Hangjongeren intimideren vrouw op leeftijd in RTL-show

Over ruim twee weken begint Jamai Loman op RTL 4 met zijn nieuwe donderdagshow Hoe Zal Ik het Zeggen? en de zender onthult op YouTube de eerste beelden, maar die vallen niet bij iedereen in de smaak. Het gaat om een korte teaser, waarin te zien is hoe een dame op leeftijd wordt lastiggevallen door drie hangjongeren. Aanvankelijk reageert ze laconiek, maar daarna wordt ze er toch wel vrij ongemakkelijk van. Dit zijn geen leuke beelden, klinkt het in de comments op YouTube.

Kijker Art vindt het heel vervelend voor de mevrouw. “Wat blijft ze keurig.. Ik vind het heel intimiderend, bah“, zegt hij. En Semih zegt: “Vrouw zit rustig op terras laat haar met rust.

De teaser, die u onderstaand kunt bekijken, eindigt vrij abrupt midden in de scène, dus naar de afloop is het nog even gissen. Wel onthult RTL wat andere details over deze tv-show.

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, een Nederlandse versie van het gelijknamige programma uit Vlaanderen, is volgens RTL een ‘feel-good programma’ waarin Jamai mensen helpt om ‘op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen’.

Welke onderwerpen komen voorbij? “Het zijn boodschappen die variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-up call en alles-er-tussenin.

De boodschappen worden verpakt in verborgen camera scenes die complete verbazing oproepen en gepaard gaan met reacties vol emotie. “Jamai gaat in gesprek met de afzender van de boodschap om uit te zoeken wat ze zouden willen meegeven.”

Jamai laat weten: “Ik kijk ontzettend uit naar de uitzendingen van dit toffe programma, het is een feest om te mogen maken. We vertellen bijzondere verhalen en verrassen mensen met diverse boodschappen. Van ‘help eens wat vaker in huis’ tot ‘bedankt dat je er altijd voor me bent’. We hebben Bekende en onbekende Nederlanders overvallen met de meest uiteenlopende verrassingen, het is een programma met veel humor, maar ook af en toe een traan.

Hoe Zal Ik Het Zeggen? wordt door Skyhigh TV geproduceerd en is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

De beelden:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen