‘Jeroen Pauw stopt mogelijk met late talkshow NPO 1’

Geplaatst op wo 23 okt 2019 om 11:30

Het is niet duidelijk of de talkshow van Jeroen Pauw na het huidige seizoen terugkeert op de late avond van NPO 1. Het is ‘nog onderwerp van discussie’. Dat schrijft het AD op basis van insiders. De late avond van NPO 1 staat onder druk nu Eva Jinek heeft besloten om over te stappen naar RTL 4. Ze deelde een redactie met Pauw, maar een deel daarvan verhuist mee. De talkshowhost sprak eerder al zijn zorgen uit over een mogelijke kaalslag op de redactie en de gevolgen ervan.

Er werd nog even gesuggereerd dat NPO 1 met Pauw in gesprek zou gaan over een eenmalige verlenging van zijn talkshow per januari, om rechtstreeks de concurrentie aan te gaan met Jinek, maar dat zit er volgens die insiders niet in, meldt het AD.

Sterker nog: “Of Pauw – die niet bereikbaar was voor commentaar – überhaupt nog terugkeert op de late avond, is nog onderwerp van discussie.

Er is redelijk wat paniek bij de NPO, weet het AD. “In een moordend tempo wordt nu gezocht naar een nieuwe talkshow op NPO 1.

In navolging van Merel Westrik en Wilfred Genee noemt nu ook het AD Fidan Ekiz als de beoogd presentatrice. Ze zou een duo moeten gaan vormen met Tijs van den Brink. “De handtekeningen staan volgens bronnen nog niet op papier. Ekiz en Van den Brink maken nog eerst een proefaflevering.”

Er is al langer onrust over de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Het gerucht gaat dat hij na het huidige seizoen stopt met DWDD.

Foto: Annemieke van der Togt
84 Reacties op “‘Jeroen Pauw stopt mogelijk met late talkshow NPO 1’”


 1. Mick

  Tijd voor een WNL Talkshow.

 2. rooie Rinus

  Tsja, dat is het nadeel van al die salaris verhogende bv’tjes gerund door presentatoren. Op t moment dat je ook bij de concurrent gaat leveren en de redactie gaat mee, dan is’t klaar. Tevens lijkt dat tijdslot ten dode opgeschreven. haal het naar 22:00 en zet Omroep MAX er maar op.

 3. dynamische dennis

  “In een moordend tempo wordt nu gezocht naar een nieuwe talkshow op NPO 1.”

  Ik weet wel waarom dit is: het socialistische VARA-bolwerk ziet de propaganda kanalen onverwacht snel in elkaar donderen.

  Daarom wordt Ekiz nu naar voren geschoven en wordt dat speculaashoofd er uit wanhoop maar bij geaccepteerd.

 4. AFROTROTS

  @Mick: Proest, met Rick Nieman zeker….

 5. Curryworst

  Fidan Ekiz en Tijs van den Brink is een complete mismatch.
  Wie bedenkt dat?
  Haal dan maar fossiel Paul Witteman uit de mottenballen.

 6. henk

  Jeroen gaat naar sbs

 7. Zomaar een persoon

  @Curryworst – Paul verlangt na ongeveer een kwartier al naar z’n warme bed.

 8. Alex

  Jeroen gaat nog wel even door. Het is niet dat hij ooit andere ambities dan zijn late night show heeft uitgesproken.
  Daarnaast moet de show die hem afwisselend ook groeien.

 9. Job

  Totale chaos bij de NPO.

 10. Fopspeen Beau

  Pauw gaat niet door in januari (vervanging Jinek) maar komt gewoon weer terug ergens in april. Pauw heeft geen trek in 10 maand Pauw en ik geef hem groot gelijk.

  Vetklep Angela is weer aan het roddelen

  Telegraaf heeft de naam maar AD is nu de roddelkrant van wakker nederland.

 11. Lau

  @henk;
  Pauw past totaal niet bij SBS6, van Nieuwkerk zou al een “vreemde” zijn in het huidige plaatje.

 12. Nachash

  Het is al lang geen 1989 meer toen schokkend gereageerd werd op de overstap van prominente NPO presentatoren naar het Sterrennet TV10 van Joop van den Ende !..

  Anno 2019 is het geen ramp meer als bijvoorbeeld een Rob Trip een overstap zou willen gaan maken naar Talpa Network om daar bijvoorbeeld het Nieuws verzorgt door het Algemeen Nederlands Persbureau op de Nederlandse commerciële tv zender 6 te gaan presenten !..

  Of dat Jeroen Pauw en of Matthijs van Nieuwkerk naar John de Mol’s zenders verkassen om eindelijk na 30 jaar rustig te bouwen aan Nederlands commerciële televisie droom dat al jaren lang tegengehouden wordt in het voordeel van buitenlandse media ondernemers zoals RTL Bertelsmann !…

  De tijden zijn veranderd de kijker kiest vóór Nederlandse televisie NPO/Talpa Network !….

 13. Ron

  Vooralsnog lees ik dat Pauw alleen geen zin heeft om in januari door te gaan maar niet dat hij helemaal wil stoppen met de talkshow. Het wordt weer aardig uit zijn verband gerukt. Fidan en Tijs lijken me uitstekend.

 14. Tanja

  Nachash, hou eens op met dat stomme geklets. Voorlopig scoort Talpa nog maar met een paar programmaatjes die nu alweer voorbij zijn, het TV seizoen duurt nog lang. RTL zal gewoon blijven scoren. Mark my words…over twee jaar is SBS6 alweer verkocht door Johnnie

 15. Fabio

  Liever geen Tijs.

 16. Bears’den

  Jeroen is de allerbeste, die moet de NPO gewoon houden..
  Geef die man een miljoen per jaar en hij blijft..
  Alsof Nederland daar iets van merkt, wat een flauwekul!
  Typisch Nederland om je druk te maken om wat iemand verdient..
  Niemand die er een nacht minder om slaapt!!

 17. man pan

  Ze hebben bij de KRO-NCRV een jaar lang lopen suffen, iedereen wist dat Jinek de overstap ging maken en toch bleven ze daar in een ontkenningsfase dat ze zou blijven. En nu gaan ze allerlei duo’s uitproberen om het gat in januari op te vangen.

  Thijs is naast een goede interviewer een enorme droogkloot. Fidan is een lichtgewicht, bij Dwdd stelt ze nooit scherpe vragen zoals Simone Weimans of Roos Moggre.

  Als ik NPO was zou ik maar snel Roos Moggre en Ozcan Akyol boeken voor een pilotaflevering.

 18. Flauwe Kul

  Marco B. en Fidan?
  Daar hoor je niemand over! ☺

 19. Nachash

  12:19 Radio Télevision Luxembourg scoorde in de begin jaren nog slechter dan de 4 zenders van Talpa Network ooit gescoord hebben sinds ze eigendom van dit Nederlandse Multimediale bedrijf zijn !..
  RTL is pas goed gaan scoren nadat de Nederlanders Joop van den Ende en John de Mol programma’s gingen produceren voor CLT/RTL !..

  Daarbij komt dat niemand anders dan John de Mol bepaalt wat er met zijn Mediabedrijf gaat gebeuren, als hij die later wil gaan verkopen dan is dat zijn zaak, feit is dat hij nog de enige Nederlander is die zijn nek uitsteekt en het Nederlandse Media landschap voor de toekomst aan het voorbereiden is en de concurrentie strijd durft aan te gaan met buitenlandse media bedrijven, wat alleen maar respect kan afdwingen !..

  De tijd ìs aan hét veranderen, de kijker kiest vóór 100% Nederlandse media NPO/Talpa Network !..

 20. Mousy

  Ik vind de kop-tekst wat misleidend.

  Het gaat er volgens mij om, dat Pauw niet in januari 2020 wil doorgaan op het moment dat Eva Jinek het stokje zou overnemen.

  In januari 2020 zou dan Fidan Ekiz & Tijs van den Brink die plek van Eva gaan vervullen.

  Daarna is Jeroen Pauw weer gewoon aan de “beurt”.

 21. Robert

  Ja er is enorme onrust ontstaan, man laat me niet lachen!

 22. tom

  Waarom zou Pauw langer werken

  Verdiend nu voor 130 Dagen presenteren + voorbereiding € 1.425 per dag
  bij 2 maanden extra zakt dat naar € 1.100 per dag

  bij de commercielen wordt het € 9.250 per dag

  Wat zou jij doen?

 23. A.M.

  Rick Nieman is ook een goede en kundige presentator. Wie weet kan hij het afwisselend met Pauw doen en dan liever iets eerder op de avond beginnen!

 24. Snake Charmer

  Nachash hou je b*k eens. Niemand luister naar je.

 25. man pan

  @A.M.
  Rick Nieman is nog een grotere droogkloot dan Thijs en een ontzettend slechte interviewer (en dat zeg ik als rechtse bal).

 26. Nachash

  13:18 Niemand hoeft naar mij te luisteren ook u niet, ik geef slechts mijn zienswijze aan over bepaalde onderwerpen !…Het kan zijn dat anderen waaronder u zich daaraan ergeren,
  feit blijft wel dat ik evenveel recht heb om mij te uiten zoals u en velen anderen daar ook recht op hebben, dat is nu eenmaal onze democratische recht !…

  De tijden zijn veranderd !…

 27. Henk K.

  Laat Pauw maar lekker teruggaan naar RTL. Daar is hij ook groot geworden.

 28. einde TV

  SBS/Talpa is binnen enkele jaren eigendom van een buitenlands mediabedrijf. Mark my words! De tijden zijn inderdaad veranderd!

 29. Yvonne

  Heel jammer maar tijd voor nieuwe gezichten, niemand is onmisbaar, het wordt alleen anders.
  Zou fijn zijn als Matthijs wegging en Jeroen op dat tijdstip komt, in deeltijd.

 30. Snake Charmer

  RTL is al jarenlang marktleider in de commerciele doelgroep.

  Enige wat SBS heeft is Linda en voetbal. Denk je dat Linda voldoende is om SBS nummer 1 te maken?

  Misschien moeten ze eerst maar met een fatsoenlijke streamingsdienst komen.

 31. Nachash

  13:39 Dat zal ook in dat geval een keuze van John de Mol zijn !…
  13:43 Er kunnen nog andere presentatoren besluiten om over te stappen naar Talpa Network, ook kan in de loop van tijd de streamingdienst verbeterd worden er is nog een hoop te doen, het is een opbouwend proces !…

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 32. einde TV

  @Snake Charmer, ja hoeveel kan je van Linda verwachten. Mijn broer heeft me nodig zegt ze. Ja, dat is duidelijk, maar het is onmenselijk wat haar opdracht is op haar leeftijd. Dat gun je niemand. Talpa is een redelijk groot bedrijf en zouden in staat moeten zijn om nieuwe formats te ontwikkelen voor de kijker, maar nu moet het weer alleen van Linda afkomen. Er zal vast wel weer een serie komen, bedacht door Linda, maar hoe kan het toch zijn dat Talpa zo weinig (succesvol) nieuws brengt. Oude wijn in nieuwe zakken, de kijker trapt daar niet meer in. De tijden zijn veranderd!

 33. Mike

  @Nachash, hou dan op met dat de kijker bewust kiest voor een Nederlands bedrijf. Want dat is maar tijdelijk zo.

 34. Aquarius

  @cvurryworst
  Juist niet…twee uitersten, kan interessant worden

 35. Nachash

  (13:56) Dat is het enige grote verschil tussen Talpa Network en RTL Bertelsmann, Talpa TV is gewoon het oude Sterrennet TV10 en Sport7 én Talpa TV Tien in één, het is gewoon een laatste poging om de commerciële tv tak weer in Nederlandse handen te krijgen, anno 2019 zou de NPO ook een rol hierin moeten gaan spelen om straks niet de boor te missen wat betreft buitenlandse concurrentie Netflix Disney !..

  De tijd is aan het veranderen !…

 36. Aquarius

  @einde TV:
  dat maakt het verschil tussen RTL en SBS/Talpa, een NEDERLANDSE commerciële omroep.

 37. einde TV

  Maar daar is de Nederlandse kijker zich niet van bewust, dus die kiest daar niet voor. In andere branches realiseren ze zich veel meer dat samenwerken de enige optie is, Talpa kiest ouderwets voor een egostrijd die bij de start al verloren was. Het is inderdaad een laatste poging van een gefrustreerde man dat hij op een bepaald vlak niet succesvol is geweest. Terwijl hij op format gebied enorm veel heeft bereikt, helaas alleen in het verdere verleden. Nee al zijn focus gaat nu op het redden van een zendertje. Zo zonde!
  Resultaat: RTL heeft het zwaar, Talpa gaat het niet redden en Apple, Disney, Netflix gaan er straks met goed NEDERLANDS content vandoor. De schuld van ego’s die weigeren samen te werken.

 38. sukkel

  Jinek en consorte is voor het GROTE GELD gegaan ….hoop dat ze op dr platte bek valt en dat ze zulke lage kijkcijfers krijgt dat ze opstapt die graaier……ik kijk in ieder geval niet hoop velen met mij de Clinton fan …..vieze Bill ….die nu ook met kinderen in verband wordt gebracht de vreemdgaander..daar is Jinek Fan van zum kotzen Mevr de Moraalridder

 39. Mike

  @Sukkel, ik hoop dat Jinek met haar geld leuke dingen gaat doen! De meeste mensen graaien waar ze graaien kunnen. Ik hoop dat Jinek het goed gaat doen bij RTL en ook dat de NPO een succesvol alternatief gaat bieden! Dat is in het belang van de kijker, niet alleen mensen onderuit willen zien gaan.

 40. Wendy's dealertje

  MvN gaat naar RTL, JP gaat DWDD doen.

 41. Nachash

  14:15 De buitenlandse RTL is in deze geen partij, het gaat om de NPO en de grootste Nederlandse Media bedrijf Talpa Network met steun van de Nederlandse regering qua wetgeving om niet weer achter de feiten aan te gaan lopen zoals de geschiedenis van 30 jaar commerciële tv telkens heeft laten zien.

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 42. einde TV

  @Nachash, het maakt niet uit of het RTL is of de NPO. Talpa zal moeten samenwerken en de Nederlandse regering zal geen steun verlenen aan commerciële mediabedrijven. Wat een totale onzin.

  Er werken heel veel Nederlandse mensen voor RTL, het is heel belangrijk voor de werkgelegenheid. Bijna alle multinationals zijn in handen van buitenlandse partijen, maar zijn voor de Nederlandse economie en werkgelegenheid zeer belangrijk!

 43. Realist

  Mogelijk wil Jensen wel een dagelijks programma aanleveren voor weinig geld op NPO1.
  Dan kan eerlijk worden beoordeeld of het veel of weinig kijkers trekt.
  https://youtu.be/hXqEW_hVD6E

 44. Snake Charmer

  Nacash jij domme hond denk je nou echt dat het iemand wat kan schelen dat RTL geen Nederlands bedrijf is?

  Denk je dat mensen TV kijken op een Nederlandse Philips TV of een buitenlandse Samsung TV? Ga op de snelweg spelen jij rare vreemde nationalistische hond.

 45. Nachash

  14:33 Er kan worden gewerkt aan 1 platform voor Nederlandse media zowel publiek als commercieel met Nederlandse media partijen die ertoe doen zoals NPO en Talpa Network, hiervoor zijn wetswijzigingen nodig die de regering in het belang van de toekomst van de Nederlandse media zou moeten willen doorvoeren.

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 46. einde TV

  @Nachash, je bent gewoon hilarisch! Ik ben erin getrapt, zal niet meer inhoudelijk reageren. Je bent echt niet van deze wereld. Ik wens je veel succes met je domme uitspraken. Oude communist!

 47. Nachash

  14:40 Met uw opmerking beledigd u slechts honden !..
  Het heeft totaal niets met nationalisme te maken, maar meer met het strategisch beschermen van eigen cultuur binnen Europa niet meer en niet minder net zoals een Duitser een Fransman of een Italiaan of welk land dat ook doet !..
  De beschikking over eigen media en het levensvatbaar houden voor de toekomst is ook een recht !…

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 48. einde TV

  @Nachash, je hebt het zo mis. Er zijn zoveel kansen voor Nederlandse bedrijven en ondernemers, maar vooral door de wereld als 1 markt te zien en samen te werken.
  En de NPO bewaakt iets van de eigen cultuur. Talpa zeker niet!

  U tijd is blijkbaar geweest, met alle respect. Ga eerst eens echt lezen over hoe de nieuwe wereld in elkaar zit.

 49. @Nachash

  Nationalisme? Welk land vertegenwoordig je?
  Aan je Nederlands te zien, kom je uit Mozambique.

 50. einde TV

  En maar beledigen… inhoudelijk kom je alleen niet ver

 51. Nachash

  14:55 Wat als straks de boot gemist wordt en in Nederland massaal alleen maar naar Netflix en Disney wordt gekeken, hoe zit het dan met de NPO bewaakt deze dan nog steeds iets van de eigen cultuur ?..

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 52. einde TV

  De NPO zal echt wel blijven bestaan, alleen Talpa niet. En cultureel behoud is iets wat vanuit mensen zelf moeten komen. Dat kun je niet afdwingen, alleen in jouw communistische gedachtegoed. Als mensen niet naar culturele programma’s kijken geven ze duidelijk aan dat TV niet de plek is voor cultureel erfgoed. En daar kan ik me prima in vinden. En nogmaals de NPO is geschikt en bedoelt om daar op in te springen, stop met die onzin over Talpa.

 53. Henk

  Talkshows zijn plat vermaak en de burger word niet juist geïnformeerd met zo’n show. Laat maar lekker klappen die boel.

 54. Nachash

  Zal de NPO bestaansrecht blijven hebben wanneer in de toekomst kijkers massaal weg blijven ?.. Cultuur behoud is ook iets dat onder andere via de media word overgedragen,
  Talpa Network dat op dit moment 100% Nederlands is is ook onderdeel van Nederland en de Nederlandse cultuur net zoals de NPO !..

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 55. Snake Charmer

  Nachash is gewoon een trol of hij is gewoon een van de vele gekkies. Denk trouwens het laatste.

 56. Nachash

  De Nederlandse kijker laat zich niets wijs maken en kiest vóór de Nederlandse PO en Talpa Network !..

  RTL Bertelsmann hartelijk dank voor 30 jaar Nederlandstalige televisie vanuit Luxembourg !…

  De tijden zijn veranderd !…

 57. einde TV

  @Nachash, je ziet echt de nieuwe wereld niet. TV is maar een klein deel van het totale medialandschap. En waarom zou je sowieso een bedrijf adoreren om zijn oorsprong als het bedrijf zelf toegeeft op termijn de boel te verkopen aan een buitenlandse partij?
  De tijd is aan het veranderen maar jij ziet het niet, maar roept het alleen maar.

 58. einde TV

  Wat denken jullie, nachash een 60plusser of een 70plusser,? Ik vind het zo zielig als mensen niet meer mee kunnen in de nieuwe wereld. Dat meen ik oprecht. Jammer genoeg is deze man niet meer in staat om te nuanceren en te leren, dat is het begin van het einde…

 59. Nachash

  14:37 Jensen zou op de Nederlandse NPO3 of op SBS9 gewoon uitzendtijd moeten kunnen kopen !…Hij roept niet op tot haat, maar geeft gewoon een kritische noot en een net even andere kijk op zaken !…
  Dat geldt ook voor Café Weltsmerch !..

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 60. Henk K

  @Nachash, of je het nou leuk vind of niet, RTL zal blijven.

  Dat het geen Nederlandse omroep is valt overigens geheel te wijten aan de laffe NPO die bang was voor concurrentie en de slappe, Nederlandse regering die als aan loops teefje achter de NPO aanhuppelde.

 61. Mike

  Pff ik vind die Nachash zo irritant. Het getuigt van alles wat er mis is in dit land.

  Maar de tijd is aan het veranderen!! En ik hoop dat hij nog meekomt en een beetje geluk haalt uit positieve energie.

 62. Nachash

  15:29 Ik kan het volledig met u eens zijn over de Nederlandse regering die in 1989 wettelijk achter de feiten aan liep, dat moet de huidige en de toekomstige Nederlandse regering zien te voorkomen ..John de Mol wil nu met Talpa Network de concurrentie aangaan met die buitenlandse media concern van Bertelsmann !…
  De regering zou daarop vroegtijdig moeten inspelen met ondersteunende wetgeving richting de NPO wat dat betreft !…

  De tijd ìs aan hét veranderen !.

 63. Nachash

  15:31 Dit is alleen maar Positieve energie hoewel het voor velen negatieve energie lijkt !…

  De tijd ìs aan hét veranderen !…

 64. einde TV

  @Nachash, wat er tussen de regering en de NPO moet plaatsvinden staat los van Talpa, het bedrijf wat binnen enkele jaren in buitenlandse handen is gevallen

 65. Nachash

  15:44 Tot die tijd is en blijft het een Nederlandse onderneming van de Nederlander John de Mol !..

  De tijd ìs aan hét veranderen !..

 66. einde TV

  @Nachash, zo belangrijk vind je cultureel behoud dus. Dat het je niet uitmaakt hoe het er morgen uitziet, maar alleen focus legt op vandaag.

  Er werken veel meer Nederlanders voor RTL NEDERLAND dan bij TALPA NETWORK.

 67. Nachash

  15:52 Wat dacht u van de robotisering van bedrijven in Nederland, hoeveel werkplaatsen gaat dat de Nederlanders kosten ?…

  Dit is onderdeel van de veranderende tijd !..

 68. Beatrijs van Nimwegen

  @Nachash
  Leuk dat je zoveel bijdraagt hier. Wel jammer dat je een onleesbare en dus minder sympathieke naam gebruikt.
  Ook zou je beter kunnen zeggen dat de tijdgeest verandert. Tijd verandert namelijk altijd, dat is geen echte uitspraak.

 69. Nachash

  15:58 Onleesbaar zegt u maar tegelijkertijd geeft u aan dat het een minder sympathieke naam is …geen echte uitspraak van uw zijde ?…

  Tijd veranderd áltijd, NPO/Talpa Network !…

 70. einde TV

  @Nachash, reageer nou eens inhoudelijk en kom niet met feitjes die een gemiddelde nederlander al kent. Tijd verandert altijd, de mens helaas niet altijd in hetzelfde tempo mee… Succes!

 71. Nachash

  16:04 U kunt ook besluiten om daar niet meer inhoudelijk op in te gaan zoals u zojuist aangaf dit niet meer te zullen doen en zich vooral daaraan niet te gaan ergeren, .. zoals u mij succes toewenst wens ik u deze ook toe !…

  De tijden zijn veranderd !…

 72. Snake Charmer

  Kan die Nacach niet verbannen worden met z’n dom gezeik steeds. Elk onderwerp/discussie wordt verpest door hem.

 73. Sante Brun

  Heel af en toe stuit ik op het ochtendprogramma van WNL. Deze week toevallig met… Sy Winia. Need I say more? En Rick Nieman volgt braaf de rechtse ideologie. Doorvragen is daar niet bij als vermoed wordt dat de telegraaflezer dat niet waardeert. En trouwens: wie gelooft dat Nieman echt Italiaans spreekt?

 74. X

  Wat een vervelende mensen hebben deze site ontdekt.
  Was paar jaar geleden wel anders.
  Gaat echt nergens meer over.

 75. aammehoela

  Pauw doet het prima. Dus hopelijk gaat hij gewoon door. Hij weet ook wel dat hij bij de CO nooit meer hetzelfde resultaat kan halen. En verder dat gezeur over links en rechts. Niet enkel onderwerp is links of rechts.

 76. ano@niem.nl

  Minder linkse talkshows zou de NPO goed doen. Minder VARA.

  Ik zie Pauw zo weer opduiken bij een van de commercielen. Het is ook een goede nieuwsanchor voor RTL of straks voor het SBS nieuws.

 77. Re-cycle

  Pauw naar tijdslot DWDD!

 78. Boy

  We verdrinken onder hand in de talkshow’s maar je hoeft niet te kijken.
  Pauw die stopt ik denk dat het nog wel een tijd zal doorlopen.

  Eerst Eva Jinek die vertrekt naar RTL4 in januari…

 79. Winterklaar

  Vort met al die kakelprogramma’s.

 80. Ben

  De echte kijkcijfers lekken steeds meer uit van beide engnekken jinek en pauw minder dan 500.000 kijkers en nu vluchten ze voor geld naar de commercie maar daar worden ze nog meer uitgekotst dat deze 2 staatsomroeptoeters met de verkiezingen ontmaskert zijn is al wel duidelijk worden overal met boycot genegeerd zijn besmet geraakt beide en psychiatrisch patientje mattijsje ook walgelijke fakelieden die echt nog steeds denken dat kiezers dom zijn op t internet worden ze “kapot” geschreven ze zijn volledig doorzien

 81. Johan

  Zet Simone Weimans samen met Fidan op een talkshow. Lijkt me een interessante combi

 82. 4608351 5 Willem Thomas D

  Ik heb die Pauw nooit voor vol aangezien. Hij overcompenseert zijn plastic onzekerheid door absurd lelijke narcistisch foto’s tussendoor te gooien. Wat een overdosis aan onzekerheid over zijn eigenwaarde met die zombieblikken.

 83. Jensen

  Breaking news!

  Pilot met Kwalbert en mij was een eclatant succes!

 84. A. Verlintworm

  Ssst!
  👍

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.