Feest bij Shownieuws: ‘Ring eindelijk weer naar SBS 6!’

De presentatoren van Shownieuws hebben gisterenavond de champagne ontkurkt om het nieuws te vieren dat SBS 6 voor de tweede keer in zijn bestaan de Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. Vlak voordat de showrubriek begon was op NPO 1 te zien hoe Chateau Meiland met de prestigieuze tv-prijs naar huis ging. “Het is fantastisch. We moeten er even bij stilstaan: eindelijk na zestien jaar weer een Ring voor SBS 6“, zei presentatrice Airen Mylene enthousiast tegen haar collega’s.

Collega Evert Santegoeds vindt dat Chateau Meiland de Ring meer dan verdiend heeft. ‘Dit programma begon, het was hartverwarmend en hartstikke leuk. Het publiek heeft het echt in het hart gesloten.”

Airen Mylene: “Ik vind het ook zo fantastisch hoe ze die speech hebben gedaan, want die was ook gewoon goud. Fantastisch! We zijn uit het slijk getrokken!

De enige andere keer dat SBS 6 de Ring won, was in 2003 met Hart in Aktie. “Het is al even geleden, dus het voelt voor ons wel goed hè? Hart in Aktie was alweer de laatste keer.”

Ook verslaggeefster Celine Huijsmans was trots op haar SBS 6. “We hebben hem nu gewoon weer te pakken!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen