GeenStijl wil Vogelaar-fragment niet delen na zelfmoord

GeenStijl wil het beruchte fragment waarin Rutger Castricum politica Ella Vogelaar treitert niet delen met andere media nu de oud-minister zelfmoord heeft gepleegd. Dat laat de website weten in een blogpost. Het bewuste GeenStijl-interview bracht Vogelaar in ernstige velegenheid. Ze probeerde steeds bij Castricum weg te lopen, maar hij bleef haar continu volgen, waarna een ongemakkelijke, minutenlange stilte volgde. Dat gedrag ging ‘een Ella Vogelaartje’ heten.

GeenStijl wil niet meewerken aan de herpublicatie van die beelden. “Come on guys. Dat is een eeuwigheid geleden, focus op wat echt belangrijk is en waag het niet te mailen of jullie dat bewuste tv-fragment mogen gebruiken. Depressies zijn echt zwaar klote. Zorg goed voor elkaar: 0900 0113.

Het bewuste fragment wordt door diverse media aangehaald nu Vogelaar is overleden. Tot ergernis van GeenStijl zelf. “Het was allemaal weer de schuld van GeenStijl, aldus de NOS. En in ANP Photo is die gemene Rutger (nu op de NPO) zelfs de vierde foto.

Vogelaar is maandag in haar woonplaats Utrecht overleden. Volgens haar partner Onno Bosma leed ze al geruimere tijd aan depressies.

Foto: GeenStijl

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen