deed

 3. hoi

  Welnee, zodra RTL er mee stopt jat John de Mol het voor op SBS…dat zal RTL nooit laten gebeuren

 4. Paul Lamote

  Met het huidige aantal kijkers is het dure GTST een regelrechte verliespost. Ben benieuwd wat RTL gaat doen.

 5. Flippo

  prime naar voor halen, late night 22.00 uur zetten tot 23.15/23.30 uur

 6. @Ron

  Dat dacht je ook van Jinek. Met ingang van komend seizoen: GTST verdwijnt, Mattijs v N naar Talpa, Jeroen P naar RTL.

 7. Ron

  @Ron: echt niet!

 8. Ron

  @Paul Lamote: jij kunt in de boekhouding van RTL kijken blijkbaar? Knap.

 9. Boy

  @Ron: Mooi en goed gezegd Ron!

 10. Boy

  Of gewoon je prime time programma’s direct om 20 uur op Het RTL Half Acht Nieuws laten aansluiten, zoals in het weekend?

 11. Chiel

  Eerst maar ’s zien wanneer de wijzigingen ingaan in de verhaallijn, en dat het al vroeg donker wordt. Meer mensen voor de tv. Maar je kunt ’t zonder reclame op zoveel plekken terugkijken, en mét reclame ook… en 1 week van tevoren… Ik vind die 700.000 dan nog best veel.

 12. Paul

  Was niets, is niets en wordt niets. Verschrikkelijk programma, verschrikkelijke acteurs. Over en sluiten.

 13. Nachas

  Het beste is als RTL-Group eens zou gaan beseffen dat zij met hun commerciële activiteiten in Nederland niet meer vanzelfsprekend tot de grootste zullen gaan behoren, misschien is het verstandig dat ze zich alvast zouden moeten gaan beraden over de toekomst van RTL-Nederland ?..

 14. Boy

  Ik vind die 700.000 dan nog best veel. Klopt!

 15. yo

  Desnoods een wekelijkse soap van maken van 50 minuten. maar van de buis halen doen ze nooit, dan steeds het een maand later op SBS6 dat zal RTL nooit toelaten

 16. Okay

  Quote: “Het is wachten tot het moment dat RTL – onder aanvoering van Peter van der Vorst – besluit om het programma van het heilige tijdslot van 20.00 uur te halen.

  DAT IS HEEL WAT ANDERS DAN VAN DE BUIS HALEN, MEDIACOURANT!

  Ze bedoelen bv verplaatsen naar 19u

 17. Vieze Frits Wester, de Kinderneuker

  Het is een publiek geheim dat Ruud De Wild een beetje stinkt.
  Net zo’n viezerik als die Tigo met zijn zwarte vingers…

 18. Boy

  GTST (579.000) maar Beau trok 326.000 kijkers.

 19. GTST fanaat

  Leuk filmpje uit GTST: https://www.youtube.com/watch?v=5Y2OIERyh78

 20. Ron

  Er moet eigenlijk gewoon weer een nieuwe familie in, liefst zonder kids. Vrouw, man en eventueel een wat oudere heer/vrouw die bij hun kinderen inwoont. Zorg ook voor wat humor er in. Met meneer Harmsen erin destijds was er toch best af en toe wel wat te lachen.

 21. Pakkme van Agteren

  Het probleem van GTST is dat ze de afgelopen jaren te veel op een jongere doelgroep zijn gaan focussen terwijl die nooit televisie kijken. Hierdoor zijn ze juist veel kijkers van het eerste uur kwijtgeraakt.

  Veel van de nieuwe acteurs zijn gescout bij Brugklas en Spangas. De verhaallijnen zijn over het algemeen ook vrij kinderachtig nu, met als dieptepunt dat vloggen en die pranks. Ook doen ze hun research niet goed, want ze maken continu mensen met een bepaalde ziekte belachelijk (dementie en DIS laatst nog). Ik denk eigenlijk dat het hele schrijfteam vervangen moet worden. Die mensen zitten er al veel te lang.

 22. Remco Terhorst

  @Kusje: aanname. Zolang er geen exacte cijfers worden gegeven kan ook gezegd worden dat 890.000 kijkers naar GTST kijken.

  Spoiler: dat doen ze niet. Het is nu aan Peters trots om de grote beslissing te nemen. Weg met GTST, of weg met de politiek correcte, maatschappelijke verhaallijnen.

  Weg met Pia Blanco!

 23. timon

  Er ligt al een vet contract klaar voor Matthijs.

 24. Boy

  GTST (579.000) en Beau trok 326.000 kijkers.

 25. Rik

  Gewoon weg met Pia Blanco en Rohan Gottschalk!!

 26. Gerit

  Boy is alleen maandag zo rest van werk beter hogere kijkcijfers

 27. Mohn de Jol

  Ludo Sanders gaat naar Talpa.

 28. Gerit

  Geruchten zijn Floris bosma en britt Scholte zullen vertrekken uit gtst die rollen van rover en Kimberly vertolken en dat er een ene cas in komt welke cas geen idee

 29. Dennis

  Het is allemaal de schuld van Pia Blanco.
  Zij moest zo nodig jonge kids er in schrijven!!

 30. Gerit

  Helaas blijven wel karakters jojo en Valentijn

 31. Boy

  @Gerit rest van werk?

 32. MediaPrak

  Het duivels dilemma. Stop je dan neem Talpa direct de soap over. 400.000 kijkers wil je niet teleurstellen. Negatief imago. Verplaatsen naar RTL5 jaagt nog meer kijkers weg en wordt het wel zeer verliesgevend. Ander tijdslot? Eerder programmeren maakt vooravond zwak. Later? Na Talkshow? Kortom ‘blok aan been’.

 33. Okay

  Zeven uur lijkt me mooi tijdstip

 34. Dennis

  Cas Jansen keert mogelijk terug?

  Mensen schreeuwen nu wel heel hard, maar de veranderingen zullen pas in november merkbaar worden. September en oktober zijn rond de zomer al opgenomen.

 35. Eric

  Voorbij. Brei er leuk einde aan na 30 jaar. Per oktober 2020 stekker er uit.

 36. Ron

  @Dennis: aan de andere kant, vanaf november moet het allemaal anders worden. Dat is dan maar te hopen want je kunt niet van de ene op de andere dag veranderingen doorvoeren. Dat moet stapsgewijs in een soap anders is het ongeloofwaardig. Dus ik ben benieuwd vanaf wanneer in november de eerste veranderingen te zien gaan zijn….

 37. Stephanie

  ik wil even mijn mening hier over kwijt als het mag van Jullie het is aan Peter van der vorst hij gaat hier over hij is de Baas van RTL 4 ik laat het vanaf nu geheel aan hem over hij gaat beslissen en bepalen ik heb ook een Mening en me rechten oké in ieder geval ik wilde gewoon even mijn reactie kwijt ik weet dat het echt lastig is maar ik sta echt geheel aan de kant van RTL zelf gekozen dit is echt geen onzin maar echt waar als hij dat zelf bij RTL Boulevard in zijn eigen woorden vertelt en uitlegt over wat die Analyse van Meneer bakker heeft vertelt heeft ie er wel een verklaring voor ik hou me echt heel erg goed aan de regels en dus heb ik ook wat te zeggen ik wilde ook even van me zelf laten horen

 38. zeep

  GTST is nu een puber soap geworden, kijkers haken af en komen niet meer terug. Er is ook echt geen bal meer aan met die Jojo, en er komen nu ook al babys in voor, die over een maand arts zijn, natuurlijk rtl4!

 39. Ron

  @zeep: nou ja baby’s in de breedste zin van het woord: Valentijn. Echt zo’n pisgozertjes face, brrr.

 40. Boy

  Ja joh komt wel goed..

 41. Lies

  Dat hele GTST kan toch ook niet meer? Het is toch van een tenenkrommend groep 8 musical acteer niveau? Met verhaallijnen die kant noch wal raken. Op RTL8 is er vast nog een plekje vrij. Maar dat je dit uitzendt om 20.00 op RTL4?? Gelijk van de buis rukken. Kan echt niet meer.

 42. Ron

  Pia Blanco wordt hier beschreven als de kwade genius maar is het niet hele schrijversteam wat hier debet aan is of is mevrouw Blanco wil is wet?

 43. Gerit

  Spoiler https://pbs.twimg.com/media/EGcqfs7WwAEGH6C?format=jpg&name=360×360

 44. Zomaar een persoon

  Misschien moeten ze inderdaad, zoals in het artikel gesuggereerd wordt, prime time een half uur naar voren schuiven. Dan kan Beau ook eerder beginnen; kan gunstig zijn.

 45. Robin Martens Lover

  Onzin! desnoods gaat het naar rtl 5 dat maakt echt niets uit, en de veranderingen in GTST zijn pas in november te zien.
  En waarom scoort het spijt me, je kent me toch schat, repair shop en ver van huis dan zo slecht ?? niet alleen door gtst

 46. Ron

  @Gerit: ook weer zo’n blaag. Die Bobby die er vanaf gisterenavond bij is, is Rein overigens.

 47. Nico

  De personages meer volwassener. Verhaallijn geloifwaardiger. Nu net een kindercreche

 48. Boy

  Rtl8 om daar de soap GTST naar toe te verplaatsen zou heel goed kunnen,
  je hebt daar ook de soap The Bold and the Beautiful.

  Een echte soapzender is Rtl8 dan met GTST erbij,
  en eventueel GTST eerder laten beginnen dan 20:03 uur.

 49. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Wanneer wordt het gehandicapte genderneutrale gekleurde omni-religieuze pan sexuele personage geintroduceert? Of mag ik dit niet typen van 9 en heel NL?

 50. Boy

  Ja als je alles bekijkt op Rtl4 dan merk je aan de cijfers dat alles slecht gaat,
  bij rtl4.

  Ook rtl boulevard draait slecht,
  repair shop ook en nog veel meer.
  Beau draait slecht en Gtst draait slecht.

  Waar zit het het dan in denk je waar ligt het aan?

 51. Terug naar vroeger

  Terug naar de begintijd van RTL. 18:00 nieuws, 18:05 Weer, 18:10 Prijzenslag, 18:35 Rad van Fortuin, 19:00 GTST, 19:30 RTL nieuws. En dan om 20:00 de quiz van Ruben. Het zieltogende Boulevard naar de late avond, met Beau als presentator. Of om 17:30 uur, dat zou ook nog kunnen.

 52. Boy

  Klinkt goed!

 53. Harm net t harpje

  GOEDENAVOND SAMEN Daar ben ik weer met een liedje, niet uit 1717 maar 2019

  Even de harp controleren PRING PRING PRING

  Nou daar gaat ie dan

  kuch !

  r was er eens een soap ,
  GT ST geheten
  die was ook zo slecht,
  gewoon niet te vreten
  de klad kwam er in zoals bekend
  de kijker kon zich niet verbilije ,
  men haakte af en ging naar 6
  YOUGEE WAS IN DE MEIE
  YOUGEE WAS IN DE MEIE

  Oeps!!ja enig hè die houden we ie in hoor

  wordt vervolgd

 54. Mick

  Gooi het roer gewoon om. Meer oudere acteurs met criminaliteit. De stukken rondom Ludo Sanders blijven het leukst, die Billy houden daar kun je wat mee.

  Die vlogkindjes er allemaal uitwerken. Kijk eens naar hoe The Bold and the Beautiful gemaakt wordt, daar is élke aflevering van de week in hetzelfde verhaal en daar spelen alle aanwezige acteurs in mee. Eén verhaal goed uitgewerkt, geen opvullertjes zoals vloggers, diabetes en geweld tegen hulpverleners. Gewoon een goede verhaallijn en daar elke dag van de week mee vullen.

 55. Flippo

  MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG
  06.30 rtl ontbijtshow
  09.10 rtl boulevard (H)
  10.00 koffietijd
  11.00 goede tijden slechte tijden (H)
  11.30 5 uur live (H)
  12.30 greys anatomy (H)
  13.30 prime time 1 (H)
  14.30 prime time 2 (H)
  15.30 beau/eva (H)
  17.00 5 uur live
  18.00 rtl nieuws
  18.10 rtl boulevard
  19.00 goede tijden slechte tijden
  19.30 rtl nieuws en weer
  20.00
  22.00 eva/beau
  23.15 rtl nieuws en weer
  23.40 rtl boulvard (H)
  00.30-01.45 eva/beau (H)

  ZATERDAG
  18.00 rtl nieuws
  18.10 rtl boulevard
  19.00 eigen huis en tuin
  19.30 rtl nieuws
  20.00
  Vanaf 7 september: dancing with the stars (8x)
  Vanaf 2 november: de nummer 1 show (8x)
  vanaf 28 december: oh, wat een jaar! (8x)
  vanaf 22 februari: 20.00-22.00 all together now (8x)
  vanaf 18 april: 20.00 kees en co (8x) 20.30 paul pakt uit! (8x)
  vanaf 6 juni:
  21.30
  Vanaf 7 september: bankgiro miljonairs (8x)
  Vanaf 2 november: praat nederlands met me (8x)
  28 december 21.30-23.30 nationale nieuwsquiz 2019
  4 januari : 21.30-23.30 richard groenendijk: om alles!
  Vanaf 11 januari: 21.30-23.00 de battle (6x)
  Vanaf 22 februari: 22.00-23.00 wie ben ik? (8x)
  Vanaf 18 april: 22.00 de tv kantine (8x)
  Vanaf 6 juni :
  22.30
  Vanaf 7 september: dancing with the stars: de uitslag (8x)
  Vanaf 2 november: de jopie parlevliet show (8x)
  Vanaf 11 januari: 23.00-00.00 taboe (9x)
  Vanaf 14 maart: 23.00-00.00 geub (5x)
  Vanaf 18 april: beste kijkers (8x)
  Vanaf 6 juni:
  23.30

  ZONDAG
  17.20 life op zondag
  18.00 rtl nieuws
  18.10 life op zondag
  19.30 rtl nieuws en weer
  20.00
  Vanaf 1 september: expeditie robinson (16x)
  Vanaf 22 december: weet ik veel (8x)
  Vanaf 16 februari: all you need is love (8x)
  Vanaf 12 april: married at first sight (8x)
  Vanaf 7 juni:
  21.30
  Vanaf 1 september: familie kruys (8x)
  Vanaf 27 oktober: meisje van plezier (10x)
  Vanaf 5 januari: baantjer, het begin (10x)
  Vanaf 15 maart: de 12 van oldenheim (12x)
  Vanaf 7 juni:
  22.30
  Vanaf 1 september: eilandpraat (16x)
  22 december: 22.30-00.00 richard groenendijk: met de mantel der liefde (H)
  29 december: 22.30-00.00 ali b: je suis ali (H)
  5 januari: 22.30-00.30 guido weijers: V (H)
  12 januari 22.30-00.30 phillip geubels: made in belgium (H)
  Vanaf 19 januari: the good doctor (seizoen 3, 18x)
  Vanaf 24 mei:
  23.30

  MAANDAG
  20.00
  Vanaf 2 september: een tegen 100 (18x)
  Vanaf 6 januari: de weg naar het miljoen (10x)
  Vanaf 16 maart: een tegen 100 (12x)
  Vanaf 8 juni:
  21.15
  Vanaf 2 september: dossier van der heuvel (5x)
  Vanaf 7 oktober: the repair shop (8x)
  Vanaf 2 december: joling en de buitenlanders (6x)
  Vanaf 13 januari: bauers in indonesie (8x)
  Vanaf 9 maart: frans ontmoet (8x)
  4 mei: dodenherdenking special
  11 mei: art & het songfestival
  Vanaf 18 mei: dossier van der heuvel (3x)
  Vanaf 8 juni:
  22.00
  Vanaf 2 september: Beau (16x)
  22 december: 22.00-00.00 film: gooische vrouwen
  29 december: 22.00-00.00 film: mannenharten
  Vanaf 6 januari: Eva
  23.15 rtl nieuws
  23.50

  DINSDAG
  20.00
  Vanaf 3 september: ver van huis (6x)
  15 oktober: Prins Constantijn 50 jaar; meer dan een prins
  Vanaf 22 oktober: de sleutel (9x)
  24 december: 20.00 all you need is love: kerst 23.00 chantals pyjama party in de ziggodome 00.00
  31 december: 20.00 oudejaarsconference 2019 21.30 met paul het jaar uit! 01.00
  Vanaf 7 januari: ons huis vol spullen (6x)
  Vanaf 18 februari: uitstel van executie (8x)
  Vanaf 14 april: kopen zonder kijken (8x)
  Vanaf 9 jun:
  21.00
  Vanaf 3 september: het spijt me (7x)
  Vanaf 22 oktober: verslaafd (6x)
  Vanaf 3 december: verslaafd, hoe is het nu met? (3x)
  Vanaf 7 januari: voor het zelfde geld (8x)
  vanaf 3 maart: five days inside (8x)
  Vanaf 28 april: (6x)
  Vanaf 9 juni:
  22.00
  Vanaf 3 september: Beau (16x)
  23 december: 22.00-00.00 film: soof
  30 december: 22.00-00.00 film: mannenharten 2
  23.15

  WOENSDAG
  20.00
  Vanaf 4 september: ranking the stars (8x)
  Vanaf 30 oktober: het perfecte plaatje (8x)
  25 december: 20.00-22.15 film: gooische vrouwen 2
  1 januari: 20.00-22.00 postcode nieuwjaar show
  Vanaf 8 januari: holland-belgie (6x)
  Vanaf 19 februari: love is in the air (8x)
  Vanaf 14 april: obese (8x)
  Vanaf 10 juni:
  21.00
  Vanaf 4 september: hoe zal ik het zeggen? (8x)
  Vanaf 30 oktober: rooijakkers over de vloer (8x)
  Vanaf 8 januari: over winnaars (8x)
  Vanaf 4 maart: topdokters (8x)
  Vanaf 28 april: (6x)
  Vanaf 10 juni:
  22.00
  Vanaf 4 september: beau (16x)
  25 december 22.15-00.00 film: pak van mijn hart
  Vanaf 1 januari eva
  23.15

  DONDERDAG
  20.00
  5 september 20.00-22.10 film: schone handen
  12 september 20.00 -22.00 film: brasserie valentijn
  19 september 20.00-22.00 film: de reunie
  26 september 20.00-22.00 film: de ontsnapping
  3 oktober 20.00-00.00 film: weg van jou
  Vanaf 10 oktober: lieve frogers (8x)
  5 december: 20.00-22.00 sint& paul pakken uit!
  12 december: 20.00-22.00 film: gek van geluk
  19 december: 20.00-22.00 film: huisvrouwen bestaan niet!
  26 december: 20.00-22.00 film: soof 2
  Vanaf 2 januari: voor het zelfde geld (8x)
  Vanaf 27 februari: help! Mijn man is klusser (8x)
  Vanaf 23 april: dubbeltje op zn kant (6x)
  Vanaf 4 juni:
  21.00
  Vanaf 10 oktober: chantals pyjama party (8x)
  Vanaf 2 januari: the big music quiz (8x)
  Vanaf 27 februari: (8x)
  Vanaf 23 april (6x)
  Vanaf 4 januari:
  22.00
  vanaf 5 september: Beau (16x)
  26 december 22.00-00.00 film ja! Ik wil!
  Vanaf 2 januari: eva
  23.15

  VRIJDAG
  20.00
  Vanaf 6 september: voice senior (7x)
  Vanaf 25 oktober: the masked singer (6x)
  Vanaf 6 december: the voice of Holland (17x)
  Vanaf 3 april: voice kids (9x)
  Vanaf 5 juni:
  22.00
  Vanaf 6 september: beau (16x)
  27 december: 22.00-00.30 najib amhali: i Amhali (H)
  Vanaf 3 januari: eva
  23.15

 56. Mick

  Als RTL stopt met GTST kunnen we één ding zeker zeggen: NET5 krijgt er een goede potentiële titel bij om 20.00 uur.

 57. Boy

  Sinds oktober 1990 loopt op RTL4 Goede Tijden Slechte Tijden,
  de langstlopende Nederlandstalige soap.

  In oktober 2020 zou men het 30-jarig jubileum kunnen vieren.
  De jaren van glorie zijn echter heel duidelijk voorbij.

  Het is dan ook wachten tot het moment dat RTL – onder aanvoering van,
  Peter van der Vorst – besluit om het programma van het heilige tijdslot van, 20.00 uur te halen.

  Een trendbreuk van jewelste, die wellicht een stroom van negatieve reacties, gaat opleveren, maar onafwendbaar lijkt te zijn.

 58. Lies

  Dus Carlo en Irene komen terug op de zondag?

 59. Lies

  Onze Flippo moet bij een mediabureau werken. Doet ie goed!

 60. Lies

  Life op zondag?

 61. EenEenTwee

  Kan iemand even een dokter bellen voor Flippo?

 62. Boy

  Rtl doet gtst niet zomaar weg.

 63. Boy

  Ze krabbelen wel weer op na de veranderen is goed mogelijk.

 64. Gerhard

  Je hebt toch werkelijk een heel triest leven als je plezier beleeft aan het kijken naar GTST. Schandalig slecht geacteerde onwaarschijnlijke verhaallijnen, misschien leuk voor mensen met een verstandelijke beperking. Per direct van dat tijdslot afhalen en naar een andere zender deporteren.

 65. aammehoela

  Helemaal eens Gerhard, bagger ten top. Enkel niet via een andere zender uitzenden, maar enkel on-demand. Voor hen die echt alleen maar bagger willen zien.

 66. T.E.D.

  @ kusje

  En vergeet niet dat veel mensen Videoland en Netflix accounts delen. Ik betaal Netflix, m’n broertje Videoland zo hebben we beide, beide, maar ook beide enkel 1x de kosten. Ik kijk overigens geen GTST op Videoland, maar dat is beside de point ;-)

 67. Bart

  Kijk eens naar Vlaanderen met twee goede soaps familie en thuis.

 68. Erwin

  Flippo de mysterieuze RTL medewerker plaatst even een vertrouwelijk document van de volledige programmering voor een jaar RTL online. Art & het Songfestival? Nu al een flater! Eva noemt haar programma Eva. En de geruchten dat Carlo en Irene terugkomen zijn dus door RTL zelf de wereld in geholpen, om te kijken of de reacties positief zijn.

 69. Suzy Wang

  Ach gossie toch. Hoe moet dat nou met het sterrenkoppel😂Ludo en jeaninne?

 70. Johan

  GTST van de buis halen is dom. Er zijn grotere problemen bij RTL dan GTST helaas.

 71. arie

  Héél gauw stoppen met die serie.
  Het is niet meer om aan te zien op elk niveau.
  Waardeloze serie geworden.
  Het heeft 2 jaar te lang geduurd. sufferds van RTL.

 72. Martijn

  De verhaallijn is ook niet echt om aan te zien, Jojo, Nina, en Lucas die kunnen niet normaal communiceren laat staan praten. Het is een hysterisch gekijf wordt er hyper van, zet m gelijk over, , en bij elke drama scene is er van die begrafenis muziek. Af en toe is het nog spannend zoals met Rob, nu met Bob en zijn zoon. Meer van dat soort lijnen en wat uitgebreider. Maar ja mocht het zover komen aan alles komt een eind. Ik vind die reacties hier ook triest.

 73. Boy

  GTST word nog dagelijks goed bekeken hoor,
  zou dom zijn om GTST van tv af te halen,
  dan verlies je juist nog meer kijkers!

  Als je de andere kijkcijfers bekijkt van RTL dan zie je goed dat GTST,
  er met de kijkcijfers toch een stuk boven uit komt.

  Als het op GTST gebaseerd word en gezegd word dat GTST zo slecht is,
  dan moet je dan ook alle programma’s van RTL weghalen hoppa niks meer dan.

 74. Ina

  1x in de week een weekoverziccht uitzenden via RTL lounge wat nu al gebeurd.
  Wel weg doen bij video land JE BETAALD voor deze serie ook al vind je er niets aan. Liever young & Restless terug op de buis van 17,op-18.00

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.