Art Rooijakkers wil niet verder met Zomer met Art

Art Rooijakkers is niet van plan om in 2020 opnieuw een zomerse talkshow te maken op de late avond van RTL 4. Dat heeft hij vanmorgen verteld aan dj Koen Hansen op 100% NL. Zomer met Art was afgelopen zomer een behoorlijk tv-gedrocht met bijpassende kijkcijfers. Van zoiets moet je natuurlijk geen vervolg willen. “Een nieuw zomerprogramma? Nee, ik heb dat afgelopen zomer met plezier gedaan maar ik denk niet dat er een nieuw seizoen in zit”, aldus de presentator.

Rooijakkers maakt zichzelf wijs dat het een eigen keuze is. “Ik heb deze zomer veel tijd gemist met mijn tweeling. Als het even kan, laat ik het corvee graag aan iemand anders over.”

Bovendien is er geen plek meer voor een zomertalkshow, stelt Rooijakkers. “Eva en Beau gaan dat volgens mij nu gewoon met zijn tweeën doenJe weet natuurlijk nooit wat er in de toekomst gebeurd, maar voorlopig was dit het allerlaatste seizoen van Zomer met Art. Nu mijn kinderen nog jong zijn, wil ik de zomer lekker met hen doorbrengen.

Vanavond start zijn nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, het programma wat hij van Peter van der Vorst over heeft genomen: “Peter van der Vorst heeft met de eerste aflevering meegekeken en laten weten dat hij tevreden is. Dat is natuurlijk fijn, wanneer de baas dat zegt. En zijn tips? Dat ik gewoon alles kan en moet vragen, en of mensen antwoord willen geven merk je dan snel genoeg.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen