Jan de Hoop wil eigen praatprogramma op RTL 4

Jan de Hoop zou het leuk vinden om een interviewprogramma te maken voor RTL 4, waarin hij de tijd krijgt om langere gesprekken te voeren. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Dankzij de nieuwe tv-baas van RTL, Peter van der Vorst, is De Hoop binnenkort voor het allereerst te zien met een eigen programma op prime time: Jan Houdt Hoop beleeft op woensdag 30 oktober zijn debuut als opvolger van Ranking the Stars op RTL 5. Dit prime-time-avontuur smaakt hem naar meer.

De Hoop hoopt net zo succesvol te zijn als Paul de Leeuw is. “We hopen op dezelfde kijkcijfers, maar je weet het niet.

Hij wil eerst even aanzien hoe het gaat met de kijkcijfers van Jan Houdt Hoop. “Laten we eerst even afwachten of dit goed gaat en of de mensen het leuk vinden en RTL het leuk vindt. Dan merk ik het vanzelf wel. Ik heb niet zo’n wilde ambitie om nu meteen een heel programmapakket te presenteren, maar wie weet.”

Als het aanslaat dan heeft De Hoop al een tv-idee klaarliggen. “Ik zou het ook wel leuk vinden om een programma te maken waarin ik met mensen wat langere gesprekken kan voeren. Geen talkshow, maar wat langere gesprekken voeren met mensen lijkt me leuk. Over van alles en nog wat. Over het leven. Ik wil op locatie mooie dingen maken. Dat lijkt me nog wel aardig zo op m’n oude dag.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen