Erik van der Hoff na 24 jaar weg bij BlazHoffski

Erik van der Hoff stapt na 24 jaar op als creatief directeur van het succesvolle tv-productiebedrijf BlazHoffski, dat hij in 1996 samen met zijn compagnon Dan Blazer heeft opgericht. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft het bedrijf laten weten. BlazHoffski is bekend van programma’s als Toren C, Hello Goodbye, Verborgen Verleden, Sluipschutters, Keuringsdienst van Waarde, Foute Vrienden, The Big Escape, Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, vooral NPO-titels dus.

Van der Hoff is trots op wat ze hebben neergezet. “Ik ben trots op het bedrijf dat Dan en ik 24 jaar geleden samen zijn begonnen. Het is altijd onze kracht is geweest om goede mensen om ons heen te verzamelen. Er heerst een makerscultuur bij BlazHoffski. Inhoud, plezier en kwaliteit staan altijd voorop. Wij zijn de producent met de mooiste programma’s die in Nederland te zien zijn.

De tv-maker was de laatste jaren ook buiten BlazHoffski actief. Als zanger en muzikant, als adviseur en met bierbrouwerij Leeghwater. “Wat als hobby begon, kost steeds meer tijd, evenals de werkzaamheden als adviseur van startende (media) ondernemers en de Media Borrel Noord. Ik heb nog zó veel dromen, plannen en ideeën die niet gerealiseerd kunnen worden als ik vast bij BlazHoffski blijf. Daarom moest ik deze knoop wel doorhakken.”

Dan Blazer vindt het jammer: ”Erik en ik hadden een huwelijk dat al meer dan 24 jaar duurt. Dat wordt nu latten en dat voelt gek, maar ook logisch. Erik blijft betrokken bij een aantal programma’s en projecten, ook in de toekomst. Dus gelukkig is het niet echt een afscheid.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen