Hangjongeren intimideren vrouw op leeftijd in RTL-show

Geplaatst op ma 14 okt 2019 om 14:50

Over ruim twee weken begint Jamai Loman op RTL 4 met zijn nieuwe donderdagshow Hoe Zal Ik het Zeggen? en de zender onthult op YouTube de eerste beelden, maar die vallen niet bij iedereen in de smaak. Het gaat om een korte teaser, waarin te zien is hoe een dame op leeftijd wordt lastiggevallen door drie hangjongeren. Aanvankelijk reageert ze laconiek, maar daarna wordt ze er toch wel vrij ongemakkelijk van. Dit zijn geen leuke beelden, klinkt het in de comments op YouTube.

Kijker Art vindt het heel vervelend voor de mevrouw. “Wat blijft ze keurig.. Ik vind het heel intimiderend, bah“, zegt hij. En Semih zegt: “Vrouw zit rustig op terras laat haar met rust.

De teaser, die u onderstaand kunt bekijken, eindigt vrij abrupt midden in de scène, dus naar de afloop is het nog even gissen. Wel onthult RTL wat andere details over deze tv-show.

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, een Nederlandse versie van het gelijknamige programma uit Vlaanderen, is volgens RTL een ‘feel-good programma’ waarin Jamai mensen helpt om ‘op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen’.

Welke onderwerpen komen voorbij? “Het zijn boodschappen die variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-up call en alles-er-tussenin.

De boodschappen worden verpakt in verborgen camera scenes die complete verbazing oproepen en gepaard gaan met reacties vol emotie. “Jamai gaat in gesprek met de afzender van de boodschap om uit te zoeken wat ze zouden willen meegeven.”

Jamai laat weten: “Ik kijk ontzettend uit naar de uitzendingen van dit toffe programma, het is een feest om te mogen maken. We vertellen bijzondere verhalen en verrassen mensen met diverse boodschappen. Van ‘help eens wat vaker in huis’ tot ‘bedankt dat je er altijd voor me bent’. We hebben Bekende en onbekende Nederlanders overvallen met de meest uiteenlopende verrassingen, het is een programma met veel humor, maar ook af en toe een traan.

Hoe Zal Ik Het Zeggen? wordt door Skyhigh TV geproduceerd en is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

De beelden:

Foto: RTL
33 Reacties op “Hangjongeren intimideren vrouw op leeftijd in RTL-show”


 1. Mensen toch...

  Dit is toch vreselijk. Je wordt op straat al vaak genoeg geïntimideerd door die gasten. Ook nog in scène gaan zetten dan.

 2. mrmk02

  WIE VERZINT DIT??

 3. Hij

  Die vrouw is een actrice.

 4. Vic

  Net zo slecht als de gemiddelde scene uit GTST…

 5. wandelgangen

  RTL levert dit seizoen heel wat gedrochten af, dit is er 1 van. Bij perspresentatie gezien en dit wordt niks, noppes, nada.

 6. JDJ

  Walgelijk.

 7. Boy

  Dit programma is nog nepper dan GTST maar dat is ook de Bedoeling hé ;)

 8. OMG

  Vreemd dat dit op RTL 4 wordt geprogrammeerd… is eerder iets voor RTL 5, of Videoland…

 9. Ron

  Dit slaat echt nergens op. Deze teaser laat toch helemaal niets zien van hoe het programma gaat worden. Dit lijkt meer op een candid camera-achtig programma.

 10. Boy

  Het lijkt Foute Vrienden wel van Rtl5…….

 11. Achja

  Deze rot k.nker koppen waarschijnlijk van Marokkaanse afkomst
  zie je vaak genoeg zo reageren.🤡

 12. jaap knaap

  soort hufterproof?

 13. Eric

  De volgende zeperd komt er al weer aan.

 14. albert

  ik heb op youtube de belgische stukjes gekeken , maar ik zie er weinig humor in….lijkt beetje op candid grappen met stukje hufterproof

 15. Mick

  Peter van der Vorst is één grote faler. Gelukkig heeft SBS6 de laatste tijd leuke programma’s. Dit verzin je toch niet.

 16. StefanV

  Het zal wel aan mij liggen, maar ik heb nu al gegeten en gedronken…

 17. T

  Hier gaat RTL de oorlog mee winnen hoor! Jamai… Één en al act.

 18. WEST*

  BOYCOTTEN DAT HELE RTL WAT EEN WANSMAAK , EN DIEGENE DIE ER NAAR KIJKEN ZIJN OOK NIETS IN DEZE WERELD , PLEBS VAN T LAAGSTE SOORT

 19. Lies

  Nou ja zeg? Als dat mijn moeder was…
  dan had iemand nu een heel groot probleem.

 20. 8met

  en alweer die vieze stink marokanen met hun grote bek

 21. WaveX

  Halve nichten met die strakke pyjama pakjes aan. Piept wel anders als hij aan dat vlasbaardje over het hele terras wordt getrokken. RTL of geen RTL! Ze hebben wel een doodsverachting. Normaal staan ze met minimaal 9 man om dit soort oudere mensen heen.

 22. Sjaalie van der Klappe

  Wat een flutprogramma dit. Leuk dat het blijkbaar kijkers trekt in België, maar hier gaat het snel weer van de buis af.

 23. Robin Martens Lover

  Soort Hufterproef met de verborgen camera ?

 24. Nachas

  Totaal niet verstandig om uitgerekend deze jongens mee te laten werken aan dit wederom kansloze programma van RTL Bertelsmann! Dit programma draagt slechts bij aan de vermeerdering van vooroordelen en stigmatisering van met name deze groep jonge Nederlanders met een Marokkaanse migratieachtergrond.

  RTL Bertelsmann is aan zijn laatste hoofdstuk bezig in Nederland en denkt met dit programma het nog te kunnen keren,…kansloos !……

 25. cafeine

  Zouden ze dit nu ook bij “moeders, zusters, familie enz enz” met dezelfde achtergrond als die zij hebben, doen?
  Nu zal dit in scene gezet zijn, zo niet neem ook eens iemand met wat-voor-een-achtergrond dan ook te grazen.

 26. Pablo ijscobar the first

  @nachas goed verwoord, klasse. Bewust een spagaat maken voor de al niet slimme kijkers met een hoog tokkie gehalte. Dit is koren op de molen. Onvoorstelbaar . Kijken of de politiek hierop gaat reageren. De bedoeling van dit programma dient enkel en alleen een hoger doel. Onrust zaaien en nog meer haat onderling.

 27. Slam

  man, man, man of we nog niet genoeg een hekel hebben aan dit soort figuren.

 28. Rector de Gier (overspannen thuis)

  Jamai Loo-man moet heel snel terug naar de moedermavo. Waarom hebben al die zogenaamd bekende Nederlanders toch geen enkele opleiding en zo een opvallend laag IQ? Weg ermee.

 29. Minder of Mirjam

  Lijkt alsof RTL de MC-gifbeker van SBS heeft cadeau gekregen. Alles wat ze doen wordt afgezeken hier.

  En ook nog op een HALVE promo. Als Juf Ank vervelend is vinden we dat hilarisch, maar dit is weer walgelijk. Meten met twee maten MC reaguurders!

 30. Henk

  Er zijn ook mensen die profiteren van die dingen. Laat dat dan eens zien. En dan niet alleen vanuit je eigen perspectief. Als ouderen de hersens worden ingeslagen dan zou je niet verbolgen mogen zijn?

 31. Linn

  Hahaha jlet goed op de ongen zwarte shirt blauwe broek .dat is dus amin !!!! meneer houd wel van lekker snuifjess word je zo zelfverkerd van toch…(zijn eigen woorden)na kijk zen kop😂 coke verslaafde gast jij dat je ook zo lijp alles voorelkaar krijgt verbaasd mij nog het meest ..mensen gaan je zien nu snuif snuif dat niemand dat door heeft gap wauw 😮

 32. Linn

  Let goed op de jongen zwarte t-shirt en blauwe broek .dat is dus amin !!!! meneer houd wel van lekker snuifjess word je zo zelfverkerd van toch…(zijn eigen woorden)na kijk zen kop😂 coke verslaafde !!!!gast jij dat je ook zo lijp alles voorelkaar krijgt verbaasd mij nog het meest ..mensen gaan je zien nu snuif snuif dat niemand dat door heeft gap wauw 😮

 33. Linn

  Na donker blauwe shirt🤦🏼‍♀️ ben kleuren blind Misvhien maar gaat om de jongen in donker blauwe polo en blauwe trainings broek is en junk!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.