Cindy Pielstroom mist tv soms: ‘Het is makkelijk cashen’

Cindy Pielstroom was jarenlang een opvallende tv-verschijning dankzij haar pittige voorkomen en haar kleurrijke kapsels, maar ze verdween vijftien jaar geleden vrij geruisloos van het scherm. Inmiddels is ze bijna 50 en werkt ze – al sinds 1999 – als creatief directeur van het evenementenbureau Connecting People. Mist ze Hilversum wel eens? “Soms. Het is een eenvoudig leven; je doet je dingetje en je krijgt er goed voor betaald. Tot je ouder wordt en je interesse verschuift“, zegt ze in het AD.

Tot en met 2003 presenteerde zij het kinderprogramma @Cindy’s tijdens het Yorkiddin’-blok op Yorin. “Ik vond het heerlijk mijn eigen kinderprogramma @Cindy’s te presenteren, maar besloot op een gegeven moment dat het genoeg was en nam ontslag.”

Ze doet momenteel iets met bewustwording van klimaatverandering. Dat is hard nodig, constateert Pielstroom momenteel op haar vakantie in Benidorm. “Ik ben nu in Benidorm bij mijn ouders en vraag me af wat er met de wereld is gebeurd. Wat zijn we slecht voor onszelf gaan zorgen en vergeten van onszelf te gaan houden! Al die dikke mensen hier… Dat kan toch niet goed zijn.

Gelukkig kan ze met haar bedrijf bijdragen aan een betere wereld. “Ik moest erom lachen, maar het maakt me ook verdrietig. Als ik die emotie voel, dan wil ik er in mijn werk iets mee.

Het hele interview met Cindy Pielstroom en een actuele foto van de presentatrice vindt u op de website van het AD.

Foto: Yorin

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen