Elise Schaap ergerde zich aan soappersonage vriend

Geplaatst op ma 21 okt 2019 om 16:05

Elise Schaap, die momenteel volop in de belangstelling staat omdat ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste actrice heeft gewonnen, heeft een bekende partner: Wouter de Jong, die jarenlang de rol van Milan speelde in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze hebben samen een dochter van 4 jaar. Aanvankelijk wilde Elise niets weten van Wouter. “Ik kende hem van Goede Tijden, Slechte Tijden, die soap volgde ik natuurlijk ook! In de serie vond ik hem altijd vervelend“, zegt ze in het AD.

Zijn soappersonage was echt afschuwelijk, vindt Schaap. “Hij speelde Milan, de zoon van Robert Alberts, en hij was altijd verbeten en verongelijkt.”

Op een gegeven moment kwamen ze met elkaar in contact. “Hij zat in het tweede jaar van de toneelschool, Anna Drijver zat bij hem in het jaar, die kende ik al van de avondopleiding. Grappig genoeg had zij tegen hem gezegd: volgend jaar komt er een meisje, ik denk dat je haar wel leuk zult vinden.’

Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik: dat is dat boze joch uit GTST, maar hij bleek een vrolijk en schalks iemand te zijn. Met lichtblauwe ogen die me voortdurend aanstaarden. Dus toen was het snel beklonken.

Het AD-interview met Elise Schaap kunt u hier lezen.

Foto: RTL Boulevard
19 Reacties op “Elise Schaap ergerde zich aan soappersonage vriend”


 1. Bart

  Een aantal jaren hebben zij ook samen met Sanne Vogel en nog wat anderen het totaal programma van Villa Achterwerk gemaakt.

 2. Jan

  Ik denk dat ik vanavond hutspot ga eten…

 3. Dennis

  “jarenlang”… hooguit twee jaar in de serie…

  Zijn personage was inderdaad vervelend

 4. M.

  Hij is ook echt ene lekker ding hoor, In zijn GTST tijd was ik smoorverliefd op hem. Ik hoop dat ze samen heel oud mogen worden met 3 of 4 kinderen. Hij is trouwens ook een positieve, intelligente man en bovenal fantastische schrijver.

 5. FlyingLotus

  wie zijn deze mensen?

 6. Whitedog

  @FlyingLotus: Dat zijn mensen die bekender zijn bij het Nederlands publiek dan wij.

 7. Daan

  Het personage Milan Verhagen was idd strontvervelend, en was niets meer dan de zoon van Robert en love interest van Charlie en Sjors, zowiezo waren al die junkies uit die tijd vervelend, Daantje, Morris, Pascal, Benjamin en Ray

 8. Pauline

  Waarschijnlijk moet ik morgen mijn auto maar eens laten wassen.

 9. Gwendolyn

  Ik doe elke avond Schaapjes tellen…

 10. Grace321

  Was wel n sukkel

 11. Kooiman

  Zij had toch een relatie met Boomsma, toen zij zwanger was.

 12. Pauline

  @Kooiman, is zij door iemand anders bezwangerd dan Arie Boomsma ?

 13. Kooiman

  Yep. Maar Arie spreidde zijn armen en omhelsde het kado.

 14. Kooiman

  Excuus, was een ander.

 15. Pauline

  @Kooiman, ik voel me weer helemaal gerustgesteld ! Dank U !

 16. doe

  Goedidee: Milan terug in GTST en dan kan zij ook meteen mee als nieuw personage.

 17. Hendrik Groen

  Coby Timp! Wat een actrice, wat een rol!
  Deze vrouw verdient een prijs!

 18. Wilhelm

  Coby Timp verdient een gouden kalf voor haar rol in Hendrik Groen!

 19. Henri Knap

  Ik voorspel Elise Schaap als de nieuwe Trudy Labij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.