Jan de Hoop wil eigen praatprogramma op RTL 4

Geplaatst op do 17 okt 2019 om 13:15

Jan de Hoop zou het leuk vinden om een interviewprogramma te maken voor RTL 4, waarin hij de tijd krijgt om langere gesprekken te voeren. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Dankzij de nieuwe tv-baas van RTL, Peter van der Vorst, is De Hoop binnenkort voor het allereerst te zien met een eigen programma op prime time: Jan Houdt Hoop beleeft op woensdag 30 oktober zijn debuut als opvolger van Ranking the Stars op RTL 5. Dit prime-time-avontuur smaakt hem naar meer.

De Hoop hoopt net zo succesvol te zijn als Paul de Leeuw is. “We hopen op dezelfde kijkcijfers, maar je weet het niet.

Hij wil eerst even aanzien hoe het gaat met de kijkcijfers van Jan Houdt Hoop. “Laten we eerst even afwachten of dit goed gaat en of de mensen het leuk vinden en RTL het leuk vindt. Dan merk ik het vanzelf wel. Ik heb niet zo’n wilde ambitie om nu meteen een heel programmapakket te presenteren, maar wie weet.”

Als het aanslaat dan heeft De Hoop al een tv-idee klaarliggen. “Ik zou het ook wel leuk vinden om een programma te maken waarin ik met mensen wat langere gesprekken kan voeren. Geen talkshow, maar wat langere gesprekken voeren met mensen lijkt me leuk. Over van alles en nog wat. Over het leven. Ik wil op locatie mooie dingen maken. Dat lijkt me nog wel aardig zo op m’n oude dag.”

Foto: RTL
21 Reacties op “Jan de Hoop wil eigen praatprogramma op RTL 4”


 1. Suzy Wang

  asjeblieft zeg.Hebben ze nou niks anders als die flauwe vent?

 2. Kees

  Niet doen…. Ontbijtnieuws ook een parodie geworden op gewoon nieuws “Namens de volledige ontbijtnieuwsploeg en zeker ook namens ……. een fijne dag” Nou en…!

 3. Tante Es

  Jan, sluit het nu netjes af allemaal, en luister naar Es, Niet doen!. Een langere CV is niet perse beter. Ik smeek je bijna, hou de eer aan jezelf en ga lekker rentenieren.

 4. WaveX

  We willen allemaal zoveel!!

 5. Jan Versteegh

  Met dat geverfde gekke kapseltje, haha

 6. Sjonnie

  De Gerard Ekdom van het nieuws! Zelfs met een berg zout, blijven zijn woordgrappen flauw!
  Maar als zijn eerste gast Marco of Iris is dan gaan we allemaal kijken!

 7. anoniem

  nee jan de hoop

  niet doen

  je bent

  veel ste lelijk

  ga oudjes op de po zetten

  begrijp je

 8. Valereo

  Zeker doen Jan en zeker niks van aantrekken wat andere zeggen

 9. Ron

  Een belangrijke rol in een nieuw te produceren ochtendshow voor RTL 4 a la NBC’s Today in de US.

 10. L.

  Een ochtendprogramma zou ik wel bij hem vinden passen, maar ik denk dat hij als nieuwslezer er niet te veel bij moet gaan doen. Gun hem wel alle succes.

 11. Pauline

  Jan ik heb ook de indruk dat het met jou wel een succes kan worden !

 12. Generatie Ruk (door het beleid)

  Onze oma Tieterlied wil ook 3 programma’s … ze mist net als Jan de hoop het talent daarvoor… natuurlijk kan het dan toch… youtube staat vol vaggerenbagger.. dus broadcast yourself.

 13. zeep

  Lollige Jan op de vroege morgen, die getrouwd is met zijn rtl4.

 14. Marianne

  ‘S nachts?

 15. Bart

  @Ron Dat is een ambitie van Peter maar dat gaat er voorlopig echt niet komen. Veel te duur en bij dat tijdstip ligt totaal de prioriteit niet. Als ze toch iets van duiding willen in de ochtend dan kan RTL eens in gesprek met het AD. Van 6.30 tot 10.00 om het half uur Ontbijtnieuws en Ochtendshow to go.

 16. Cafeine

  Jan de Hoop, een prettig persoon om naar te kijken en te luisteren.

 17. Er ist wieder da

  Er is geen hoop meer…

 18. Plomber du sac

  Het staat bij Jan, gezien zijn leeftijd, waarschijnlijk op zijn bucket list. Maar het gaat natuurlijk niet gebeuren, kom op zeg. In Huize Kootwijk zitten genoeg eenzame ouderen om langere gesprekken mee te voeren.

 19. jan de hoop

  Maar zoals altijd ga ik eerst op vakantie naar Thailand ,lekker jonge knapen uitwonen, zin in heerlijk.

 20. Vibrator-Johnnie

  Jan de Hoop, wil je mijn dildo lenen?

 21. Nerd

  Als je af en toe zijn vlogs bekijkt, dan weet je dat RTL er goed aan zou doen om hem die kans te geven! Wat een charisma en wat een top interviewer! Ik zeg Peter go for it! Er kunnen nog wel wat meer flops bij op RTL! Idee; misschien vaste invaller maken voor Beau…..en Jinek…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.