Martien Meiland wil dat Ster naar Eva Jinek gaat

Martien Meiland hoopt dat de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice vanavond naar Eva Jinek gaat. Dat heeft de realityster, die met zijn Chateau Meiland de gedoodverfde winnaar van de Ring lijkt, gezegd op 100% NL. Ook Chantal Janzen en Floortje Dessing maken kans. “Wat denken jullie nou, ik hoop natuurlijk dat Eva vanavond wint! Mijn schattige, lieve Eva, ik vind dat zó’n leuk wijf! Buiten dat ze intelligent is, is ze ook nog eens héél erg grappig. Die kan net zo hard gillen als ik!

Rekent Meiland zelf ook al op de Ring? “Er kan nog van alles gebeuren he, mensen moeten ook nog stemmen! Dat we genomineerd zouden worden hadden we echt nooit verwacht. We wisten een jaar geleden op dit moment nog niet eens dat er een serie zou komen, het is echt een heel apart jaar geweest!

Meiland heeft heel erg veel zin in de gala-avond. “Of de Televizier-Ring doorgestoken kaart is? Geen idee, misschien is dat wel zo. Dat weet ik toch helemaal niet! Ik ben helemaal nieuw in deze wereld!

Wat gaat hij roepen als hij wint? “Dan roep ik waarschijnlijk zoiets als: ‘Wat goooeeeeeeeeed!’ Wijnen, wijnen, wijnennnn!’

Bij de heren maken André van DuinArjen Lubach en Beau van Erven Dorens kans. Chateau Meiland strijdt tegen Beste Zangers en Expeditie Robinson.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is om 21.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen