Beau over talkshow: ‘Geloof me, dat gaat goed komen’

Beau van Erven Dorens heeft er veel vertrouwen in dat het goed gaat komen met zijn talkshow Beau. Hij merkt nu al dat de dynamiek in de uitzendingen enorm gegroeid is. Dat zegt de presentator vandaag in het AD. Van Erven Dorens heeft zijn minst bekeken week tot nu toe achter de rug: er keken vorige week gemiddeld 446.000 mensen. Hij had op woensdag zijn minst bekeken uitzending ooit (247.000 kijkers) en op vrijdag zijn meest bekeken uitzending ooit (935.000 kijkers).

De RTL 4-presentator is ondanks de wisselende kijkcijfers alles behalve pessimistisch. “Geloof me, dat gaat echt goed komen. We hebben elke avond een leuke show. Lachen veel, leren elke dag. We willen actueel zijn, zitten erbovenop. De kijker moet ons nog even ontdekken. Een moeilijk proces. Maar soms heb je mazzel en kijken er, zoals vrijdag, 930.000 mensen.

Of dus 245.000. “Maar toen zaten we tegenover het Televizier Ring-gala.

De kijkcijfers zijn nog niet significant gestegen sinds Beau zijn bank heeft ingeruild voor een tafel. “Klopt, maar het programma heeft wel gewonnen aan dynamiek.”

Natuurlijk word ik ook wakker met de kijkcijfers, maar ik laat me er niet door raken. Daarvoor heb ik te vaak met dat bijltje gehakt. Ik kijk liever naar de show zelf. Die wordt steeds leuker en beter.”

Het AD-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen