Margriet van der Linden vult 5 Jaar Later-gat NPO 1

Margriet van der Linden is in de week van kerst vier avonden lang te zien met haar talkshow M. Niet in de vooravond, maar op de late avond. Dat heeft omroep KRO-NCRV bevestigd aan het AD. Jarenlang zond NPO 1 rond de feestdagen het interviewprogramma 5 Jaar Later van Jeroen Pauw uit, maar dat uitstekende programma werd in het kader van vernieuwing gekielhaald door Frans Klein. Die show is naar RTL gegaan en NPO 1 vult het gat nu met Margriet van der Linden.

Het worden geen reguliere M’s, maar een serie terugblikspecials waarin Van der Linden met gasten terugblikt op het afgelopen jaar. Een beetje zoals Dionne Stax dat vorig jaar deed in Dionnes Diner, zo lijkt het.

Van der Linden is nou niet bepaald het warmste gezicht dat de NPO kan inzetten met de feestdagen, maar nu De Wereld Draait Door aan zijn allerlaatste seizoen ooit bezig lijkt, moet M wel een beetje opgewarmd blijven.

De eerste uitzending is te zien op maandag 23 december. “De KRO-NCRV maakt binnenkort bekend wie Van der Lindens gasten zijn“, weet het AD.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen