Keuzecommissie Songfestival heeft eerste luistersessie

Nu het Eurovisie Songfestival volgend jaar in ons land plaatsvindt zijn we drukker met de vraag wie het liedjesfestijn moet gaan presenteren dan met welke artiest we het podium op moeten sturen. Waar de presentatie achter de schermen al bijna rond is, is het keuzeproces voor ons volgende Songfestival-nummer pas net begonnen. De zesdelige commissie die onze inzending bepaalt is gisteren voor het eerst bijeengekomen en van die eerste luistersessie is een foto naar buiten gebracht.

Op de foto (zie onderstaand) is te zien hoe de zes commissielieden Jan Smit, Cornald Maas, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga, Eric van Stade (AVROTROS-directeur) en Joyce Hoedelmans (baas van de Songfestival-website) aandachtig naar muziek luisteren.

De heren zitten in een gezellige ruimte vol met oranje en rode tinten. Vier fauteuils en één baak staan opgesteld rondom een Perzisch tapijt, met daarop een kleine salontafel vol non-alcoholische versnaperingen. Het ziet er allemaal erg comfortabel uit.

Coen Swijnenberg laat weten: “Mooie ochtend gehad richting het songfestival van volgend jaar. Met de keuzecommissie namelijk de eerste luistersessie gehad!

De foto ziet u onderstaand:

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen