Bekend Nederland gunt Ring aan Chateau Meiland

Bekend Nederland denkt massaal dat Chateau Meiland vanavond ten koste van Beste Zangers en Expeditie Robinson de Gouden Televizier-Ring gaat winnen. Zelfs Jan Smit, de host van Beste Zangers, denkt dat de SBS 6-hit met de prijs naar huis gaat. “Ik denk eerlijk gezegd dat Chateau Meiland gaat winnen. Het is opzienbarend en ik vind het zelf ook heel grappig. Ze hebben ook heel veel publiciteit en hij is natuurlijk een echt typetje“, zei hij gisterenavond in Pauw. 

De gastheer van dat programma, Jeroen Pauw, zei tegelijkertijd in Shownieuws dat hij de Ring van harte gunt aan Martien Meiland. “Ik vind het gewoon een heerlijk programma en een heerlijke man, die volgens mij nog heel veel leuke dingen gaat doen los van het chateau. Ik vind hém gewoon leuk. Hij is bij mij aan tafel geweest en het is gewoon een hartveroverende man.

André Hazes jr.: “Ik was gisteren om half acht thuis, toen ben ik snel gaan sporten tot kwart over acht en toen zat ik om half negen op de bank voor Chateau Meiland. Daar kom ik echt voor naar huis.”

Britt Dekker: “Ja, Chateau Meiland is natuurlijk het allerleukst. Chateau Meiland, come on: je gaat kijken en je gaat lachen.”

Angela de Jong: “Je ziet Martien natuurlijk wel overal en hij is een grote ster, maar tegelijkertijd zou het niet zo leuk zijn als er niet die oernuchtere Erica naast stond en de ietwat hysterische Maxime. Nee, het is het hele pakket.”

Giel Beelen: “Het is gewoon niet vaak – en ik ben er heel blij mee – dat er een persoon is die gewoon een beetje gek doet. In Nederland zijn we heel vaak wel van: doe maar gewoon. Ja, ik snap wel dat het een succes is ja.”

Joop van den Ende: “Ik denk Chateau Meiland. Dat is een ontzettend leuk en oorspronkelijk programma. Hij blijft ondanks alle aandacht toch zichzelf. Hij is heel bijzonder, zeg maar.”

Marco Borsato: “Ik vind hem gewoon een ontdekking. Het grappige is dat je wéét hoe hij gaat reageren, je kan het bijna voordoen, maar dan is het toch nog leuker dan je denkt.”

En Carlo Boszhard in het AD: “Dit is hét moment om te winnen. Sterker nog, als Chateau het dit jaar niet wordt, dan winnen ze volgend jaar zeker niet. Heter voor dit programma is het niet geweest en zal het ook niet worden.

Chateau Meiland maakt in alle polls de meeste kans op de Televizier-Ring. Het zou na Hart in Aktie in 2003 de tweede keer zijn dat een SBS 6-titel met de televisieprijs naar huis gaat. Of dat gaat lukken is vanavond vanaf 21.00 uur te volgen op NPO 1.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen