Martien Meiland: ‘Derde seizoen is nog niet zeker’

Chateau Meiland mag SBS 6 dan wel uit het slijk hebben getrokken, zoals Martien Meiland dat zelf noemde op het Televizier-gala, maar dat betekent niet dat hij er zomaar mee doorgaat. Een derde seizoen is wat hem betreft helemaal niet zeker. Dat zegt hij op Radio Veronica. Het eerste en tweede seizoen volgden dit jaar kort na elkaar. Komt nu serie drie eraan? “Nééé, daar is nog helemaal geen sprake van. Wij gaan eerst lekker het tweede seizoen afkijken en dan gaan we wel weer zien.”

Wat zijn de overwegingen die meespelen bij Meiland? “We willen ook weer een beetje rust. Het is niet alleen de serie, maar het legt zo’n druk op je. Ik was blij dat we hier om negen uur op bed lagen.”

Meiland vertelde in Pauw al dat zijn gewone leven het werken in zijn ‘chateau’ is. “Vrijdag zitten we weer vol en dan gaan we gewoon weer bedden afhalen, wassen draaien en stofzuigen. We zien wel wat de toekomst brengt. We doen alleen maar dingen die we leuk vinden, dus laten we niet op de… Hoe zeg je dat? O ja, op de zaken vooruitlopen.

Zijn dochter Maxime vertelde in een ander programma op dezelfde zender dat er wel gesproken wordt over een vervolg. “Nou ja, we zijn wel aan het praten, maar dat is niet concreet hoor. We gaan nu even onze rust pakken en het wordt nu ook rustiger omdat het winter wordt, dus we krijgen een paar dagen en daar gaan we ook van genieten. Daar zijn we ook wel aan toe.

Of ik bang ben voor overkill? Nou, ja, wel een beetje ja. Ik kan me voorstellen dat als wij de hele tijd met onze kop op tv zijn, dat mensen al heel snel denken: weg met dat hysterische gezin. Ik denk dus wel dat we het rustiger aan moeten doen, maar ook voor onszelf. We willen zelf ook even een time-out.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen