Cornald Maas: ‘Onthulling Songfestival-hosts is nabij’

Cornald Maas denkt dat de NPO het presentatieteam van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam ergens in de komende weken bekend gaat maken, en dus niet zoals eerder aangekondigd pas in december. Dat heeft hij gezegd op NPO Radio 2. De Songfestival-organisatie is goed op stoom en de grote man achter de schermen, Sietse Bakker, zei vorige week dat het presentatietrio al zo goed als rond is. “Ze zijn er wel zo’n beetje uit“, weet ook commentator Cornald Maas.

Maas weet dat de namen al zo ongeveer vastliggen. “Nog niet helemaal, maar ik denk dat het nieuws ook niet heel verschrikkelijk lang meer op zich laat wachten.”

De NPO zal in elk geval niet tot december wachten, verwacht hij. “Als je op een gegeven moment echt een beslissing hebt genomen van: dit moet het ongeveer worden, dan hou je het nieuws toch niet lang binnen, want alles is groot nieuws in Songfestival-land. Ik vermoed dat de organisatie binnen afzienbare tijd – een van de komende weken – wel met nieuws erover naar buiten komt.”

Dat het een presentatietrio is, is sinds vorige week bekend. “Ik heb inderdaad begrepen dat het er drie zijn.”

Is Michiel Huisman een van de drie? “Ik zou het niet weten.”

Zelf had Cornald Maasland ook de ambitie om het Songfestival te presenteren, maar gelukkig zag men ook bij AVROTROS in dat Michiel Huisman toch wat prettiger weg kijkt.

 

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen