Kassa-kijker woest: Renze Klamer in ondergoed op tv

Renze Klamer, het aanstormende talent van BNNVARA, krijgt de wind van voren van een kijker van Kassa. Deze persoon ergert zich er mateloos aan dat hij de rubriek De Belbus week in week uit in goedkope, Primark-achtige shirts presenteert. “Ik vroeg me de afgelopen uitzending weer af: is het nou nodig dat Renze in een ‘afgewassen’ T-shirt (is ondergoed) zijn programmadeel moet presenteren“, aldus de kijker in een mail aan de redactie van Kassa, die weer is doorgestuurd aan Klamer. 

Klamer heeft de mail op zijn twitterpagina gezet. De kijker is duidelijk ‘not amused’. “Hoe normaal is het nog steeds om gekleed te gaan in een overhemd“, briest hij.

Zo kun je er echt niet bijlopen op tv, aldus de kijker. “Als hij er in z’n vrije tijd zo bij wil lopen moet hij dat vooral zelf weten, maar voor een optreden voor de tv mag je toch verwachten dat hij er, naar de kijkers toe, een beetje respectvol ui ziet.”

Hoewel Klamer boven het witte T-shirt nog een donkerkleurig jasje droeg, was wel duidelijk te zien dat het T-shirt een rafelig boordje heeft (zie ook de foto onderstaand). Het lijkt erop dat de presentator voor een heel goedkope basic heeft gekozen.

Volgens hitzanger Danny de Munk kun je voor een stijlvol, basic T-shirt het best naar de WE gaan. “WE heeft het perfecte T-shirt“, zegt hij tegen Beau Monde. “Strak om de arm, mooi om de buik en nog geen twee tientjes. Ik heb ze in meerdere kleuren, tip van Fred van Leer.”

Zelf is Klamer verbaasd over de reactie van kijker, laat hij weten op Twitter:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen