Elise Schaap ergerde zich aan soappersonage vriend

Elise Schaap, die momenteel volop in de belangstelling staat omdat ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste actrice heeft gewonnen, heeft een bekende partner: Wouter de Jong, die jarenlang de rol van Milan speelde in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze hebben samen een dochter van 4 jaar. Aanvankelijk wilde Elise niets weten van Wouter. “Ik kende hem van Goede Tijden, Slechte Tijden, die soap volgde ik natuurlijk ook! In de serie vond ik hem altijd vervelend“, zegt ze in het AD.

Zijn soappersonage was echt afschuwelijk, vindt Schaap. “Hij speelde Milan, de zoon van Robert Alberts, en hij was altijd verbeten en verongelijkt.”

Op een gegeven moment kwamen ze met elkaar in contact. “Hij zat in het tweede jaar van de toneelschool, Anna Drijver zat bij hem in het jaar, die kende ik al van de avondopleiding. Grappig genoeg had zij tegen hem gezegd: volgend jaar komt er een meisje, ik denk dat je haar wel leuk zult vinden.’

Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik: dat is dat boze joch uit GTST, maar hij bleek een vrolijk en schalks iemand te zijn. Met lichtblauwe ogen die me voortdurend aanstaarden. Dus toen was het snel beklonken.

Het AD-interview met Elise Schaap kunt u hier lezen.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen