Dennis Weening begrijpt RTL-ontslag nog steeds niet

Dennis Weening begrijpt nog steeds niet waarom RTL hem aan de kant heeft gezet als presentator van Expeditie Robinson. Dat zei hij dinsdagavond in de talkshow Beau. Eerst gingen er geruchten dat Weening een drankprobleem zou hebben, maar dat ontkende hij met kracht. Later bleek dat RTL van plan was om zijn nieuwe aanwinst Art Rooijakkers Robinson in te fietsen. Hij zag uiteindelijk af van de presentatie en daarom is Kaj Gorgels nu te zien naast Nicolette Kluijver.

Expeditie Robinson maakt vanavond wederom kans op de Gouden Televizier-Ring en omdat het het seizoen van vorig jaar betreft, zitten niet Nicolette en Kaj, maar Nicolette en Dennis op de genomineerdenbankjes.

Gisterenavond zaten Nicolette en Dennis in de talkshow van Beau van Erven Dorens. De gastheer vroeg aan Weening waarom hij nou ontslagen is. “Niemand heeft ooit het antwoord gekregen. Ik weet het niet eens“, zei Beau.

Weening daarop: “Ik ook niet!

Beau: “Maar dat is toch een schande? Je moet toch horen waarom je eruit wordt geflikkerd?

Dennis: “Ik ga er maar gewoon van uit dat tv – Beau, dat weet je ook als geen ander – soms gewoon zo is dat contracten aflopen en ze ineens voor iemand anders kiezen. Kaj is een hartstikke goede keuze en de keuzes die zijn gemaakt zijn soms niet leuk om te accepteren. Ik had liever ook een reden gehoord.”

Beau: “Is er wel eens gezegd dat ze daarmee een flater hebben begaan en dat ze het veel beter hadden moeten uitleggen?

Dennis: “Dat zou nou pas echt leuk zijn. Waar ik wel spijt van heb is dat hele gedoe wat er omheen ontstond. Daar baal ik wel een beetje van, want ik heb tien jaar bij RTL gewerkt en daar ben ik hartstikke dankbaar voor.”

Lees ook: Dennis Weening: ‘Niet weg bij RTL om drankprobleem’ (3 januari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen