Ladies Night verliest kijkers op Net5: -25 procent

De vrouwentalkshow Ladies Night, ook wel de tegenhanger van Veronica Inside genoemd, heeft woensdagavond kijkers verloren op Net5. De tweede aflevering trok gisterenavond een kwart minder kijkers dan de première-aflevering van vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ladies Night trapte af met een voor Net5 mooie 378.000 kijkers en 8,5 procent marktaandeel en daar zijn er nu nog 282.000 (5,8 procent) van overgebleven. Een fikse daling.

Het programma van Merel Westrik kon vorige week rekenen op flink wat aanvangsbelangstelling, zeker omdat Linda de Mol te gast was in de eerste aflevering. Het is nu afwachten op welk kijkersaantal Ladies Night straks stabiliseert.

Voor Westrik is het uitermate belangrijk dat Ladies Night uiteindelijk een behoorlijke vaste kijkersschare weet te vinden, want voor dit programma verliet zij haar comfortabele baan bij het RTL Nieuws.

Misdaad Advocaten, dat voorafgaand aan Ladies Night wordt uitgezonden, verliest ook kijkers. Die titel gaat van 231.000 kijkers (4,4 procent) vorige week naar 166.000 kijkers (2,8 procent) deze week.

Al met al was Net5 met deze scores de achtste zender op prime time.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen